NYHET: Det moderne årssett 2021 kan bli ditt for KUN 275 kr!

Du kan nå sikre deg det moderne årssettet 2021 med stilfullt design. Myntsettet inneholder årsmedaljen som hedrer Kong Olav V, som gikk bort for 30-år siden, og samfunnsreformatoren Hans Nielsen Hauge, som ville fyllt 250 år i år. Opplaget på årets sett er på rekordlave 3.400 eksemplarer, der mange av de allerede er reservert til våre samlere. Vi anbefaler deg bestille allerede nå om du ønsker deg et av de flotte settene, utgitt av Det Norske Myntverket!

For KUN 275 kroner, frakfritt tilsendt, kan du glede deg til dette:
Årets 20-kronerminnemynt som hedrer samfunnreformatoren Hans Nielsen Hauge
✓ Årsmedalje til ære for den folkekjære Kong Olav V, som gikk bort for 30 år siden
Rekordlavt opplag på KUN 3.400 eksemplarer
✓ Uforpliktende innledning til samling som sikrer deg fremtidige og tidligere utgaver

 

Dette inneholder årets myntsett

20-kroner med spesialpreg: Hans Nielsen Hauge

Hans Nielsen Hauge ble født 3. april 1771 i Rolvsøy i gamle Østfold, nå Viken. For å markere 250-årsjubileet for denne begivenheten, utga Norges Bank en 20-kroner sirkulasjonsmynt med særpreg den 3. april 2021.

Motivet på 20-kronen har motivet «15 000 km», utformet av Håkon Anton Fargerås. Motivet viser Hans Nielsen Hauge som leser og som vandrer. I flere år vandret Hauge til fots over store deler av landet. Overalt forkynte han og dannet vennesamfunn. Hans Nielsen Hauge og den bevegelsen han dannet har hatt stor betydning for den politiske og økonomiske moderniseringen av landet. Noe av det viktigste han gjorde var å skape arbeidsplasser i et land med mye fattigdom og nød. 


Årsmedalje «Kong Olav V»

Da Kong Olav V gikk bort i januar 1991 strømmet tusener av mennesker til slottsplassen for å minnes Folkekongen. Landet gikk inn i en felles sorg vi ikke hadde sett maken til tidligere. Etter 33 år som norsk konge hadde Olav rørt ved både liten og stor. Som nasjon samlet vi oss i sorgen over tapet av vår kjære konge.

Årsmedaljen markerer at det i 2021 er 30 år siden Kong Olav Vs bortgang og siden Kong Harald V etterfulgte som Norges nye konge. Årsmedaljen er et varig minne om folkekongen Olav V med et fargemotiv av det kjente fotografiet av kongen slik vi husker ham; blid og smilende i uniform. Minnemedaljen som ble utgitt tidligere i år med samme motiv ble utsolgt på rekordtid. Noe som vitner om at han var en populær mann blant det norske folk!

Spesifikasjoner
Utgivelsesår:
2021
Utgiver:
Det Norske Myntverket
Kvalitet:
Usirkulert
Opplag:
Rekordlavt! kun 3.400

Din inngangsbillett til samling av norske årssett!

Sikrer du deg et eksemplar av årssettet i moderne utgave fra 2021 innleder du samtidig en samling som inneholder kommende og tidligere utgivelser av norske årssett i klassisk og moderne utgave. Som fast samler er du garantert tilgang til fremtidige utgivelser av de ettertraktede årssettene, samtidig som du vil få muligheten til å sikre deg sjeldne tidligere årganger. Det er ingen bindingstid, og du har alltid 30 dager fri returrett. Noen av de tidligere årssettene er utsolgt fra Det Norske Myntverket og er i dag vanskelige å få tak i.

1. Jeg kan nå bestille ”Det Norske Årssett 2021” i moderne utgave til 275 kroner. Samlerhuset spanderer frakten. Årssettet inneholder årets sirkulasjonsmynter utgitt av Norges Bank i usirkulert kvalitet, samt Det Norske Myntverkets årsmedalje. 

2. Bestiller jeg årets moderne årssett kan jeg velge betalingsmåte; VIPPS eller faktura. Ved betaling med VIPPS blir jeg belastes når varene sendes. Velger jeg å betale med VIPPS for et samleobjekt som innleder en samling, vil jeg motta faktura med videre leveranser i samlingen. Velger jeg faktura, vil faktura følge med i forsendelsen, med 14 dagers betalingsfrist. Jeg kan derfor bestille myntsettet hjem, ta det i nærmere øyesyn og studere håndverket før jeg i fred og ro bestemmer meg for om jeg vil samle videre. Myntsettet sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.

3. Sikrer jeg meg årssettet 2021 sikrer jeg meg samtidig fremtidige årssett som utigs av Det Norske Myntverket samtidig som jeg får mulighet til å sikre meg tidligere utgitte årganger. Jeg vil motta både klassiske og moderne årssett.

4. Som fast samler av norske årssett får jeg tilsendt ett eller flere norske årssett om lag én gang i måneden eller sjeldnere avhengig av tilgang. Det er ingen bindingstid og ingen minste kjøpsforpliktelse.

5. Prisen for de ulike årssettene i samlingen varierer avhengig av årgang og sjeldenhet. Årssettene prises etter katalogprisen til Norges Mynter. Frakt og ekspedisjon tilkommer med 49,95 kr.

6. Jeg har alltid 30 dager returrett, og betaler selv returporto om jeg velger å returnere et årssett. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven.

7. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, ektheten for alle våre samleobjekter.

8. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter, sedler og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.