Nå kan du sikre deg myntsettet 2019 i moderne utgave, med stilfullt design og tidsriktige farger. Myntsettet inneholder årets 20-krone med spesialpreg som hedrer Gustav Vigeland – samt Det Norske Myntverkets årsmedalje. 

  • Årets mynt i usirkulert kvalitet fra Norges Bank, 20-kroner med spesialpreg «Gustav Vigeland»
  • Inkluderer Myntverkets offisielle årsmedalje som markerer D-dagen 75 år
  • 240 kroner, fraktfritt tilsendt
  • Preget av Det Norske Myntverket
  • Opplag: kun 5.000 eksemplarer
  • Kostnadsfritt tilsendt
  • Innleder samling med tidligere utgitte og fremtidige myntsett

Opplaget er på kun 5.000 eksemplarer og store deler av opplaget er allerede solgt til faste myntsett samlere, som alltid får myntsettene først. 

Spesifikasjoner
Utgivelsesår:
2019
Kvalitet:
Usirkulert
Opplag:
Rekordlavt! kun 5.000

Din inngangsbillett til samling av norske årssett!

Sikrer du deg et eksemplar av årssettet i moderne utgave fra 2019 innleder du samtidig en samling som inneholder kommende og tidligere utgivelser av norske årssett i klassisk og moderne utgave. Som fast samler er du garantert tilgang til fremtidige utgivelser av de ettertraktede årssettene, samtidig som du vil få muligheten til å sikre deg sjeldne tidligere årganger. Det er ingen bindingstid, og du har alltid 30 dager fri returrett. Noen av de tidligere årssettene er utsolgt fra Det Norske Myntverket og er i dag vanskelige å få tak i.

1. Jeg kan nå bestille ”Det Norske Årssett 2019” i moderne utgave til 240 kroner. Samlerhuset spanderer frakten. Årssettet inneholder årets sirkulasjonsmynter utgitt av Norges Bank i usirkulert kvalitet, samt Det Norske Myntverkets årsmedalje. 

2. Bestiller jeg årets moderne årssett kan jeg velge betalingsmåte; kort eller faktura. Kortet belastes når varene sendes. Velger jeg å betale med kort for myntsettet som innleder en samling, vil videre leveranser i samlingen belastes samme kort. Velger jeg faktura, vil faktura følge med i forsendelsen, med 14 dagers betalingsfrist. Jeg kan derfor bestille myntsettet hjem, ta den i nærmere øyesyn og studere håndverket før jeg i fred og ro bestemmer meg for om jeg vil samle videre. Myntsettet sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.

3. Sikrer jeg meg årssettet 2019 sikrer jeg meg samtidig fremtidige årssett som utigs av Det Norske Myntverket samtidig som jeg får mulighet til å sikre meg tidligere utgitte årganger. Jeg vil motta både klassiske og moderne årssett.

4. Som fast samler av norske årssett får jeg tilsendt ett eller flere norske årssett om lag én gang i måneden eller sjeldnere avhengig av tilgang. Det er ingen bindingstid og ingen minste kjøpsforpliktelse.

5. Prisen for de ulike årssettene i samlingen varierer avhengig av årgang og sjeldenhet. Årssettene prises etter katalogprisen til Norges Mynter. Frakt og ekspedisjon tilkommer med 49,95 kr.

6. Jeg har alltid 30 dager returrett, og betaler selv returporto om jeg velger å returnere et årssett. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven.

7. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, ektheten for alle våre samleobjekter.

8. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter, sedler og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.