Verdensberømt mesterverk kan bli ditt!
- Kun 149 kr!

Du kan nå bli eier av denne kunstbarren, belagt med det verdensberømte mesterverket "Mona Lisa", for kun 149 kr! Kunstbarren blir preget i bronse og belagt med 99,9 % rent gull. Til slutt gjengis maleriet i fullfargepreg på den silkematte overflaten, med farger så nær opptil originalmaleriet som det er mulig å komme. Opplaget er på lave 5.000 individuelt nummererte eksemplarer, så bestill ditt eksemplar allerede nå!

Dette kan du glede deg til - for kun 149 kr:
★ Verdensberømte «Mona Lisa» på kunstbarre - belagt med 24 karat gull 
★ 
Kunstbarre med begrenset opplag og nummerering - 5.000 på verdensbasis
★ 
En elegant start på samlingen "Verdens mesterverk"

Et verdenskjent mesterverk

Leonardo da Vincis «Mona Lisa» er et av verdens mest berømte mesterverk. Mye av grunnen til dette var den revolusjonerende maleteknikken og fargebruken til Da Vinci. Maleriet er også verdensberømt på grunn av mystikken rundt verket. Så mystisk er det at selv navnet er uklart.

Det er vanskelig å komme på et mer kjent, kommentert, yndet og parodiert maleri enn Mona Lisa, eller «Giaconda», som den heter på italiensk. Selv om hennes tvetydige smil er det man først tenker på med maleriet, inneholder det mange andre spennende trekk, som den røykaktige bakgrunnen der fargene glir inn i hverandre, den imponerende gjengivelsen av landskapet og den usedvanlig fine malingen av klærne hennes. Man oppdager nesten alltid noe nytt og imponerende med dette mesterverket fra renessansen.

Navnet «Mona Lisa»

Vi kjenner til dette mesterverket som «Mona Lisa», men det kunne det italienerne kalt det. I Italia betyr nemlig «mona» «hunnape» på slang (fra spansk), og brukes nedsettende om visse mennesker. De kaller det av og til «Monna Lisa», som er en kortform om «ma donna», eller «min frue», men oftest kaller de det «La Giaconda». Dette skyldes at Lisa, kvinnen på bildet, ble gift med Francisco del Giocondo, men også at «La Giaconda» betyr både behagelig og spøkefull, noe som passer med maleriet og hennes mystiske og skjelmske smil.

Det er grunn til å tro at da Vinci fikk oppdraget om å male Lisa del Giacondo av hennes mann, en svært rik silkehandler. Det som er rart, er at bildet aldri endte opp hos familien Giacondo. Leonardo da Vinci hadde malt flere andre portretter, deriblant «Damen med hermelinen» og «Ginevra de’ Benci», der begge ble overrakt oppdragsgiveren. Her, derimot, forble maleriet i Leonardo da Vincis eie til han døde i 1519.

Sikre deg din individuelt nummererte kunstbarre med et av verdens mest berømte maler for kun 149 kr ved å bestille nå! 

Verdens Mesterverk

Denne storslåtte samlingen formidler noen av verdens mest kjente malerier fra tidlig kunsthistorie og frem til rundt 1900.

Gjennom samlingen «Verdens mesterverk» kan du sikre deg 12 utvalgte kunstbarrer belagt med 99,9 % rent gull. Kunst er «sinnets tolkning av en opplevelse» og dens mål er å stille spørsmål og vekke tanker. Et hvert individ vil sanse et maleri på sin egen måte. Det var derfor ingen enkel oppgave å velge ut maleriene som folk flest kan forbinde med verdens mest kjente malerier.

Å definere hva som er kunst, er svært vanskelig, for det er ofte en subjektiv vurdering fra person til person. Maleriene i samlingen er håndplukket av professor emeritus i kunsthistorie, Gunnar Danbolt i samarbeid med Samlerhuset. Danbolt har utgitt en rekke kunsthistoriske publikasjoner og er utnevnt til ridder 1. klasse av St. Olavs orden for sin iherdige innsats som kunstformidler.

Sammen med hver kunstbarre i samlingen «Verdens Mesterverk», vil du motta utfyllende historiekort som forteller historien rundt originalmaleriet som motivet på kunstbarrene er hentet fra, og også om stilretningen maleriet tilhører. I tillegg får du også interessant informasjon om kunstneren bak hvert av maleriene. Dokumentasjonen som medfølger kunstbarrene i denne samlingen er også skrevet av professor Gunnar Danbolt, og gir deg muligheten til å bygge opp et helt spesielt historieverk over Verdens maleriske kunstarv.

  1. Jeg kan sikre meg kunstbarren for kun 149 kroner + frakt på 39 kroner. Kunstbarren er preget i bronse belagt med 99,9 % rent gull, og maleriet er gjengitt i fullfargepreg. Samlerhuset spanderer frakten. Ekthetssertifikat og historisk dokumentasjon medfølger uten ekstra kostnader for meg. Det er kun 5.000 individuelt nummererte kunstbarrer, og jeg er innforstått med at lave numre leveres først.

 

  1. Jeg innleder samtidig uforpliktende samlingen ”Verdens Mesterverk”. Samlingen består av 12 kunstbarrer prydet av noen av verdens mest kjente malerier fra tidlig kunsthistorie og frem til rundt 1900. Maleriene er valgt ut i samarbeid med kunsthistoriker Gunnar Danbolt, professor ved Universitetet i Bergen.

 

  1. Bestiller jeg den helt unike kunstbarren, kan jeg velge betalingsmåte; Vipps eller faktura. Kortet jeg har lagt inn i VIPPS belastes når varene sendes. Velger jeg å betale med VIPPS for medaljen som innleder en samling, vil jeg motta faktura med videre leveranser i samlingen. Bestiller jeg via telefon, epost eller bestillingskupong, vil faktura følge med i forsendelsen, med 14 dagers betalingsfrist. Jeg kan derfor bestille medaljen hjem, ta den i nærmere øyesyn og studere håndverket med vakkert preg og detaljer, før jeg i fred og ro bestemmer meg for om jeg vil samle på den. Kunstbarrene sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.

 

  1. Som samler får jeg tilsendt en ny kunstbarre belagt med 99,9 % rent gull, og fullfargepreg ca én gang i måneden til, per tid, 640 kroner per kunstbarre. Prisenderinger kan forekomme og vil bli informert om i forkant. Dersom jeg ønsker å fortsette å samle, tilkommer frakt og ekspedisjon på 59 kr på mine nye kunstbarrer. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.

 

  1. I løpet av samleperioden mottar jeg uten ekstra kostnad en elegant treramme for oppbevaring og presentasjon av kunstbarrene. Jeg mottar også et album for oppbevaring av dokumentasjonen som følger med hver kunstbarre – uten ekstra kostnad.

 

  1. Jeg har alltid 30 dager returrett og betaler returportoen selv, og samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall, tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller e-post, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven. Det er ingen bindingstid.

 

  1. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forhold, for ektheten av alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat medfølger.

 

  1. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.
Spesifikasjoner
Metall:
Bronse belagt med 99,9% gull
Kvalitet:
Brilliant
Størrelse:
60 x 35 mm
Vekt:
50 gram
Pålydende:
1 dollar, Niue Island
Opplag:
5.000 individuelt nummererte
Advers:
Dronning Elizabeth II
Revers:
«Mona Lisa» i fullfargepreg