Legendariske Morgan-dollar

Grip sjansen til å bli eier av både den første og siste utgaven av den legendariske Morgan-dollar, kongen av amerikansk mynt! Disse myntene er mer enn historiske samleobjekter, de er levende symboler på en tid full av eventyr og omveltning. Bli eier av en legendarisk mynt som har vært i sirkulajson under James-brødrene og Dalton-gjengens tid! Kanskje husker du dem fra den kjent "Lucky Luke"-serien?

Gjør din bestilling i dag og se frem til:

  • To ettertraktede utgaver av Morgan-dollar
    - førsteutgaven fra 1878 og sisteutgaven fra 1921
  • Et elegant treeskrin for sikker oppbevaring og fremvisning
  • Et uforglemmelig stykke historie fra Ville Vesten

Det eksklusive settet kan bli ditt for 3.490 kr + 69 kr frakt. Om du ønsker å dele beløpet i 2 mindre, rentefrie delbetalinger à 1779,5 kr kan du gjøre det ved bestilling. 

Verdensledende nasjon

Skapt av George T. Morgan, symboliserer disse myntene et viktig kapittel i amerikansk historie. Fra den aller første Morgan-dollaren preget i 1878, overrakt til president Rutherford B. Hayes, til den siste utgaven i 1921, representerer disse myntene en epoke der Amerika var i ferd med å etablere seg som en verdensledende nasjon. Med myntenes opphør etter første verdenskrig, i 1922, markerer den også overgangen fra en historisk æra.

Tenk deg følelsen av å eie en Morgan-dollar, atpåtill en første og sisteutgave! Myntene du i dag kan bli eier av har vandrer gjennom de støvete bygate, sett innsiden av salooner og hørt pianospill i Ville Vesten. Disse mynten har vært vitne til utviklingen av Amerika!

Ettertraktet samleområde

Amerikanske sølvdollarer er et ettertraktede samleområde på grunn av deres rike historie og kulturelle betydning. Myntene representerer en viktig periode i amerikansk historie, ofte knyttet til historiske begivenheter og figurer fra tidlige stadier av nasjonens utvikling. Disse myntene gir et fysisk bånd til fortiden og er et vindu til historiske epoker som det ville vesten. Sølvdollarers estetiske utseende, kombinert med deres historiske betydning, gjør dem til ettertraktede objekter for samlere og historieentusiaster verden over.

Ikke gå glipp av muligheten til å eie dette unike settet vi har kun 8 eksemplarer tilgjengelig!

Spesifikasjoner
Antall mynter:
2
Pålydende:
1 dollar
Utgivelsesår:
1878 & 1921
Kvalitet:
Sirkulert
Metall:
90 % sølv
Diameter:
38,1 mm
Vekt:
26,76 gr
Utgivelsesland:
USA