Et av verdens mest berømte malerier kan nå bli ditt for kun 99 kroner!

Edvard Munchs maleri "Skrik" er et av Norges fremste kunstskatter og Munchs aller mest kjente maleri, også langt utover Norges landegrenser. Nå kan du sikre deg dette eksepsjonelle mesterverket, gjengitt i fullfargepreg på en flott kunstbarre til kun 99 kroner fraktfritt tilsendt! Kunstbarren er belagt med 99,9% gull og utgis i kun 5000 individuelt nummererte eksemplarer.

Et norsk mesterverk til kun 99 kroner:

  • Edvard Munchs verdensberømte "Skrik" gjengitt i vakkert fullfargepreg på kunstbarre
  • Kunstbarre belagt med 99,9% rent gull
  • Individuelt nummer i randen
  • Kun 5000 i opplag
  • Innleder samlingen "Norske Mesterverk" helt uforpliktende!
  • Leveres med en elegant treramme, ekthetssertifikat, samt historisk dokumentasjon skrevet av professor i kunsthistorie, Gunnar Danbolt - alt uten ekstra kostnad!

"Himmelen ble plutselig blodig rød – Jeg stanset, lænede meg til gjerdet mat til døden – så ut over de flammende skyerne som blod og sværd over den blåsvarte fjord og by – Mine venner gik videre – jeg sto der skjælvende av angst – og følte et stort uendelig skrik gjennom naturen."

Fra Edvard Munchs dagbok 22. januar 1892 .
Foto: posten.no

Preget av Det Norske Myntverket
Kunstbarren gjengitt med Edvard Munchs mesterverk "Skrik" i flotte farger på en mesterlig utført kunstbarre belagt med 99,9 % gull. Barren har en lengde og bredde på 60 mm x 35 mm. Kunstbarren er preget i brilliant usirkulert kvalitet hos Det Norske Myntverket.

Opplaget er begrenset til kun 5000 individuelt nummererte eksemplarer!

Bestill ditt eksemplar av kunstbarren "Skrik" i dag!

Spesifikasjoner
Motiv:
"Skrik" av Edvard Munch
Kvalitet:
Brilliant
Metall:
Bronse, belagt med 99,9 % rent gull
Særpreg:
Fullfargepreg, individuell nummerering
Opplag:
5.000 nummererte eksemplarer
Vekt:
50 gram
Utgivelsesland:
Niue, Det britiske samveldet
Årstall:
2016
Størrelse:
60 mm x 35 mm
Pålydende:
2 dollar

Bygg opp din egen samling med Norges mest kjente malerier
Sikrer du deg kunstbarren "Skrik" innleder du samlingen "Norske Mesterverk" helt uforpliktende. Samlingen er en hyllest til Norges stolte kunstarv, og består av 12 utvalgte kunstbarrer som hedrer våre vakreste malerier. Blant godbiter i samlingen finner du "Brudeferd i Hardanger" av Tidemand og Gude og "Soria Moria" av Theodor Kittelsen. Alle de originale mesterverkene som er gjengitt på barrene befinner seg i dag på museum. Det er ingen minstekjøpsforpliktelse eller bindingstid, og du har alltid 30 dager returrett på hver av kunstbarrene.

Kostnadsfrie samlerfordeler
Når du samler kunstbarrene vil du sammen med hver kunstbarre motta ekthetssertifikat, og historiekort med utfyllende informasjon om originalmaleriene, tidsepoken de er malt i, og kunstnerne bak maleriene. Du får også en mappe til oppbevaring av dokumentasjonen, og en elegant ramme i sort tre for en praktisk og stilfull oppbevaring av kunstbarrene. Alt dette får du uten ekstra kostnader! 

1. Jeg kan nå sikre meg Edvard Munchs mesterverk “Skrik” gjengitt i fullfargepreg på en flott kunstbarre belagt med 99,9 % gull til kun 99 kroner. Samlerhuset spanderer frakten. Samlerhusets normalpris er 590 kr + 49,95 kr i frakt, så jeg sparer over 500 kroner. Jeg er innforstått med at opplaget er begrenset til 5.000 individuelt nummererte kunstbarrer.

2. Bestiller jeg Edvard Munchs mesterverk “Skrik” på Samlerhusets nettsider, kan jeg velge betalingsmåte; kort eller faktura. Kortet belastes når varene sendes. Velger jeg å betale med kort for kunstbarren som innleder en samling, vil videre leveranser i samlingen belastes samme kort. Bestiller jeg via telefon, epost eller bestillingskupong, vil faktura følge med i forsendelsen, med 14 dagers betalingsfrist. Jeg kan derfor bestille minnemynten hjem, ta den i nærmere øyesyn og studere håndverket med vakkert dybdepreg og detaljer, før jeg i fred og ro bestemmer meg for om jeg vil samle på den. Minnemynten sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.

3. Dersom jeg sikrer meg kunstbarren "Skrik" innleder jeg samtidig uforpliktende samlingen "Norske Mesterverk". Samlingen består av 12 kunstbarrer prydet av de mest kjente nasjonale maleriene fra Norges tidligste kunsthistorie. Maleriene er valgt ut av kunsthistoriker Gunnar Danbolt, professor ved Universitetet i Bergen

4. Som fast samler får jeg tilsendt en ny kunstbarre belagt med 99,9 % gull og fullfargepreg ca én gang i måneden til 590 kroner per kunstbarre. Dersom jeg ønsker å fortsette å samle, tilkommer frakt og ekspedisjon på 49,95 kroner på mine nye kunstbarrer. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse

5. I løpet av samleperioden mottar jeg uten ekstra kostnad en flott ramme i tre, for elegant oppbevaring og presentasjon av kunstbarrene. Jeg mottar også en mappe for oppbevaring av dokumentasjonen som følger med hver kunstbarre - uten ekstra kostnad.

6. Jeg har alltid 30 dager returrett og betaler returportoen selv om jeg ønsker å returnere. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall, tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller e-post, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven. Det er ingen bindingstid.

7. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forhold, for ektheten av alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat medfølger.

8. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.