TILBUD: Spar hele 1.000 kr på spektakulære "Skrik"!

I dag kan du bli eier av et av verdens mest kjente maleri Skrik gjengitt i fullfargepreg på hele 12 sølvmynter. Gjengivelsen krevde over 1/2 kilo sølv for å bli komplett og er gjengitt så nær originalen som overhodet mulig. Skrik er en av kunsthistoriens mest kjente malerier og du skal lete lenge etter en person som ikke kjenner igjen mesterverket. 

Du kan nå bli én av kun 300 samlere på verdensbasis som kan ha denne utgaven av Skrik utstilt hjemme i stuen din. Alle myntene er preget med dronning Elizabeth IIs portrett på adverssiden og er godkjent av Buckingham Palace. Inkludert rammen måler mesterverket hele 18,9 cm i høyden.

Mesterverket er gjengitt på hele 12 sølvmynter!

Skrik er et av verdens mest populære malerier, og det er ikke ofte vi kan tilby deg mesterverket i en slik eksklusiv utgave. Bestiller du i dag sparer du hele 1.000 kr på det spektakulære mesterverket. Tilbudet er gyldig t.o.m. 27.11.22 og gjelder kun et begrenset antall, vi tar forbehold om utsolgt. 

Bestill i dag og gled deg til: 
★ Praktfull gjengivelse av verdenskjente Skrik! 
★ Hele 12 mynter - med samlet vekt på over 1/2 kilo sølv
★ Med portrett av dronning Elizabeth II - godkjent av Buckingham Palace
★ 1 av kun 300 eksemplarer på verdensbasis
★  Leveres med spesialtilpasset skrin og stett for presentasjon og oppbevaring 

Den ettertraktede gjengivelsen kan bli din for 13.950 kr, fraktfritt. Du sparer da 1.000 kr! (ord. pris 14.950 kr) Om du ønsker kan du dele beløpet i 4 rentefrie rater à 3.487,50 kr!

Stett medfølger for flott presentasjon!

Edvard Munch - en verdenskjent kunstner

Folkekjære Edvard Munch er en av verdens mest kjente kunstnere og etter hans død har hans mesterverk blitt populærkulturelle ikoner. Så stor er han at Munch-museet i Bjørvika er et av verdens største museer tilegnet én kunstner. 

Munch levde fra 1863-1944 og var fra tidlig alder opptatt av følelser, og som oftest de dystre. Det var en god grunn til det. Faren var moralsk pietist, og moren og hans favorittsøster døde da han var ung.

Han var en svært produktiv maler, og som en av modernismens viktigste kunstnere eksperimenterte han med ulike stiler og teknikker gjennom hele sin mer enn seksti år lange karriere. Han etterlot seg mer enn 28 000 arbeider. Flere av de kan du i dag se på det nye Munch-museet som åpnet i Bjørvika, Oslo i 2021.

Inspirert av Vincent van Gogh og Paul Gaugin

Maling falt naturlig for Munch, delvis på grunn av moren og søsterens innflytelse. Mot slutten av 1880-tallet ble Edvard inspirert av de samtidige malerier av Vincent van Gogh og Paul Gaugin. Munch så deres genialitet på flere måter. Både den hypnotiske stilen til van Gogh og de lyse fargene til Gaugin. 

Maleriene til Munch har ofte sterke, lyse farger i bakgrunnen, mens menneskene som regel er kledd i sort eller mørke farger. Skrik er et godt eksempel på Munchs stil, både gjennom fargevalg og plassering av disse, men også gjennom manglende detaljer, hvor mennesker kan være redusert til omriss av seg selv. 

Ønsker du et eksemplar av mesterverket i over 1/2 kilo sølv? Da bør du bestille allerede nå, så sparer du 1.000 kr!

Spesifikasjoner
Opplag:
Kun 300 på verdensbasis
Særpreg:
Fargepreg av Skrik
Advers:
Portrett av Dronning Elizabeth II
Revers:
Skrik av Edvard Munch
Vekt:
510 gram
Metall:
99,9% sølv
Størrelse:
18,9 x 15 cm (inkl. ramme)
Kvalitet:
Proof-like
Pålydende:
12 NZ dollar
Utgivelsesår:
2017
Utgivelsesland:
Niue