Spesialpris:
Et av verdens mest berømte malerier for kun 149 kr!

I dag kan du sikre deg det verdensberømte maleriet «Skrik» gjengitt i sterke og intense farger så nært originalen som overhode mulig. Det eksepsjonelle mesterverket, pryder en flott barre belagt med 99,9% gull.

Av opplaget på 5.000 er det færre enn 200 eksemplarer igjen på verdensbasis. Benytt spesialprisen og spar over 500 kr mot normalpris nå!

Bestill i dag og se frem til:
● Edvard Munchs verdensberømte «Skrik» gjengitt på praktfull måte
● Barre belagt med 99,9% rent gull
● Innleder samlingen «Norske Mesterverk» helt uforpliktende

Få en elegant treramme, ekthetssertifikat, samt historisk dokumentasjon skrevet av professor i kunsthistorie, Gunnar Danbolt - alt uten ekstra kostnad i løpet av samlingen!

famy_em_eidsvold_samling-svart-tekst

Samlingen består av 12 utvalgte malerier som hedrer norges mest kjente malerier, gjengitt så nær originalen som mulig.

Verdenskjent maleri på kunstbarre

Kunstbarren gjengitt med Edvard Munchs mesterverk «Skrik» i flotte farger på en mesterlig utført barre belagt med 99,9 % gull. Barren har en lengde og bredde på 60 mm x 35 mm, og er preget i brilliant usirkulert kvalitet hos Det Norske Myntverket.

Skrik regnes som verdens nest mest kjente maleri – etter Mona Lisa – og er kopiert, parodiert og elsket siden det kom for først gang i 1893. Hemmeligheten bak maleriet er de hypnotiske malingstrøkene, de sterke fargene og det intense og nakne ansiktet, blottet for uvesentlige detaljer som neser og ører. Det er lett å forestille seg hvordan hovedpersonen opplever naturens skrik overta seg selv

Opplaget er begrenset til lave 5.000 individuelt nummererte eksemplarer - der det av opplaget er færre enn 200 tilgjengelige igjen på verdensbasis.

"Himmelen ble plutselig blodig rød – Jeg stanset, lænede meg til gjerdet mat til døden – så ut over de flammende skyerne som blod og sværd over den blåsvarte fjord og by – Mine venner gik videre – jeg sto der skjælvende av angst – og følte et stort uendelig skrik gjennom naturen."

Fra Edvard Munchs dagbok 22. januar 1892
Foto: posten.no

Bestill ditt eksemplar av den gullbelagte barren «Skrik» i dag!

Bygg opp din egen samling med Norges mest kjente maleier

Sikrer du deg kunstbarren «Skrik» innleder du samlingen «Norske Mesterverk» helt uforpliktende. Samlingen er en hyllest til Norges stolte kunstarv, og består av 12 utvalgte kunstbarrer som hedrer våre vakreste malerier. Blant godbiter i samlingen finner du «Brudeferd i Hardanger» av Tidemand og Gude og «Soria Moria» av Theodor Kittelsen. Alle er originale mesterverk som er gjengitt på kunstbarrer belagt med 99,9% gull.
Det er ingen minstekjøpsforpliktelse eller bindingstid, og du har alltid 30 dager returrett på hver av kunstbarrene.

Kostnadsfrie samlerfordeler

Når du samler kunstbarrene vil du sammen med hver kunstbarre motta ekthetssertifikat, og historiekort med utfyllende informasjon om originalmaleriene, tidsepoken de er malt i, og kunstnerne bak maleriene. Du får også en mappe til oppbevaring av dokumentasjonen, og en elegant ramme i sort tre for en praktisk og stilfull oppbevaring av kunstbarrene. Alt dette får du uten ekstra kostnader!

1. Jeg kan nå sikre meg Edvard Munchs mesterverk «Skrik» gjengitt i fullfargepreg på en flott kunstbarre belagt med 99,9% gull til kun 149 kr + frakt 49 kr. Samlerhusets normalpris er 640 kr + 59 kr i frakt, så jeg sparer over 500 kroner. Jeg er innforstått med at opplaget er begrenset til kun 5.000 individuelt nummererte kunstbarrer.

2. Bestiller jeg Edvard Munchs «Skrik» på Samlerhusets nettsider, kan jeg velge betalingsmåte; kort/Vipps eller faktura. Kortet belastes når varene sendes. Velger jeg å betale med kort for kunstbarren som innleder en samling, vil videre leveranser i samlingen belastes samme kort. Bestiller jeg via telefon, epost eller bestillingskupong, vil faktura følge med i forsendelsen, med 14 dagers betalingsfrist. Jeg kan derfor bestille kunstbarren hjem, ta den i nærmere øyesyn og studere håndverket med vakkert dybdepreg og detaljer, før jeg i fred og ro bestemmer meg for om jeg vil samle på den. Kunstbarren sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.

3. Dersom jeg sikrer meg kunstbarren «Skrik» innleder jeg samtidig uforpliktende samlingen «Norske Mesterverk». Samlingen består av 12 kunstbarrer prydet av de mest kjente nasjonale maleriene fra Norges tidligste kunsthistorie. Maleriene er valgt ut av kunsthistoriker Gunnar Danbolt, professor ved Universitetet i Bergen

4. Som fast samler får jeg tilsendt en ny kunstbarre belagt med 99,9% gull og fullfargepreg ca én gang i måneden til 640 kr per kunstbarre. Dersom jeg ønsker å fortsette å samle, tilkommer frakt og ekspedisjon på 69 kr på mine nye kunstbarrer. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse

5. I løpet av samleperioden mottar jeg uten ekstra kostnad en flott ramme i tre for elegant oppbevaring og presentasjon av kunstbarrene. Jeg mottar også en mappe for oppbevaring av dokumentasjonen som følger med hver kunstbarre - uten ekstra kostnad.

6. Jeg har alltid 30 dager returrett og betaler returportoen selv om jeg ønsker å returnere. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall, tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller e-post, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven. Det er ingen bindingstid.

7. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forhold, for ektheten av alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat medfølger.

8. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.

Spesifikasjoner
Motiv:
«Skrik» av Edvard Munch
Opplag:
5.000 nummererte eksemplarer
Metall:
Bronse, belagt med 99,9% rent gull
Kvalitet:
Brilliant
Størrelse:
60 mm x 35 mm
Vekt:
50 gram
Særpreg:
Fullfargepreg, individuell nummerering
Pålydende:
2 dollar
Årstall:
2016
Utgivelsesland:
Niue, Det britiske samveldet