2021 utgaven av Norges ledende myntkatalog!

Myntkatalogen inneholder verdier og informasjon om alle norske mynter utgitt fra 1814 frem til i dag. I tillegg er katalogen krydret med spennende historier bak utvalgte mynter og nyttige samlertips for deg som samler på mynter.


Norges Mynter 2021 - 51. utgave
Myntkatalogen utgis en gang i året, og inneholder verdier og informasjon om alle norske mynter utgitt fra 1814 frem til i dag. I tillegg er katalogen krydret med spennende historier bak utvalgte mynter og nyttige samlertips for deg som samler på mynter. Samlerhuset har flere faste samlere som har forhåndsreservert årets katalogutgivelse, og nå har du mulighet til å være blant de første til å motta myntkatalogen Norges Mynter.

Du tegner deg et abonnement ved å bestille årets myntkatalog, "Norges Mynter 2021" til kun kr 95,- fraktfritt tilsendt, og får fremtidige utgaver tilsendt på utgivelsesdagen. Vår ordinære pris for katalogen er 125 kroner + 49 kr i frakt. Du sparer 54 % ved å benytte deg av dette tilbudet!

Bakgrunnen for behovet for en norsk myntkatalog skyldes nok den mye omtalte 2-øren fra 1968. Ettersom Norges Bank satt med store lagre av 2-ører i 1967, besluttet man å utsette utmyntning av nye opplag. 2-øren fra 1968 skulle med andre ord aldri ha vært preget, likevel ble 3.457 preget. I løpet av noen få måneder ble alle landets syltetøyglass, sparebøsser og glemte skuffer i bortgjemte kommoder på loftet gjennomsøkt i jakten på denne Mynten med stor M.

De nyfrelste myntjegerne ventet på en katalog som kunne fortelle dem noe om alle disse andre myntene de hadde funnet, og i 1970 så den endelig dagens lys.

I 30 år fra 1970 og fremover kom katalogen ut nesten uten andre endringer enn prisutviklingen. Med økt interesse for myntsamling og med et ønske fra tusener av nye samlere, utviklet myntkatalogen seg fra informasjon om handleres antatte utsalgspriser til å også inneholde fakta om mynter og om kongene som preget dem, myntbehandling og pregning samt andre spennende aspekter ved myntsamling.

Årets myntkatalog
Resultatet er den katalogen vi kjenner i dag, og som stadig fornyes med informasjon om et av verdens festligste samleområde: myntene våre. Årets katalog inneholder oppdaterte priser og faktarammer samt spennende historier om utvalgte mynter og et historisk tilbakeblikk på Kong Carl XIV Johans regentperiode.

1. Jeg kan sikre meg den nyeste utgaven av katalogen Norges Mynter 2021 - 51. utgave til kun 95 kroner. Samlerhuset betaler frakten. Vår normalpris for katalogen er 125 kroner + frakt på 49,95 kroner. 

2. Jeg trenger ikke å betale noe nå, men mottar katalogen sammen med faktura med 14 dagers forfall, og kan studere den i fred og ro før jeg betaler. Katalogen sendes per post og leveringstiden er normalt 5-10 dager.

3. Når jeg sikrer meg Norges Mynter 2021 - 51. utgave innleder jeg den uforpliktende et abonnement på fremtidige utgaver av katalogen. Dette betyr at jeg får tilsendt en ny katalog en gang per år. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.

4. Prisen for de fremtidige katalogene er er 125 kroner + frakt og ekspedisjon 49,95 kroner.

5. Bestiller jeg myntkatalogen Norges Mynter 2021 via Samlerhusets nettsider kan jeg som regel velge betalingsmåte; kort eller faktura. Kortet belastes når varene sendes. Velger jeg å betale med kort for et samleobjekt som innleder en samling, vil jeg motta faktura med videre leveranser i samlingen. Bestiller jeg via telefon, epost eller bestillingskupong, vil faktura følge med i forsendelsen, med 14 dagers betalingsfrist

6. Jeg har alltid 30 dager returrett, mot at jeg selv dekker returporto. Jeg mottar katalogen kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte eller endre betalingsmåte tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller e-post, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven.

7. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuelle tidligere verdistigning er ingen garanti for fremtidig verdistigning.

Spesifikasjoner
Språk:
Norsk
Format:
B 21 cm X H 24 cm