Siste utgave av Norges ledende myntkatalog!

Myntkatalogen inneholder verdier og informasjon om alle norske mynter utgitt fra 1814 og frem til i dag, er du på jakt etter pris på dine mynter har du kommet riktig sted. I tillegg er katalogen krydret med spennende historier bak utvalgte mynter og nyttige samlertips for deg som samler på mynter.

Bestill i dag og få: 

  • Priser for alle norske mynter siden 1814 og frem til i dag - Pris basert på kvalitet
  • Faktarammer med historier og informasjon om norsk mynt
  • Artikkel om Kartverket som hedres med myntutgivelse i 2024 
  • Fremtidige årlige katalogutgivelser automatisk tilsendt 

Norges Mynter 2024 - 54. utgave

Bakgrunnen for behovet for en norsk myntkatalog skyldes nok den mye omtalte 2-øren fra 1968. Ettersom Norges Bank satt med store lagre av 2-ører i 1967, besluttet man å utsette utmyntning av nye opplag. 2-øren fra 1968 skulle med andre ord aldri ha vært preget, likevel ble 3.457 preget. I løpet av noen få måneder ble alle landets syltetøyglass, sparebøsser og glemte skuffer i bortgjemte kommoder på loftet gjennomsøkt i jakten på denne Mynten med stor M.

De nyfrelste myntjegerne ventet på en katalog som kunne fortelle dem noe om alle disse andre myntene de hadde funnet, og i 1970 så den endelig dagens lys. De neste 30 årene kom katalogen ut nesten uten andre endringer enn prisutviklingen. Med økt interesse for myntsamling og med et ønske fra tusener av nye samlere, utviklet myntkatalogen seg fra informasjon om handleres antatte utsalgspriser til å også inneholde fakta om mynter og om kongene som preget dem, myntbehandling og pregning samt andre spennende aspekter ved myntsamling.

Myntkatalogen utgis en gang i året, og inneholder verdier og informasjon om alle norske mynter utgitt fra 1814 frem til i dag. Samlerhuset har flere faste samlere som har forhåndsreservert årets katalogutgivelse, og bestiller du i dag vil du være blant de første til å motta myntkatalogen Norges Mynter når en ny utgave blir lansert.

Ønsker du flere eksemplarer?

Ønsker du flere eksemplarer av katalogen kan du kontakte vår hyggelige kundeservice på telefon 0 25 50 eller e-post kundeservice@samlerhuset.no. De hjelper deg gladelig om du ønsker å få tilsendt flere eksemplarer av årets katalog.

1. Jeg kan sikre meg den nyeste utgaven av katalogen Norges Mynter 2024 - 54. utgave til kun 129 kroner + frakt på 49 kroner. Vår normalpris for katalogen er 179 kroner + frakt på 69 kroner. Dermed sparer jeg 70 kroner.

2. Når jeg sikrer meg Norges Mynter 2024 - 54. utgave innleder jeg den uforpliktende et abonnement på fremtidige utgaver av katalogen. Dette betyr at jeg får tilsendt en ny katalog en gang per år. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse. Jeg dekker selv frakt og ekspedisjon for videre forsendelser.

3. Jeg trenger ikke å betale noe nå, men mottar katalogen sammen med faktura med 14 dagers forfall, og kan studere den i fred og ro før jeg betaler. Katalogen sendes per post og leveringstiden er normalt 5-10 dager.

4. Bestiller jeg myntkatalogen Norges Mynter 2024 via Samlerhusets nettsider kan jeg som regel velge betalingsmåte; VIPPS eller faktura. Kortet jeg velger i VIPPS belastes når varene sendes. Velger jeg å betale med VIPPS for et samleobjekt som innleder en samling, vil jeg motta faktura med videre leveranser i samlingen. Bestiller jeg via telefon, epost eller bestillingskupong, vil faktura følge med i forsendelsen, med 14 dagers betalingsfrist

5. Jeg har alltid 30 dager returrett, mot at jeg selv dekker returporto. Jeg mottar katalogen kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte eller endre betalingsmåte tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 66 81 15 00, brev eller e-post, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven.

6. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuelle tidligere verdistigning er ingen garanti for fremtidig verdistigning.

Spesifikasjoner
Språk:
Norsk
Format:
B 21 cm X H 24 cm