Myntsamling og historie går for mange hånd i hånd, og nettopp historieinteressen er en viktig driver for mange myntsamlere. Derfor er Samlerhuset svært glade for å kunne tilby historiemagasinet Mynt & Historie, skrevet av historikere, numismatikere og forfattere - for samlerglade om samlerglede.

Siden oppstarten i 1994 har Samlerhuset rukket å bli en av Europas største mynthandlere med tilstedeværelse i 14 land. Vi har alltid vært motivert av en enkel og grei visjon: Vi vil skape samlerglede! Gjennom spennende samleobjekter skal vi fortsette å fortelle spennende historier, og med magasinet Mynt & Historie ønsker vi å ta historiefortellingen et skritt videre.

I magasinet kan du lese spennende historier knyttet til nettopp mynt, historie, og andre samleobjekter. Mange av historiene som i dag formidles gjennom mynt,- medalje-, seddel- og frimerkesamlinger fortjener en bredere leserkrets. Og lite dokumenterer historie bedre enn mynter gjør det, og har gjort det i tusenvis av år. I bladet vil du også kunne lese interessante anekdoter, kommentarer og artikler knyttet til din hobby. Mynt & Historie etterstreber å være det mest aktuelle historiske magasinet for samlerglade. Med kompetente fagpersoner og dyktige skribenter fra landets numismatiske og historiske miljø tror vi at Mynt & Historie vil gi deg en ekstra dimensjon til din mynt- og historieinteresse.


Samlerhuset er ansvarlig utgiver av magasinet Mynt & Historie som har ca. fire årlige utgivelser.


Gjør din bestilling i dag og få introduksjonspris på magasinet, kun 39 kroner. Du innleder uforpliktende abonnement på magasinet Mynt & Historie som kommer ut ca. fire ganger i året. Det er ingen minstekjøpsforpliktelser og abonnementet kan til enhver tid avsluttes. Abonnementspris er kun 39 kroner per utgave. Vår ordinære utsalgspris: 79 kroner. Det er ingen bidningstid eller minstekjøpsforpliktelse, abonnementet kan avsluttes når du selv ønsker det. Når du er fornøyd, er vi fornøyde!

Gunstig pris som abonnent
Jeg kan nå sikre meg magasinet Mynt & Historie til gunstig introduksjonspris 39 kroner. Magasinet ”Mynt & HIstorie”, er utgitt av Samlerhuset. Samlerhuset dekker frakt og ekspedisjon. Normalpris er 79 kr. Jeg sparer dermed 40 kr. 

2. Trygghet ved betaling
Jeg trenger ikke å betale noe nå, men mottar magasinet Mynt & Historie sammen med faktura med 14 dager forfall. Magasinet sendes per post, og sendes meg når ny utgave av magasinet utkommer.

3. Innleder uforpliktende abonnement på magasinet Mynt & Historie
Dersom jeg bestiller magasinet Mynt & Historie innleder jeg samtidig uforpliktende abonnement på videre magasinutgaver. Det utgis ca 4 magasin i året.

4. Ingen bindingstid
Som abonnent får jeg tilsendt ett nytt magasin ca én gang i kvatalet. Prisen for de etterfølgende magasinene får jeg som abonnent også til halv pris, kun 39 kr, fraktfritt tilsendt. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse, abonnementet kan avsluttes når jeg selv ønsker det.

5. Samlerglede og historie
Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter, medaljer og andre samleobjekter, og gjøre samling, samleglede og historie tilgjengelig for flest mulig.

Spesifikasjoner
Utgivelsesår:
2015 -
Opplag:
20.000
Språk:
Norsk
Antall utgaver per år:
2-4