Nå kan du sirke deg årets klassiske myntsett for kun 240 kroner, fraktfritt tilsendt.

Det klassiske årssettet er utgitt i et opplag på kun 9.000 eksemplarer og inkluderer den eneste norske sirkulasjonsmynten som er utgitt i år, 20-kronen med spesialpreg. I tillegg inneholder årssettet årets årsmedalje fra Det Norske Myntverket som hedrer Kongeparets storslåtte bryllupsdag.

  • Årets norske mynt i usirkulert kvalitet fra Norges Bank;  20-kroner med spesialpreg
  • Årsmedalje som hedrer Kongeparets storslåtte bryllupsdag
  • Forseglet for hånd av Det Norske Myntverket 
  • Kun 9.000 i opplag
  • Kun 240 kroner, kostnadsfritt tilsendt
  • Innleder samling med tidligere utgitte og fremtidige årssett fra Det Norske Myntverket

20-krone med spesialpreg: Den Norske Turistforening 150 år
Årets 20-krone med spesialpreg markerer 150-årsjubileumet til Den Norske Turistforening. 20-kronen ble utgitt 19. januar 2018, på dagen 150 år etter at Den Norske Turistforening ble stiftet. 

Motivet kan sees som et kompass i bruk. Kompasshusets grepkant omkranser et utsnitt fra et turkart med vann, elv, stier og symbolet for en selvbetjent hytte. Myntmotivet illustrerer både muligheter og hjelpemidler for aktiv deltakelse i friluftslivet, og symboliserer dermed DNTs arbeid med tilrettelegging for naturopplevelser.

Norges Bank inviterte fem kunstnere til en konkurranse om utforming av jubileumsmotivet på myntens bakside. Vinner av konkurransen ble Martine Linge, med motivet «Kart og kompass». Kunstnerens signatur (ML) er plassert til venstre på myntflaten.

Årsmedalje som hedrer kongeparets storslåtte bryllupsdag
Årets myntsett inneholder også en flott årsmedalje preget og utgitt av Det Norske Myntverket. Den 29. august 2018 feiret Hans Majestet Kong Harald V og Hennes Majestet Dronning Sonja gullbryllup. Da var det 50 år siden det daværende kronprinsparet ble viet i Oslo Domkirke. Årsmedaljen hedrer Kongeparets storslåtte bryllupsdag.

Årets norske mynter i usirkulert kvalitet fra Norges Bank
Det Norske Myntverket preger alle mynter på oppdrag av Norges Bank. I 2018 er det kun preget en 20-kronen med spesialpreg. Norges Bank har rett og slett tilstrekkelige lagerbeholdninger av de andre valørene, så disse myntene trenger man ikke å prege i 2018. De er derfor heller ikke med i årets myntsett.

Spesifikasjoner
Antall:
1 mynt og 1 årsmedalje
Pålydende:
20-kroner
Utgivelsesår:
2018
Kvalitet:
Usirkulert
Opplag:
9.000
Årsmedalje:
Hedrer Kongeparets storslåtte bryllupsdag.

Din inngangsbillett til samling av norske årssett!

Sikrer du deg et eksemplar av årssettet i klassisk utgave fra 2018 innleder du samtidig en samling som inneholder kommende og tidligere utgivelser av norske årssett. Som fast samler er du garantert tilgang til fremtidige utgivelser av de ettertraktede årssettene, samtidig som du vil få muligheten til å sikre deg sjeldne tidligere årganger. 

Det er ingen bindingstid, og du har alltid 30 dager fri returrett.

PS: Noen av de tidligere årssettene er utsolgt fra Det Norske Myntverket og er i dag vanskelige å få tak i.

1. Jeg kan sikre meg ”Det Norske Årssett 2018” i klassisk utgave til 240 kr. Samlerhuset spanderer frakten. Årssettet inneholder årets sirkulasjonsmynt, 20-kroner med spesialpreg, utgitt av Norges Bank i usirkulert kvalitet. I tillegg inneholder årssettet Det Norske Myntverkets årsmedalje som hedrer Kongeparets storslåtte bryllupsdag.

2. Bestiller jeg årssettet kan jeg velge betalingsmåte; kort eller faktura. Kortet belastes når varene sendes. Velger jeg å betale med kort for årssettet som innleder en samling, vil videre leveranser i samlingen belastes samme kort. Bestiller jeg via telefon, epost eller bestillingskupong, vil faktura følge med i forsendelsen, med 14 dagers betalingsfrist. Jeg kan derfor bestille årssettet hjem, ta den i nærmere øyesyn og studere håndverket før jeg i fred og ro bestemmer meg for om jeg vil samle videre. Årssettet sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.

3. Sikrer jeg meg årssettet 2018 i klassisk utgave er jeg samtidig sikret fremtidige utgivelser av det klassiske og moderne årssett som utgis av Det Norske Myntverket.  Samtidig som jeg får mulighet til å sikre meg tidligere utgitte årganger i klassisk og moderne utgave.

4. Som fast samler av norske årssett får jeg tilsendt ett eller flere norske årssett om lag én gang i måneden eller sjeldnere avhengig av tilgang. Det er ingen bindingstid og ingen minste kjøpsforpliktelse.

5. Prisen for de ulike årssettene i samlingen varierer avhengig av årgang og sjeldenhet. Frakt og ekspedisjon tilkommer med 49,95 kr.

6. Jeg har alltid 30 dager returrett, og betaler selv returporto om jeg velger å returnere et årssett. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven.

7. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, ektheten for alle våre samleobjekter.

8. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter, sedler og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.