For aller første gang: 
Nasjonalhelten Nansen hedres med praktfullt samleverk

I år er det 100 år siden en av historiens fremste nordmenn, Fridtjof Nansen, mottok Nobel fredspris. Han er til nå den siste nordmannen som har mottatt den prestisjetunge prisen.

For aller første gang hedres nå nasjonalhelten Nansen med et enestående samleverk som består av hele 26 samleobjekter. Boken er skrevet av Norges ledende Nansen-entusiast Hans-Olav Thyvold, og inneholder originale mynter, frimerker og sedler som er med på å fortelle den spennende historien om Fridtjof Nansens liv. 

Bestill i dag og bli eier av en nummerert praktutgave med originale mynter, sedler og frimerker.

Hvert eksemplar blir individuelt nummerert og inneholder hele 26 samleobjekter!
✓ 12 frimerker
✓ 7 originalmynter
✓ 5 kort
✓ 2 sedler

Opplaget er på svært lave 500 eksemplarer, der lave numre leveres først!

Det enestående samleverket kan bli ditt for kun 3.490 kr, Samlerhuset spanderer frakten. Om du ønsker kan du dele beløpet i 2 mindre rentefrie rater à 1.745 kr ved bestilling.

Nasjonalhelten Nansen fikk Nobels fredspris

I Norge huskes Nansen hovedsakelig som en stor polarhelt. I 1888 ledet han den første ekspedisjonen som gikk tvers over Grønland. Fra 1893-1896 ledet han også Fram-ekspedisjonen mot Nordpolen - til da den ekspedisjonen som hadde kommet lengst nord. 

Men det var ikke på grunn av polarekspedisjonene han for 100 år siden vant Nobels fredspris. Det var hans humanitære arbeid som sørget for at han mottok den prestisjetunge prisen i 1922. Denne fikk han for sin enestående innsats internasjonalt for flyktningene etter første verdenskrig. Ved hjelp av Nansenpasset sørget han for at flere enn 428.000 flyktninger kom seg tilbake til sine hjemland. 

Praktutgave hedrer Norges fremste nordmann

Nansen anses av mange som en av Norges fremste nordmenn. Nasjonalhelten Fridtjof Nansen hedres nå med et samleverk du aldri har sett før. Her formidles Nansens spennende livshistorie kombinert med originale mynter, sedler og frimerker fra viktige årstall i hans liv. I tillegg er sedler og frimerker hvor Nansen selv har vært hedret inkludert. 

Opplaget er på svært lave 500 individuelt nummererte eksemplarer. Det enestående samleverket er skrevet i samarbeid med forfatteren Hans-Olav Thyvold som har vært en lidenskapelig Nansen entusiast siden barndommen, med bøker om såvel Roald Amundsen, Thor Heyerdahl og Fridtjof Nansen på utgivelseslisten. Amundsen opptrer også i Thyvolds roman "Snille hunder kommer ikke til Sydpolen" som er utgitt i over 20 land.

Denne praktutgaven er delt opp i 10 inndelinger som tar for seg forskjellige sider og begivenheter i Fridtjof Nansens liv. Her kan du blant annet lese om hans oppvekst, hans polarekspedisjoner, hans relasjon til kongefamilien og hans humanitære arbeid. Hvert tema medfølger relevante samleobjekter - totalt inneholder boken hele 26 samleobjekter! 

Bestill i dag - kun 500 eksemplarer!

Det er første gang et slikt samleverk som forteller om Fridtjof Nansens liv er utgitt. Opplaget er på lave 500 nummererte eksemplarer, så bestill i dag om du ønsker deg et eksemplar. Vi tar forbehold om utsolgt. 

Spesifikasjoner
Opplag:
500 nummererte eksemplarer
Forfatter:
Hans-Olav Thyvold
Utgivelsesår:
2022
Innhold:
26 samleobjekter