Massiv minnemedalje kan bli din - kun 199 kr!

I dag kan du bli eier av et individuelt nummerert eksemplar av en massiv bronsemedalje som hedrer General Fleischer og slaget om Narvik for kun 199 kr, du sparer da 441 kr! (Ord. pris 640 kr). Av opplaget blir kun 1.940 eksemplarer individuelt nummerert - bestill allerede nå for å sikre deg en av disse, lave numre leveres først!

Bestill i dag så kan du glede deg til dette:
✤ Hele 61 mm stor og over 100 gr tung bronsemedalje
✤ Ett av kun 1.940 individuelt nummererte eksemplarer
✤ Massiv medalje hedrer General Fleischer og slaget om Narvik

Den storslåtte medaljen innleder uforpliktende spennende samling med totalt åtte gigantmedaljer. Presentert i storformat blir viktige krigshistorier detaljrikt fortalt og dokumentert for ettertiden.


Over 100 gr tung, detaljrik bronsemedalje

Bronsemedaljen som i dag kan bli din er preget med motiv av General Fleischer foran, og illustrasjon av slaget om Narvik i bakgrunnen. Etter pregingen blir hver enkelt medalje nøye inspisert for å kunne skille fra hverandre perfekte medaljer og de som ikke møter de strenge kvalitetskravene. Godkjente medaljer blir deretter patinert og behandlet for hånd. Patineringen, som er en form for oksidasjonsprosess, gir bronsen en særegen farge og forsterker skyggeeffekten i det høye relieffet. Ettersom patineringen er behandlet for hånd, vil fargetonen variere fra medalje til medalje, og ingen eksemplarer vil fremstå som helt like. I tillegg blir hvert eksemplar individuelt nummerert. Det finnes kun 1.940 nummererte eksemplarer.

Medaljen er preget med et detaljrikt motiv!

Den første generalen som nedkjempet Hitlers styrker

Slaget om Narvik fant sted mellom 9. april og 8. juni 1940. I hele to måneder raste kamper i og omkring byen Narvik. General Carl Gustav Fleischer var øverstkommanderende for de norske styrkene i Nord-Norge, og deres oppgave ble å hindre de tyske styrkene i å rykke videre nordover fra Narvik etter okkupasjonen av Norge. Gjennom dyktige disposisjoner rykket de norske styrkene frem mot byen, og ved Narviks gjenerobring 28. mai 1940 ble Fleischer den første allierte generalen som beseiret Hitlers tropper under 2. verdenskrig.

Fleischers store innsats i Nord-Norge og hans posisjon som den første generalen som nedkjempet Hitlers styrker, gjorde at han ble hedret med flere høytstående utmerkelser. Dessverre tok Fleischer sitt eget liv før han ble belønnet med Norges høyeste militære utmerkelse - Krigskorset med sverd.

Bestill allerede nå for å sikre deg et av de individuelt nummererte eksemplarene - du sparer 441 kr!

Kampen for frihet – dokumentert av Norges fremste krigshistorikere

Medaljen som hedrer General Fleischer og hans heltemodige innsats innleder uforpliktende den spennende samlingen «Kampen for frihet 1940-1945», med totalt åtte gigantmedaljer. Samlingen utgjør en unik dokumentasjon av krigshistorie fortalt i massiv bronse og med historiekort skrevet av anerkjente krigshistorikere.

De storslåtte minnemedaljene formidler historier om innsats i kampen mot nazistene, noen av de har vært mindre kjent, men alle omhandler et heltemot som kan måle seg med det mest legendariske og spektakulære innen norsk motstandshistorie. Presentert i storformat blir nå de viktige historiene detaljrikt fortalt og dokumentert for ettertiden. Du får tilsendt én medalje ca. en gang i måneden, så her er det mye å glede seg til!

I løpet av samleperioden mottar du et vakkert skrin i tre for elegant oppbevaring og presentasjon av medaljene (verdi 250 kr), samt album for oppbevaring av dokumentasjonen (verdi 150 kr) - uten ekstra kostnad!

1. Jeg kan sikre meg bronsemedaljen, som hedrer General Fleischer og slaget om Narvik, for kun 199 kr + frakt på 49 kroner. Samlerhusets normalpris er 640 kr (+ frakt 69 kr). Jeg sparer dermed 461 kroner. Medaljen er utgitt i kun 1.940 unikt nummererte eksemplarer. Lave numre leveres først!

2. Dersom jeg har valgt faktura som betalingsmåte mottar jeg medaljen sammen med faktura med 14 dagers forfall. Jeg kan derfor bestille medaljen hjem, ta den i nærmere øyesyn og studere håndverket i detalj før jeg i fred og ro bestemmer meg for om jeg vil beholde den. Medaljen sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.

3. Om jeg sikrer meg bronsemedaljen ”General Fleischer og slaget ved Narvik” innleder jeg samtidig samlingen ”Kampen for frihet 1940- 1945” helt uforpliktende. Samlingen består av totalt åtte bronsemedaljer og som fast samler får jeg tilsendt en bronsemedalje som hedrer kampen for frihet om norske helter og heltemot ca. én gang i måneden. Videre forsendelser koster 640 kr (+frakt 69 kr). Ved eventuelle prisendringer vil jeg bli varslet i forkant.

4. Sammen med hver medalje mottar jeg ekthetssertifikat som garanterer for medaljenes ekthet og kvalitet. Jeg får utfyllende historisk dokumentasjon til hver medalje, skrevet av noen av Norges mest anerkjente krigshistorikere. I løpet av samleperioden mottar jeg uten ekstra kostnad et vakkert skrin i tre for elegant oppbevaring og presentasjon av medaljene (verdi 250 kr), samt album for oppbevaring av dokumentasjonen (verdi 150 kr).

5. Jeg har alltid 30 dager returrett, og betaler selv returporto ved retur. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Ønsker jeg å avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 66811500/02550, brev eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven.

6. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, for ektheten av alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat medfølger kostnadsfritt.

7. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter, medaljer og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.

Spesifikasjoner
Diameter:
61 mm
Vekt:
100 gr
Kvalitet:
Patinert
Metall:
Bronse
Opplag:
20.000 hvorav 1.940 er individuelt nummererte
Kunstner:
Endre Skandfer