Fyll samlemappen din:
Fem offisielle jubileumsmedaljer

Nå kan vi stolt tilby fem prestisjetunge NATO-medaljer, som passer perfekt i din samlemappe! Hver medalje representerer vår nasjons engasjement i NATO-alliansen – et partnerskap som har stått fast ved våre norske kjerneverdier, frihet, felleskap og fred i over 75 år!

For Norge, som et av de 12 grunnleggende medlemslandene i NATO, symboliserer disse medaljene Norges uvurderlige bidrag til NATO. De representerer vår nasjon og NATOs urokkelige engasjement for å opprettholde fred og fremme de norske kjerneverdiene frihet, fellesskap, og fred på verdensscenen.

Det utgis kun 2.999 jubileumssett på verdensbasis - bestill i dag for å fylle din samlemappe!

Bli eier av jubileumssettet og se frem til: 

✦ Hele 5 medaljer som passer perfekt i din samlemappe!
Offisielle NATO-utgivelser som preges på Det Norske Myntverket
Belagt med 24 karat gull og preget i beste proof-kvalitet
✦ Et av KUN 2.999 sett på verdensbasis

Det viktige jubileumssettet utgitt for 75-årsjubileet kan bli ditt for 2.695 kr (+69 kr frakt). Om du ønsker kan du dele beløpet i 3 mindre, rentefrie delbetalinger à 921,33 kr inkludert frakt ved bestilling.

medaljer-og-mappe-uten-gc

Over kan du se de prestisjetunge medaljene plassert i samlemappen din.

Norges globale påvirkning 

Gjennom vår rolle i NATO har Norge vært en pilar i det transatlantiske forsvaret og sikkerhetsstrategien, ikke bare for å beskytte vår egen nasjon, men også for å bidra til global fred og sikkerhet. Ditt eierskap av disse medaljene representerer ikke bare en del av en eksklusiv samling, men også din personlige forbindelse til Norges viktige rolle i internasjonal politikk og forsvaret av felles verdier.

Disse medaljene er mer enn bare samlerobjekter, de er symboler på en stolt historie og et varig løfte om forpliktelse til NATO. Bestill ditt jubileumssett i dag og vær stolt over å være en bærer av en historie som former vår verden.

Det utgis kun 2.999 jubileumssett på verdensbasis - bestill i dag for å fylle din samlemappe!

Spesifikasjoner
Pregested:
Det Norske Myntverket
Kvalitet:
Proof
Metall:
Kobbernikkel - belagt med 24 kart gull og farger
Diameter:
38,61 mm
Vekt:
28,7 g