Passer perfekt i samlemappen din:

Offisiell mynt i 24 karat gull!

Gratulerer med å ha sikret deg minnemedaljene som markerer 75 år med NATO. Vi er i dag stolte over å kunne tilby deg kronen på verket - en storslått, offisiell gullmynt som bærer NATO sitt motto «I drøftelser et fritt sinn». 

Om du ønsker å komplettere din samlemappe så anbefaler vi deg å bestille i dag. Det utgis kun 1.499 eksemplarer av den offisielle NATO-gullmynten på verdensbasis - det kommer kun et fåtall til Norge!

Bestill i dag og gled deg til:

 En offisiell NATO-mynt som kompletterer samlemappen din
● Preget i 24 karat gull og beste proofkvalitet 

● Bli én av kun 1.499 eiere på verdensbasis
● Gjør ditt NATO jubileumssett om til prestisjesettet  - med kronen på verket! 

Gullmynten kan bli din for 7.900 kr, frakt 69 kr tilkommer. Om du ønsker å dele beløpet i 3 mindre, rentefrie delbetalinger á 2.656,33 kr kan du gjøre det ved bestilling. 

LP_GC_NATO_1000x500px_3Den offisielle NATO-gullmynten passer perfekt i samlemappen din!

Verdens største forvarsallianse 75 år

75-årsjubileet for NATO, Den nordatlantiske traktatorganisasjonen, markerer en betydelig milepæl i alliansens vedvarende forpliktelse til fred, sikkerhet og kollektivt forsvar. Etablert 4. april 1949, i kjølvannet av andre verdenskrig, har NATO utviklet seg til å bli en hjørnestein for internasjonal stabilitet og samarbeid.

I  syv og et halvt tiår har NATO opprettholdt prinsippet om at et angrep på ett medlem er et angrep på alle, og har fungert som en kraftig avskrekkelse mot aggresjon. Denne forpliktelsen til kollektivt forsvar har bevart freden i Europa og utover. 

NATOs evne til å tilpasse seg er en annen nøkkelfaktor for suksess. Gjennom årene har alliansen håndtert en rekke sikkerhetsutfordringer, fra den kalde krigen til terrorisme, cybertrusler og hybrid krigføring. Den har utvidet sine partnerskap, deltatt i humanitære oppdrag og støttet demokrati og stabilitet i postkonfliktområder.

NATOs arv er preget av kollektiv styrke, enhet og motstandsdyktighet. Den forblir et symbol på håp for fred og stabilitet i en kompleks verden. 75-årsjubileet er en mulighet til å hedre alliansens tidligere prestasjoner, fornye forpliktelsen til felles verdier og møte fremtidens utfordringer og muligheter med selvtillit. NATOs vedvarende relevans er et bevis på den varige betydningen av internasjonalt samarbeid og kollektiv sikkerhet.


Bli med å marker 75-årsjubileet til NATO ved å bestille gullmynten til din samlemappe i dag!

Spesifikasjoner
Pålydende:
1/10 Crown
Diameter:
18 mm
Vekt:
3,11 g
Metall:
24 karat gull
Kvalitet:
Proof
Rand:
Rillet
Utgivelsesland:
Gibraltar
Utgivelsesår:
2024
Antall:
1.499