Det Norske Myntverket utgir i anledning DNTs 150-årsjubileum fem storslåtte medaljer med spektakulært fargepreg. Minnemedaljene er belagt med 24 karat rent gull. Første utgave er «Preikestolen» - preget med en kvalitet på fargene som er en nyvinning for Myntverket. Gjennom medaljesettet «Norges mest populære fjellturer» tar Det Norske Myntverket deg gjennom de fem mest kjente og kjære fjellrutene Norge har å by på. De viser Norges natur på sitt aller vakreste.

Introduksjonsspris 199 kr - 50 % rabatt!
Nå kan du fylle opp samlemappen med de fem medaljene i dette storslåtte settet fra Det Norske Myntverket. Vi sender deg en medalje om gangen, så lenge du ønsker, eller til du har settet på fem medaljer komplett. Du får 50% på «Preikestolen» og mottar den til introduksjonsprisen 199 kr. Du oppbevarer den i samlemappen sammen med 20 kr 2018.

Få 50 % rabatt på "Preikestolen"!
• Norges nummer 1 blant våre mest populære fjellturer
• Gjengitt i naturtro farger og belagt med 24 karat gull
• Utgitt av Det Norske Myntverket
• Medaljesettet «Norges mest populære fjellturer» - fem medaljer belagt med 24 karat gull og fargemotiv
• Alltid 30 dager full returrett og ingen bindingstid

Fyll opp tomme hull i samlemappen din!
Naturen er noe av det vi er mest stolt av i vårt langstrakte land. Det var nettopp tilgangen til den flotte norske naturen som var grunnlaget for opprettelsen av Den Norske Turistforening for 150 år siden. Å gå på tur er en del av den norske folkesjela. Det er få nordmenn som ikke kjenner
til uttrykket «ut på tur, aldri sur». Medaljene i settet viser de mest spektakulære og populære norske fjellturene. De øvrige fire medaljene belagt med 24 karat gull og fargemotiv vil bli levert i månedlige forsendelser til 399 kr + 39,95 kr i frakt og ekspedisjon, så lenge du selv ønsker. Medaljene mottar du til fri vurdering med 30 dager full returrett. Du beholder bare de medaljene du ønsker, og kan når som helst takke nei til å komplettere det spektakulære medaljesettet.

Kostnadsfrie fordeler til deg!
Sammen med hver fargemedalje mottar du et ekthetssertifikat som garanterer medaljens ekthet, og gir deg utfyllende informasjon om hver av de spektakulære motivene. Vil du sikre deg medaljesettet «Norges mest populære fjellturer» og fylle opp samlemappen mottar du de fem medaljene en etter en, så lenge du selv ønsker.

Fyll opp din samlemappe i dag! Få minnemedaljen “Preikestolen”, fraktfritt tilsendt, for kun 199 kr – 50% rabatt!

Spesifikasjoner
Utgiver:
Det Norske Myntverket
Diameter:
38,61 mm
Vekt :
20 gr.
Metall:
Kobbernikkel
Gullbelagt:
24 karat gull
Kvalitet:
Brilliant
Advers:
Oppreist løve, samt omskriften NORGES MEST POPULÆRE FJELLTURER. Nederst pregestempel hammer og bergsjern.
Revers:
«Preikestolen» i fullfargepreg (Foto: Shutterstock). Omskrift: PREIKESTOLEN · BESSEGGEN · GAUSTATOPPEN · KJERAG · RALLARVEGEN. Nederst en kompassrose.
Kunstner advers::
Ingrid Austlid Rise
Kunstner revers::
Susan Walters
Opplag:
20.000