Original frimerke fra 1863 i beste kvalitet - postfrisk

Frimerket du i dag kan sikre deg er vårt første og eneste frimerke, noensinne, utgitt med valøren 24 skilling. Da merket utkom i 1863 var 24 skilling en liten formue! Merket du i dag kan bli eier av er over 160 år gammelt og har overlevd alle disse årene uten så mye som en skramme.

24 skillingen ble utgitt under unionstiden, selve høydepunktet i en hver norsk frimerkesamling. I løpet av tiden under unionskonge Oscar I og kong Karl IV utga vi vårt aller første frimerke, alle våre skillingsfrimerker og vi startet en frimerkeserie som skulle bli verdens lengstlevende.

prisoppsett-kampanje-to-streker-under-svaret-v3

Bestill nå og se frem til:

 • Legendarisk 24 skilling
 • Vårt første og eneste frimerke med 24 skilling! 
 • Frimerkealbum og hele 23 albumsider med historisk informasjon for videre samling
 • Uforpliktende innledning til samling med postfriske frimerker fra perioden 1855-1909

Mange blir veldig overasket når de hører at det er mulig for vanlige samlere å få tak i originale eksemplarer av noen av Norges aller første frimerker, attpåtil fra unionstiden, i god kvalitet for en overkommenlig penge. Men det er det! 

Album og albumsider for presentasjon og oppbevaring

Sammen med høyvaløren 24 skilling mottar du historisk informasjon, album og albumsider for videre samling.

I den vedlagte historiske informasjonen kan du blant annet lese at oppdrage med å trykke høyvaløren 24 skilling ble gitt til C. F. Schwenzens lithografiske Officin i Christiania og at man fremdeles så behov for å inkludere "frimærke" på merket - en tradisjon som først forsvant med innføringen av posthorn-frimerkene i 1872. Man skulle tro at folk i 1863, syv år etter innføringen av frimerker forstå at dette var et frimerke uten at man trengte å skrive det. 

Bestiller du i dag sparer du 800 kroner på frimerket og får med både album og albumsider kostnadsfritt! Om du ønsker å begynne å samle norske frimerker anbefaler vi deg å slå til på det gode tilbudet!

Norske Prestisjefrimerker
Samtidig med at du mottar NK 10 innlemmes du på prioriteringslisten over kunder med førsterett til postfriske og ustemplede frimerker fra perioden 1855 til 1910. Hver gang vi får inn frimerker fra denne perioden sendes de først til samlere på prioriteringslisten helt uforpliktende. Fordi mange av frimerkene er ytterst vanskelig å få tak i, kan vi ikke garantere at vi kan skaffe alle frimerkene til alle prioritetskunder, men vi kan garantere deg at du vil få førsteprioritet til alle frimerker vi greier å skaffe. Som vanlig når du samler hos Samlerhuset får du ekthetsgaranti og 30 dager åpent kjøp.
 
Komplett albumsidesett og album kostnadsfritt
Sammen med frimerket vil du motta informative albumsider helt kostnadsfritt. Du mottar også et kostnadsfritt album for best mulig oppbevaring av dine nye albumsider og frimerke. Du vil også motta en praktisk frimerkepinsett, som er hendig og anbefales å bruke hvis du vil ta frimerkene ut for å studere dem nøyere.
 1. Jeg kan sikre meg et originalt 24-skillingsfrimerke for kun 359 kr + frakt på 39 kroner. Vår normalpris inklusive albumsider, pinsett og album er 1119,95 kroner og jeg sparer dermed 669,95 kroner. Frimerke er i perfekt kvalitet (postfrisk). Tilgangen er begrenset, og jeg er innforstått med at det kun er et frimerke per person og at ordrer prioriteres i innkommet rekkefølge.
 2. Jeg trenger ikke å betale noe nå, men mottar frimerket sammen med faktura med 14 dagers forfall, og kan studere det i fred og ro før jeg betaler. Frimerket sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.
 3.  Norske skillingsfrimerker kan være vanskelig å få tak. Sikrer jeg meg frimerket nå er jeg samtidig garantert plass på en liten, eksklusiv liste over samlere som har prioritert tilgang til samlingen Norske frimerker fra perioden 1855-1910 i postfrisk og ustemplet kvalitet.
 4. Som fast samler får jeg tilsendt en ny forsendelse om lag én gang i måneden, eller sjeldnere hvis tilgangen er alt for begrenset. Jeg har ingen garanti for at jeg over tid vil få tak i alle frimerkene i samlingen, men jeg har garanti for at jeg er på fortrinnsrettslisten når Samlerhuset får inn nye frimerker. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.
 5. Frimerkene i samlingen prisenes ihht katalogpris + 30%. Porto og forsikring tilkommer med 59 kr.
 6. Sammen med frimerket får jeg et flott album, pinsett og albumsider uten ekstra kostnad for oppbevaring og presentasjon av frimerkesamlingen. Vår normalpris for dette samleutstyret er 380 kr, men jeg betaler intet ekstra for dette.
 7. Jeg har alltid 30 dager returrett, og betaler selv returporto dersom jeg returnerer en forsendelse. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser, endre forsendelsesintervall eller betale i bekvemme, rentefrie månedlige rater tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller e-post, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrefristloven.
 8. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, ektheten for alle våre samleobjekter.
 9. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter, frimerker og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter, frimerker eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.
Spesifikasjoner
NK-nr:
10
Utgave:
Våpen II
Kvalitet:
Postfrisk
Pålydende:
24 skilling
Utgitt:
August 1863
Farge:
Brun
Opplag:
440.700
Vannmerke:
Kun i arkets hjørner og marg, løve og bølgelinjer
Farge:
Brun
Trykk:
Steintrykk fra C. F. Schwenzens litografiske Officin, Christiania
Papir:
Bentse Brug, Christiania
Særpreg:
Høyvalør i vår første norsk trykte frimerkeserie