Superfinalen er nå avsluttet og vinneren av “Norges flotteste attraksjon” er kåret. Det norske folk har stemt fram Nordlyset som “Norges flotteste attraksjon” foran Geirangerfjorden, Trolltunga og Stavkirke. Nå kan du sikre deg vinneren «Nordlyset» avbildet på barre belagt i 99,9% gull til fordelspris kun 99 kroner, fraktfritt tilsendt!

For kun 99 kroner kan du sikre deg:

  • Vinneren “Nordlyset” på barre belagt med 99,9% gull
  • Preget og utgitt av Det Norske Myntverket på Kongsberg
  • Nordlyset til fordelsprisen 99 kroner, fraktfritt tilsendt.
  • Spar over 500 kroner (Ord.pris 590 kroner + 49,95 kroner i frakt)
  • Innleder uforpliktende samlingen «Norges flotteste attraksjoner» med alle 10 nominerte kandidatene i kåringen
  • Individuelt nummerert eierbevis i løpet av samlingen - kun 5.000 barrer i opplag
  • Elegant treramme for oppbevaring av barrer, ekthetssertifikat og historisk informasjon i løpet av samleperioden - kostnadsfritt!  

 
Preget og utgitt av Det Norske Myntverket
En av Norges flotteste attraksjoner «Nordlyset» er gjengitt i flotte farger på en mesterlig utført barre belagt med 99,9% gull. Barren har en lengde og bredde på 60 mm x 35 mm. Barren er preget i brilliant kvalitet hos Det Norske Myntverket.

PS! Opplaget er begrenset til utelukkende 5.000 eksemplarer. Bestill vinneren «Nordlyset» i dag!

Spesifikasjoner
Motiv:
Nordlyset
Kvalitet:
Brilliant
Metall:
Bronse, belagt med 99,9% rent gull
Utgiver:
Det Norske Myntverket
Opplag:
5.000
Størrelse:
60 mm x 35 mm
Vekt:
50 gram

Bygg opp din egen samling med noen av «Norges flotteste attraksjoner»
Sikrer du deg barren «Nordlyset» innleder du uforpliktende samlingen «Norges flotteste attraksjoner» som består av barrer belagt med 99,9% gull som gjengir de 10 nominerte kandidatene i kåringen av Norges flotteste attraksjon, alle med flott fullfargepreg. Det er ingen minstekjøpsforpliktelse eller bindingstid, og du har alltid 30 dager returrett på hver forsendelse. 

Kostnadsfrie samlerfordeler med «Norges flotteste attraksjoner»​
Sammen med hver barre vil du motta ekthetssertifikat og historie med utfyllende informasjon om Norges flotteste attraksjoner. Du får også en mappe til oppbevaring av dokumentasjonen, og en elegant ramme i tre, for en praktisk og stilfull oppbevaring av barrene. Alt dette får du uten ekstra kostnader!

Elegant treramme for oppbevaring av barrer, individuelt nummerert eierbevis, ekthetssertifikat og historisk informasjon får du helt kostnadsfritt i løpet av samleperioden.

1. Jeg kan nå sikre vinneren «Nordlyset» gjengitt i fullfargepreg på en barre belagt med 99,9% gull til kun 99 kroner. Samlerhuset spanderer frakten! Samlerhusets normalpris er 590 kroner + 49,95 kroner i frakt, jeg sparer over 500 kroner. Jeg er innforstått med at opplaget er begrenset til 5.000 barrer per barre. 

2. Bestiller jeg barren «Nordlyset» kan jeg velge betalingsmåte; kort eller faktura. Kortet belastes når varene sendes. Velger jeg å betale med kort for barren som innleder en samling, vil videre leveranser i samlingen belastes samme kort. Bestiller jeg via telefon, epost eller bestillingskupong, vil faktura følge med i forsendelsen, med 14 dagers betalingsfrist. Jeg kan derfor bestille barren hjem, ta den i nærmere øyesyn og studere håndverket før jeg i fred og ro bestemmer meg for om jeg vil samle på den. Barren sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.

3. Om jeg sikrer meg barren «Nordlyset» innleder jeg samtidig samlingen «Norges flotteste attraksjoner» helt uforpliktende. Samlingen består av 10 barrer utgitt av Det Norske Myntverket. Jeg får mulighet til å samle noen av Norges flotteste attraksjoner gjengitt på gullbelagte barrer. Jeg har alltid 30 dager full returrett og ingen forpliktelser. 

4. Som samler får jeg tilsendt 10 gullbelagte barrer med fullfargemotiv med noen av de flotteste norske attraksjoner. Jeg mottar disse ca én gang i måneden eller i eget ønsket intervall. Hver gullbelagte barre koster 590 kroner og frakt og ekspedisjon tilkommer på 49,95 kroner. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.

5. I løpet av samleperioden mottar jeg uten ekstra kostnad ekthetsertifikat og historisk informasjon, samlemappe og en flott treramme for fremvisning av de gullbelagte barrene. Alt dette får jeg uten ekstra kostnad slik at jeg får maksimal glede av å samle på samlingen «Norges flotteste attraksjoner»

6. Jeg har alltid 30 dager full returrett, og betaler selv frakt ved retur. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser, endre forsendelsesintervall eller betalingsmåte, tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50 eller e-post, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven. Det er ingen bindingstid.

7. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, for ektheten av alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat og eierbevis medfølger samlingen.

8. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.