Canada har lange tradisjoner med å hedre landets natur og dyreliv. Nå har Det Kongelige Canadiske Myntverket utgitt en helt spesiell mynt i 99,99% sølv - med nordlys. Ved hjelp av innovativ teknologi, kan man ved å se på mynten med den ultraviolette lykten se et fantastisk nordlys!

Denne mynten er et mesterverk briljant preget i full farge. En fantastisk presentasjon av arktisk dyreliv og natur. Mynten har en pålydende verdi av 30 canadiske dollar.

Dette kan du sikre deg!

  • Spesialdesignet mynt med innovativ teknologi som endrer motiv i ultrafiolett lys
  • Myntmotiv som viser den flotte arktiske naturen med nordlys og isbjørn
  • Preget i proof kvalitet og 99,99% sølv
  • Ultra fiolett lommelykt følger med
  • Kun 4000 på verdensbasis
  • Leveres i et praktisk oppbevaringsskrin
  • Ingen videre forpliktelser

 

 

Mynten gir en utrolig effekt som gjør at man kan studere de enorme detaljene på isbjørnen i lyset. Mens du kan se det vakre nordlyset når du studerer mynten med den medfølgende ultraviolette lykten. Sølvmynten har et vakkert fargepreg som viser de sterke detaljene i Trevor Tennant sitt fantastiske isbjørn og nordlys design - som gjør dette til en fantastisk feiring av vinterlandene.

Begrenset opplag på 4.000 eksemplarer
Mynten leveres i originalt skrin med medfølgende ekthetssertifikat som garanterer for myntens spesifikasjoner og lave opplag på kun 4.000 eksemplarer på verdensbasis.

Denne detalj pregede mynten viser et detaljert naturbilde av en isbjørn i lyset. Mens i mørket lyser nordlyset opp nattehimmelen på mynten. Bare 4000 av disse myntene finnes på verdensbasis.

Kun 4.000 i verdensopplag - sikre deg ditt eksemplar!

Spesifikasjoner
Pålydende:
30 canadiske dollar
Utgivelsesår:
2018
Kvalitet:
Proof
Metall:
99,99% sølv
Diameter:
50 mm
Vekt:
62.69 gram
Opplag:
4.000
Særpreg:
Isbjørn og nordlys
Utgivelsesland:
Canada