Kong Haakon VII - "Mine norske gutter":
Storslått krigsminnemedalje belagt med 24 karat gull og sort platina!

Det Norske Myntverket har utgitt den storslåtte krigsminnemedaljen "Royal Air Force – Mine norske gutter"som hedrer det viktige bidraget de norske pilotene og bakkemannskapet gjorde under den 2. verdenskrig. De norske  krigsflygerne gjorde seg bemerket blant annet under D-dagen, en av de største operasjonene under krigen.

Medaljen, som er hele 45 mm i diameter, er belagt med 24 karat gull og sort platina og koster kun 99 kroner (fraktfritt tilsendt)

Dette kan du sikre deg:

  • Minnemedalje belagt med 24 karat gull og sort platina
  • Din pris kun 99 kr - spar 600 kr mot normalpris!
  • Utgitt av Det Norske Myntverket
  • Historisk dokumentasjon skrevet eksklusivt til samlingen
  • Innleder komplettsettet ”Leve Kongen - Den lange reisen hjem”
    -
    med kun 6 krigsminnemedaljer
  • Ingen bindingstid - alltid 30 dager returrett!

Disse 6 krigsminnemedaljene kan du sikre deg:

Følg Kong Haakon VII på «Den lange reisen hjem»
Ved å sikre deg den storslåtte krigsminnemedaljen «Royal Air Force – Mine norske gutter» innleder du samtidig komplettsettet «Leve Kongen – Den lange reisen hjem», en evigvarende dokumentasjon på kongefamiliens innsats og betydning for norsk motstandskamp under 2. verdenskrig. Medaljene er utgitt av Det Norske Myntverket, og leveres sammen med utfyllende historisk dokumentasjon skrevet eksklusivt for Samlerhuset, av den anerkjente dokumentarforfatteren Alf R. Jacobsen og amanuensis Ivar Dyb Kraglund.

"Kongens Nei"av Alf R. Jacobsen i gave
Sikrer du deg minnemedaljen «Royal Air Force – Mine norske gutter» mottar du en av Alf R. Jacobsens kritikerroste bøker i gave, den innbundne boken «Kongen Nei» (Samlerhusets normalpris 379 kr). Boken vil du motta sammen med din andre minnemedalje i komplettsettet. 

"Kongens Nei forteller om kong Haakon og kronprins Olavs ranke holdning i de mørkeste timene da mange ville gitt opp. Boken gir også den første beskrivelsen av Hitlers elitesoldater i fallskjermjegerbataljonen, som fikk sin ilddåp i Norge." Beskivelse fra boken "Kongens Nei".

Du vil også sammen med din andre minnemedalje, motta en sølvbelagt slipsnål gratis (verdi 350 kr).

De fem kommende minnemedaljene tilsendes deg ca. en gang i måneden til normalpris 690 kr (frakt tilkommer på 49,95 kr). Du samler så lenge du vil, alltid med 30 dager full returrett, og uten minstekjøpsforpliktelse eller bindingstid.

Sikre deg den storslåtte krigsminnemedaljen «Royal Air Force - Mine norske gutter» for kun 99 kroner - og spar dermed over 600 kr mot normalpris.

Spesifikasjoner
Utgiver:
Det Norske Myntverket
Kvalitet:
Brilliant, belagt med 24 karat gull og sort platina
Diameter:
45 mm
Vekt:
ca. 34 gram
Opplag:
40.000

1. Storslått krigsminnemedalje - kun 99 kr!
Jeg kan nå sikre meg krigsminnemedaljen «Royal Air Force - Mine norske gutter» utgitt av Det Norske Myntverket, belagt med 24 karat gull og sort platina til kun 99 kr. Samlerhuset dekker frakt på 49,95 kr. Samlerhusets normalpris er 690 kr (+ frakt 49,95 kr). Minnemedaljen er preget i totalt 40.000 eksemplarer. Sammen med min andre forsendelse mottar jeg min sølvbelagt slipsnål (verdi 350 kr.), og Alf R. Jacobsens bok "Kongens Nei" i innbunden versjon, gratis. 

2. Trygghet ved betaling
Jeg trenger ikke å betale noe nå, men mottar minnemedaljen «Royal Air Force - Mine norske gutter» sammen med faktura med 14 dagers forfall, og kan studere den i fred og ro før jeg betaler. Medaljen sendes per post og leveringstiden er normalt 5-10 dager. Jeg kan derfor bestille minnemedaljen hjem, ta den i nærmere øyesyn og studere håndverket med vakkert dybdepreg og detaljer, før jeg i fred og ro bestemmer meg for om jeg vil beholde den. 

3. Innleder samlingen "Leve Kongen - Den lange reisen hjem"
Dersom jeg sikrer meg krigsminnemedaljen av «Royal Air Force - Mine norske gutter» innleder jeg samtidig samlingen «Leve Kongen – Den lange reisen hjem» – helt uforpliktende. Settet består av seks minnemedaljer, og er et bidrag til norsk krigshistorie om våre tre konger og deres samlende symbol for norsk motstand under 2. verdenskrig. 

4. Ingen bindingstid
Som samler får jeg tilsendt en ny minnemedalje ca. én gang i måneden. Prisen for de etterfølgende minnemedaljene i samlingen er 690 kr + 49,95 kr i frakt og forsikring. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.

5. Spennende tilleggsmateriell kostnadsfritt
I løpet av samleperioden mottar jeg uten ekstra kostnad en spesialdesignet samlemappe, for elegant oppbevaring og presentasjon av minnemedaljene. Samt ekthetssertifikat, eierbevis og album til den historiske dokumentasjonen som følger hver minnemedalje. Den historiske dokumentasjonen er spesialskrevet til settet av Alf R. Jacobsen og amanuensis Ivar Kraglund.

6. Alltid 30 dager full returrett - ingen bindingstid
Jeg har alltid 30 dager full returrett, og betaler selv porto ved retur. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte settet, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall, tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50 eller e-post, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven. Det er ingen bindingstid

7. Ekthetsgaranti
Det Norske Myntverket og Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forhold, for ektheten av alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat medfølger.

8. Samlerglede og historie
Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til medaljer og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at medaljene eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.