H.M. Dronning Sonja 80 år

Feires på nytt jubileumsmyntbrev - kun 3000 individuelt nummererte!

Myntbrev Dronning Sonja 80 år

Den 4.juli 2017 fyller H.M. Dronning Sonja 80 år. I den anledning gis det ut et jubileumsmyntbrev, som innholder en 1-krone fra dronningsens fødselsårs 1937, og Postens flott frimerke utgitt til 80-årsjubileet. Myntbrevet ble stemplet på selve jubileumsdagen 4. juli 2017 og er utgitt i 3.000 eksemplarer. 

  • Type: Enkeltobjekt
  • Lager: Tilgjengelig
Vår normalpris: 360 kr
Pris: 195 kr

Den 4.juli 2017 fyller H.M. Dronnings Sonja 80 år. I den anledning gis det ut et jubileumsmyntbrev, som innholder en 1-krone fra dronningsens fødselsårs 1937, og Postens flott frimerke utgitt til 80-årsjubileet. Myntbrevet ble stemplet på selve jubileumsdagen 4. juli 2017 og er utgitt i 3.000 eksemplarer. 

Sonja Haraldsen ble født i Oslo 4. juli 1937 og er datter av Dagny og Karl August Haraldsen. Hun vokste opp på Vinderen i Oslo og tok sin realskole-eksamen i 1954. Sommeren 1959 møtte Sonja kronprins Harald, og vennskapet utviklet seg raskt til kjærlighet. Det skulle gå hele ni år før den kongelige forlovelsen ble klarert med regjeringen og offentliggjort i mars 1968, men selv da skapte dette stor debatt og harme i Norge. Den 29. august 1968 sto bryllupet i Oslo domkirke. 

Nå nesten 50 år senere, kan dronningen feire sin 80-årsdag. Med omsorg for sine medmennesker og sterkt samfunnsengasjement har naturmennesket og kunstelskeren blitt en dronning av folket. I dag sår ingen tvil om betydningen dronning Sonja har hatt for den meget sterke posisjonen til dagens norske monarki.

Er du rask kan du sikre deg:

  • Jubileumsmyntbrev utgitt til markeringen av H.M. Dronning Sonjas 80-årsdag for kun 195 kroner, inkludert frakt
  • Prydet med Postens flotte jubileumsfrimerke og originalmynt fra Dronningens fødselsår 1937
  • Myntbrev stemplet på Dronning Sonjas 80-årsdag, 4. juli 2017
  • Kun 3.000 individuelt nummererte minnebrev - lave numre leveres først!
  • En stor del av opplaget er allerede reservert faste samlere
  • Innleder samlingen "Norske Myntbrev"
  • Ingen bindingstid - alltid 30 dager returrett

Flott jubileumsfrimerke fra Posten
Myntbrevet du i dag har mottatt inneholder et frimerke med motiv av dronningen, et formelt portrett og et bilde fra en av de mange turene vår aktive dronning har hatt. Det offisielle jubileumsfrimerket som pryder dette myntbrevet med bilder av Dronning Sonja, ble utgitt sammen med et tilsvarende jubileumsfrimerke med bilder av Kong Harald V, utgitt den 21. februar 2017.

Originalmynt fra dronningens fødselsår
Myntbrevet inneholder en 1-krone fra 1937, dronningens fødselsår. 1-kronen med hull ble satt i sirkulasjon under Kong Haakon VIIs regjeringtid.

Begrenset opplag – kun 3.000
Myntbrevet som er utgitt til H.M. Dronnings Sonjas 80-årsdag er utgitt i et opplag på kun 3.000 eksemplarer – hvert brev med individuell nummerering, for å garantere det begrensede opplaget.

Vår normalpris:360 kr
Pris:195 kr
Spesifikasjoner
Utgivelsesår:
2017
Opplag:
3000

Innleder uforpliktende samlingen Norske Myntbrev
Sikrer du deg myntbrevet "Dronning Sonja 80 år" innleder du samtidig samlingen "Norske Myntbrev" med fremtidige norske myntbrev. Det betyr at du ved neste utgivelse kan være blant de som er garantert sitt eget eksemplar – allerede før salget starter. Myntbrevene utgis til viktige begivenheter, og kommer i lave opplag. Myntbrevene utgis normalt 12 ganger i året og sendes deg til fri vurdering om ikke annet er avtalt. Dette er selvfølgelig helt uforpliktende, og du kan når som helst avslutte samlingen.

Du har alltid full returrett i 30 dager!
Hvert myntbrev blir levert på en informativ albumside som garanterer for kvaliteten og ektheten, samt historisk dokumentasjon om begivenheten som markeres. Med ditt tredje myntbrev vil du motta et praktisk album for sikker oppbevaring av dine myntbrev.

En elegant kombinasjon av samleområder
Et myntbrev er en elegant kombinasjon av mynter, medaljer eller seddel, frimerker og spesialutformede motivkonvolutter. Som oftest er disse stemplet på en spesifikk dato tilknyttet anledningen for utgivelsen. Myntbrevene tar gjerne for seg de viktige begivenhetene som markeres igjennom året. Det er få andre samlinger som kombinerer ulike hobbyer som mynter/medaljer/sedler, frimerker og førstedagsstempler på en slik elegant måte som myntbrev.

Myntbrev er et samleområde som strekker seg tilbake til starten av 90-årene. Nesten 100.000 nordmenn har sikret seg ett eller flere myntbrev siden de første utkom – så dette er et samleområde som er særdeles populært. Opplagene er lave, noe som gjør de ekstra ettertraktet.

Gjennom myntbrev kan man sikre seg minner fra minneverdige begivenheter, samtidig som man får en unik kombinasjon av frimerker og mynter i ett og samme samleobjekt.

 

1. Jeg kan nå sikre meg myntbrevet “Dronning Sonja 80 år”, for kun 195 kr. Samlerhuset dekker frakt og ekspedisjon. Samlerhusets normal pris for myntbrevet er 360 kr + frakt 39,95 kr. Samlerhuset dekker frakt for myntbrevet på 39,95 kr. Tilgangen er begrenset, da stor del av opplaget er allerede reservert faste samlere, og ordrer prioriteres da i innkommet rekkefølge.

2. Jeg trenger ikke å betale noe nå, men mottar myntbrevet ”Dronnings Sonja 80 år” sammen med faktura med 14 dager forfall. Jeg kan derfor bestille myntbrevet hjem, ta det i nærmere øyesyn og studere detaljene før jeg i fred og ro bestemmer meg for om jeg vil samle på det. Myntbrevet sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.

3. Dersom jeg sikrer meg myntbrevet utgitt i forbindelse med Dronning Sonjas 80-årsdag, sikrer jeg meg også automatisk muligheten til å samle fremtidige myntbrev. Dette betyr at jeg får tilsendt et nytt myntbrev om lag en gang per måned, eller noe sjeldnere alt etter utgivelsestakt. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.

4. De etterfølgende myntbrevene i samlingen er priset etter dagsaktuelle priser. Frakt og ekspedisjon tilkommer med 39,95 kr.

5. I løpet av samleperioden mottar jeg uten ekstra kostnad et praktisk album for trygg oppbevaring av myntbrevene. Samlerhusets normalpris for albumet er 250 kr, men jeg betaler intet ekstra for dette.

6. Jeg har alltid 30 dager full returrett, og betaler selv porto ved retur. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven. Det er ingen bindingstid.

7. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forhold, for ektheten av alle våre samleobjekter.

8. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til myntbrevene og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at myntbrevene eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.