GRATIS vikingmynt til deg
Offisiell vikingmynt hedrer gudenes høvding - Odin

Odin er den mektigste guden i norrøn mytologi, og hedres på en offisiell minnemynt. Mynten er belagt med sølv og utført med et detaljrikt dybdepreg. Minnemynten er utgitt av vikingøya Isle of Man, som i flere hundre år var under norsk styre. Vikingmynten «Odin» preges i et begrenset opplag på 30.000 eksemplarer.

Nå kan du sikre deg minnemynten som hedrer "Odin" GRATIS (du betaler kun frakt på 39 kr). Mynten er hele 38,6 mm og er belagt med rent sølv.

DETTE KAN DU SIKRE DEG GRATIS:

 • GRATIS sølvbelagt minnemynt – du betaler kun frakt på 39 kr
 • Detaljrikt dybdepreg med unik patinert overflate
 • Historisk dokumentasjon fra Norges fremste vikingeksperter
 • Innleder myntsamling som minnes vår stolte vikinghistorie
 • Alltid 30 dager full returrett og ingen bindingstid

Detaljrikt dybdepreg og spesiell pregeprosess
Vikingmynten er preget med et avansert dybdepreg som fremhever de spennende detaljene i motivet. Etter pregingen er mynten belagt med rent sølv, før den foredles med en prosess som gir hver enkelt mynt en unik patina. Det betyr at ingen mynter er helt like!

Sikrer du deg den flotte minnemynten innleder du den historiske samlingen «Vikingarven 793-1066» der du får mulighet til å bli med på en historisk reise gjennom vikingtiden, slik du aldri har sett den før.

Spesifikasjoner
Kvalitet:
Sølvbelagt og patinert
Opplag:
30.000
Diameter:
38,6 mm
Vekt:
32,2 gr
Pålydende verdi:
1 crown
Utgivelsesland:
Isle of Man

Bli kjent med vår stolte vikinghistorie

Ved å sikre deg minnemynten "Odin", innleder du samtidig samlingen «Vikingarven 793-1066». Her får du mulighet til å bli med på en historisk reise gjennom vikingtiden - slik du aldri har sett den før. De kommende minnemyntene i samlingen sendes etter hvert som de utgis, ca. en gang i måneden til normalpris 590 kr (frakt tilkommer på 49,95 kr). Du samler så lenge du vil, alltid med 30 dager full returrett, og uten minstekjøpsforpliktelse eller bindingstid.

Gjennom samlingen bygger du også opp et historieverk om vikingtiden, med historisk dokumentasjon fra to av Norges fremste vikingeksperter; forfatter og professor i historie Torgrim Titlestad, og professor i religionshistorie Gro Steinsland.

Bestill din vikingmynt nå, GRATIS, før det er for sent!

 1. Jeg kan nå sikre meg den offisielle minnemynten belagt med rent sølv og patinert overflate, som hedrer Odin, GRATIS (mot dekning av frakt på 39 kr). Normalpris for mynten er 590 kr (+ frakt 49,95 kr).

 2. Jeg mottar den offisielle minnemynten "Odin", utgitt av den tidligere vikingøya Isle of Man, med 30 dager returrett, og kan studere den i fred og ro før jeg bestemmer meg for å beholde den. Minnemynten sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.

 3. Dersom jeg sikrer meg minnemynten "Odin" innleder jeg samtidig samlingen "Vikingarven 793-1066" helt uforpliktende. Samlingen består av 16 minnemynter utgitt av den tidligere norske vikingøya Isle of Man. Jeg får mulighet til å bli med på en historisk reise gjennom vikingtiden, illustrert på sølvbelagte mynter, og bli kjent med vår stolte vikinghistorie - slik jeg aldri har sett den før!

 4. Som samler får jeg tilsendt en ny minnemynt ca en gang i måneden etterhvert som myntene utgis. Alle myntene har et spennende vikingmotiv og fascinerende dybdepreg. Minnemyntene er belagt med rent sølv og patinert for å få frem alle detaljer i motivet. Hver minnemynt koster 590 kr, frakt og ekspedisjon tilkommer på 49,95 kr. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.

 5. I løpet av samleperioden mottar jeg uten ekstra kostnad omfattende historisk dokumentasjon skrevet av en av Norges fremste vikingeksperter, forfatter og professor Torgrim Titlestad, og professor Gro Steinsland, som er spesialist på norrøn religion. Jeg mottar også et praktisk omslag utført i kunstskinn (verdi 100 kr) der jeg kan oppbevare ekthetssertifikatene og samlingens eierbevis, et flott album (verdi 200 kr) der jeg kan oppbevare den historiske dokumentasjonen. Jeg får også en spesiallaget samlemappe der jeg kan oppbevare minnemyntene. Alt dette får jeg uten ekstra kostnad slik at jeg får maksimal glede av å samle på minnemyntene som forteller den fascinerende historien om vikingtiden.

 6. Jeg har alltid 30 dager full returrett, og betaler selv frakt ved retur. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser, endre forsendelsesintervall eller betalingsmåte, tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50 eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven. Det er ingen bindingstid.

 7. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, for ektheten av alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat og eierbevis medfølger samlingen.

 8. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.