Førsteutgave:
Offisiell OL-mynt i gull!

De olympiske vinter lekene er blant vedens største idrettsarrangementer, og i år feirer lekene 100-årsjubileum! For å markere det historiske jubileet får du nå muligheten til å sikre deg en offisiell gullmynt som markerer 100 år med Olympiske vinterleker og uforglemmelige norske prestasjoner! 

Norge har en rik historie i Vinter-OL, preget av en rekke legendariske idrettsutøvere som har tatt hjem flere titals gullmedaljer og vunnet nasjonens hjerte. Disse norske heltene har ikke bare demonstrert ekstraordinær dyktighet og utholdenhet, men har også inspirert utallige nordmenn med sine uforglemmelige prestasjoner.

Sikre deg et stykke OL-historie i gull og se frem til:

  • OL-gullmynt i 24 karat rent gull og beste proof kvalitet
  • Offisiell hedring av 100-årsjubileet til Vinter-OL
  • Et historisk stykke OL-historie

Den offisielle minnemynten kan bli din for kun 7.490 kr + frakt 69 kr. Om du ønsker kan du enkelt dele beløpet i to rentefrie delbetalinger à 3.779,5 kr ved bestilling.

Et av verdens største samleområder

Olympiske minnemynter er et av verdens største samleområder. Offisielle utgivelser er ofte svært populære og blir raskt utsolgt. Gjennom vårt kontaktnettverk har vi fått reservert 50 Olympiske førsteutgaver til Norske samlere. Vi er derfor stolte over å kunne tilby deg et eksemplar av den vakre gullminnemynten som feirer 100-årsjubileet!

Preget på det norske myntverk

Det er med stor stolthet at 100-årsjubileet feires med en førsteutgave preget på Det Norske Myntverket. Norge er verdens mestvinnende nasjon gjennom Vinter-OLs 100 år lange historie og det var ingen selvfølge å bli valgt til å prege en minnemynt som feirer et av verdens største idrettsarrangementer. 

Bestill i dag - forbehold om utsolgt

Benytt deg av den enestående muligheten til å sikre deg et eksemplar av den eksklusive gullmynten utgitt til 100-årsjubileet. Vi må ta forbehold om utsolgt, da det er begrensett antall gullminnemynter til norske samlere. Bestillinger prioriteres i inkommende rekkefølge.

Spesifikasjoner
Utgivelsesår:
2024
Opplag:
599
Metall:
99,9 % gull rent gull
Vekt:
3,11 gram
Kvalitet:
Proof
Diameter:
18 mm
Pålydende:
10 dollar
Utgivelsesland:
Niue Island