OL i Tokyo 2020 utsatt til 2021

De olympiske leker i Tokyo 2020 ble utsatt grunnet Covid-19 - en trist men nødvendig avgjørelse. OL i Tokyo er dermed planlagt å finne sted 23. juli til 8. august 2021, og verden venter i spenning. For aller første gang etter krigen er et OL blitt utsatt, og både idrettsutøvere og sportstilhengere hadde gledet seg til verdens største idrettsarrangement i år. Når det er sagt ser flere norske utøvere nå positivt på utsettelsen - mange nye utøvere vil få en ny mulighet til å kvalifisere seg og representere, noe som kan føre til at Norge får enda bedre gullsjanser!

De planlagte OL-myntene

Utsettelsen av OL i Tokyo har også satt sitt preg på OL-myntene. Gullmynten du nå kan sikre deg ble utgitt 100 dager før OL i Tokyo opprinnelig skulle ha startet – den er preget med årstallet 2020 og dermed er gullmynten allerede en raritet!

Nedtellingsmynten i gull er utgitt i et ekstremt lavt opplag på kun 300 ekseplarer på verdensbasis. Selv om det er blitt lenger tid å telle ned til OL, så blir det garantert ikke preget opp flere av denne OL-gullmynten. Noe som gjør gullmynten bare enda mer spesiell!

Samlerhuset har fått tak i 150 eksemplarer av den spesielle gullmynten, og over halvparten er allerede utsolgt. Ønsker du å sikre deg ditt eksemplar, bør du derfor bestille i dag. OL-gullmynten får du for 9.990 kroner, fraktfritt tilsendt.

Sikre deg ditt eksemplar av OL-gullmynten med feilpreg i årstallet i dag.

Spesifikasjoner
Antall:
Kun 150 til Norge!
Årstall:
2020
Metall:
99,99% rent gull
Kvalitet:
Proof
Diameter:
21,96 mm
Vekt:
7,77gram
Opplag:
Kun 300 på verdensbasis!
Utgiver:
Singapore Mint
Utgivelsesland:
Kambodsja
Pålydende:
5.000 Riels