Samlerhusets kvote av mynter til vinter-OL i PyeongChang er på rekordlave 500 mynter

Myntene til vinter-OL i PyeongChang 2018 er lansert og Samlerhuset har kun fått tildelt 500 mynter av hver utgave til det kommende vinter-OL. Du får nå den offisielle OL-mynten «olympiske vintergrener» preget i myntmetallet nysølv til introduksjonspris 199 kroner, fraktfritt tilsendt. Jeg mottar også et praktisk multiverktøy uten ekstra kostnad etter at jeg har betalt denne OL-mynten. Multiverktøyet har en verdi på 249 kroner men du betaler ingen ting.

Er du blant de heldige som sikrer deg denne offisielle OL-mynten, innleder du samtidig helt uforpliktende samlingen med 18 offisielle OL-mynter utgitt av vertsnasjonen Sør-Korea. Samlingen består av 2 mynter preget i nysølv og 16 mynter preget i sølv. Vår normalpris på OL-myntene i nysølv vil være 360 kroner og 860 kroner for OL-myntene i sølv.


Om knapt et år går startskuddet for den desidert største idrettsfesten i 2018; de 23. olympiske vinterleker i PyeongChang 2018. I tråd med en 94 år gammel vinter-OL tradisjon skal over 6.000 utøvere fra 95 nasjoner møtes til olympisk kappestrid. I 2018 arrangeres de 23. olympiske vinterleker i Sør-Korea.

Offisiell OL-mynt til kun 199 kroner
Nå kan du sikre deg en offisiell OL-mynt for kun 199 kroner fraktfritt tilsendt. Denne offisielle OL-mynten presenterer 7 forskjellige vinteridretter fra det olympiske programmet; snowboard, skiskyting, skeleton, aking, kunstløp, ishockey og curling. Motsatt side avbilder de offisielle OL-ringene og PyeongChang-lekenes logo.

Nå kan du sikre deg:

 • Offisiell olympisk minnemynt utgitt til OL i PyeongChang 2018
 • Lanseringstilbud: Kun 199 kroner, fraktfritt tilsendt
 • Kun 71.000 eksemplarer på verdensbasis
 • Preget i beste pregekvaliteten proof
 • Starter samlingen med de offisielle OL-myntene fra vertsnasjonen Sør-Korea
 • Vår normalpris på OL-myntene vil være: Nysølv: 360 kroner / Sølv: 860 kroner (frakt tilkommer med 39,95 kroner)
 • Hver mynt leveres med ekthetssertifikat
 • GAVE TIL ALLE: Bestill OL-mynten og få pratkisk mulitvertøy gratis!
 • Myntskrin i tre og album for ekthetssertifikat er kostnadsfritt inkludert i samlingen
 • Alltid 30 dager returrett

Kun 500 mynter til Samlerhuset
Samlerhuset er distributør for minnemyntene utgitt til OL i PyeongChang 2018 i Norge. Den internasjonale fordelingen av OL-mynter foretas etter en nøye vurdering, og denne gang er det dessverre slik at bare 500 mynter har blitt tildelt Samlerhuset Norge.

GAVE TIL ALLE: Bestill OL-mynten og få pratkisk mulitverktøy gratis når du har betalt mynten.

 

Spesifikasjoner
Valør:
1.000 won
Kvalitet:
Proof
Myntmetall:
Nysølv Cu65Zn35
Diameter:
40 mm
Vekt:
26 gram
Opplag:
71.000
Utgivelsesland:
Sør-Korea

Starter helt uforpliktende samlingen med de offisielle OL-myntene fra vertsnasjonen Sør-Korea.
Hvis du er blant de heldige som bestiller den offisielle OL-mynten «olympiske vintergrener» utgitt til PyeongChang-OL, får du også prioritert tilgang til de øvrige OL-myntene fra vertsnasjonen Sør-Korea. Du starter helt uforpliktende samlingen med 18 offisielle OL-mynter utgitt av vertsnasjonen Sør-Korea. Vår normalpris på OL-myntene i nysølv vil være 360 kroner og 860 kroner for OL-myntene i sølv.  Alle myntene er offisielle OL-mynter fra vertsnasjonen Sør-Korea. OL-myntene leveres ca. en gang i måneden (+ frakt 39,95 kroner per mynt), så lenge du selv ønsker det, alle til 30 dager fri vurdering med full returrett.

Hos Samlerhuset har du som vanlig alltid åpent kjøp i 30 dager, slik at du kan studere myntene i fred og ro hjemme før du endelig bestemmer deg. Hvis du vil returnere en mynt står det alltid en ny samler klar til å ta den over.

Kostnadsfrie samlefordeler

Skrin, ekthetssertifikat og album for ekthetssertifikat er inkludert i samlingen

 1. Jeg kan sikre meg en offisiell OL-mynt utgitt til det første vinter-OL i Sør- Korea for kun 199 kroner. Mynten er i proof-kvalitet, som er den høyeste samlekvaliteten. Samlerhuset dekker frakt og ekspedisjon for mynten. Tilgangen er begrenset, og jeg er innforstått med at det kun er én mynt per person og at ordrer prioriteres i innkommet rekkefølge.
 2. Jeg betaler ingenting nå. Sammen med mynten mottar jeg en faktura på hele beløpet. Fakturaen har 14 dagers forfall sånn at jeg kan studere mynten i fred og ro fø jeg betaler. Mynten sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.
 3. Hvis jeg sikrer meg den offisielle OL-mynten til 199 kroner, mottar jeg i tillegg et praktisk multiverktøy til en verdi av 249 kroner uten ekstra kostnad. Multivertøyet sendes til meg etter at jeg har betalt den offisielle OL-mynten, selvsagt fraktfritt tilsendt.
 4. Hvis jeg sikrer meg denne OL-mynten, sikrer jeg meg også automatisk en prioritert tilgang på de offisielle minnemyntene utgitt av Nasjonalbanken i Sør-Korea til OL i PyeongChang 2018. Samlingen består av 18 offisielle OL-mynter, 2 mynter preget i nysølv og 16 mynter preget i sølv. Dette betyr at jeg får tilsendt en ny offisiell sørkoreansk OL-mynt etter hvert som de utgis, som er om lag en gang per måned. Det er ingen bindingstid og jeg har ingen minstekjøpsforpliktelse.
 5. Prisen for de offisielle minnemyntene i sølv vil være 860 kroner. Prisen for de offisielle minnemyntene i nysølv vil være 360 kroner. Vi tar forbehold om prisendringer ved betydelig utslag i sølvpris eller valutakurs. Frakt og ekspedisjon tilkommer med 39,95 kr. Forsendelsesmåte er via post og utsendelse skjer 3-7 dager etter tildeling.
 6. I løpet av samleperioden mottar jeg uten ekstra kostnad et vakkert myntskrin i tre for elegant oppbevaring av de offisielle minnemyntene til OL i PyeongChang 2018. Normal pris for myntskrinet er 450 kr, men jeg betaler intet ekstra for dette. 
 7. Jeg har alltid 30 dager returrett, og jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser, endre forsendelsesintervall eller betale i bekvemme, rentefrie månedlige rater tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven.
 8. Samlerhuset forbeholder seg å justere salgsprisen hvis sølvverdien endrer seg betydelig. Jeg vil i så fall bli tilskrevet om dette på forhånd.
 9. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, ektheten for alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat medfølger. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter, og gjøre myntsamling tilgjengelig fortest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdistigning er ingen garanti for fremtidig verdistigning.