Som god OL-kunde får du nå en siste mulighet til å sikre deg OL-myntene før alle andre.  Du får nå den offisielle sølvmynten «skiskyting» til førlanseringspris 699 kroner, fraktfritt tilsendt. Normal utsalgspris vil være 860 kroner. Bestiller du innen 16. mars 2017, får du også den offisielle OL-mynten «Winter Olympic sports» uten ekstra kostnad. Normal utsalgspris vil være 360 kroner.

Tilbudet gjelder til torsdag den 16. mars 2017.

 

Om knapt et år går startskuddet for den desidert største idrettsfesten i 2018; de 23. olympiske vinterleker i PyeongChang 2018. I tråd med en 94 år gammel vinter-OL tradisjon skal over 6.000 utøvere fra 95 nasjoner møtes til olympisk kappestrid. I 2018 arrangeres de 23. olympiske vinterleker i Sør-Korea.

Tidenes laveste opplag for en vinterolympisk førsteutgave i sølv
Overraskelsen var stor da Nasjonalbanken i Sør-Korea offentliggjorde opplaget for minnemyntene i sølv til PyeongChang-OL 2018. Totalopplaget for de 8 første sølvmyntene er nemlig satt til 200.000 eksemplarer, i gjennomsnitt 25.000 pr mynt. Dette er rekordlavt og hele 10.000 færre pr sølvmynt enn det som ble utgitt til OL i Sotsji 2014.  

Ikke bare blir opplaget på hver sølvmynt rekordlave ca. 25.000 eksemplarer – men bare 30% tillates solgt utenfor Sør-Korea. Forklaringen ligger i et gedigent hjemmemarked med over 49 millioner sørkoreanere, der myntsamling har en sterke tradisjoner. Når det internasjonale markedet kun får tildelt 7.500 mynter, betyr det selvsagt at bare et fåtall sølvmynter er tilgjengelig i Norge.
 
Førlanseringstilbud til deg som god OL-kunde
Som distributør for det offisielle minnemyntprogrammet til OL i PyeongChang 2018, har Samlerhuset dessverre måtte foreta den vanskelige oppgaven med å fordele den begrensede kvoten på 500 sølvmynter. Vi har derfor besluttet at tidligere OL-samlere får først muligheten til å samle på de offisielle OL-myntene utgitt til OL i PyeongChang 2018. 

Bestill innen den 16. mars 2017 og få offisiell OL-mynt uten ekstra kostnad
Er du blant de 500 som sikrer seg den offisielle sølvmynten "skiskyting" til førlanseringspris 699 kroner, fraktfritt tilsendt, får du også den offisielle OL-mynten «Winter Olympic sports» uten ekstra kostnad.

 

Spesifikasjoner
Valør:
5.000 won
Kvalitet:
Proof
Metall:
99,9% Sølv
Diameter:
33 mm
Vekt:
15,55 gram
Opplag:
ca 25.000
Utgivelsesland:
Sør-Korea

Starter helt uforpliktende samlingen med de offisielle OL-myntene fra vertsnasjonen Sør-Korea.
Hvis du er blant de heldige som bestiller den første OL-mynten i sølv til PyeongChang-OL, får du også prioritert tilgang til de øvrige OL-myntene fra vertsnasjonen Sør-Korea. Du starter uforpliktende samlingen med 18 offisielle OL-mynter utgitt til OL I PyeongChang 2018. Vår normalpris på OL-myntene i nysølv vil være 360 kroner og 860 kroner for OL-myntene i sølv.  Alle myntene er offisielle OL-mynter fra vertsnasjonen Sør-Korea. OL-myntene leveres ca. en gang i måneden (+ frakt 39,95 kroner per mynt), så lenge du selv ønsker det, alle til 30 dager fri vurdering med full returrett.

Hos Samlerhuset har du som vanlig alltid åpent kjøp i 30 dager, slik at du kan studere myntene i fred og ro hjemme før du endelig bestemmer deg. Hvis du vil returnere en mynt står det alltid en ny samler klar til å ta den over.

Skrin, ekthetssertifikat og album for ekthetssertifikat er inkludert i samlingen

  1. Jeg kan nå sikre meg en offisiell OL-mynt utgitt til det første vinter-OL i Sør-Korea til førlanseringsprisen 699 kroner. Samlerhuset dekker frakt og ekspedisjon for mynten. Prisen for de offisielle minnemyntene i sølv vil være 860 kroner. Mynten er i proofkvalitet, som er den høyeste samlekvaliteten. Tilgangen er begrenset, og jeg er innforstått med at det kun er én mynt per person og at ordrer prioriteres i innkommet rekkefølge.
  2. Bestiller jeg i dag får jeg også OL-mynten «Winter Olympic sports» preget i myntmetallet nysølv uten ekstra kostnad. Prisen for de offisielle minnemyntene i nysølv vil være 360 kroner.
  3. Jeg betaler ingenting nå. Sammen med mynten mottar jeg en faktura på hele beløpet. Fakturaen har 14 dagers forfall sånn at jeg kan studere mynten i fred og ro fø jeg betaler. Mynten sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.
  4. Hvis jeg sikrer meg denne OL-mynten, sikrer jeg meg også automatisk en prioritert tilgang på de offisielle minnemyntene utgitt av Nasjonalbanken i Sør-Korea til OL i PyeongChang 2018. Samlingen består av 18 offisielle OL-mynter, 2 mynter preget i nysølv og 16 mynter preget i sølv. Dette betyr at jeg får tilsendt en ny offisiell sørkoreansk OL-mynt etter hvert som de utgis, som er om lag en gang per måned. Det er ingen bindingstid og jeg har ingen minstekjøpsforpliktelse.
  5. Prisen for de offisielle minnemyntene i sølv vil være 860 kroner. Prisen for de offisielle minnemyntene i nysølv vil være 360 kroner. Vi tar forbehold om prisendringer ved betydelig utslag i sølvpris eller valutakurs. Frakt og ekspedisjon tilkommer med 39,95 kr. Forsendelsesmåte er via post og utsendelse skjer 3-7 dager etter tildeling.
  6. I løpet av samleperioden mottar jeg uten ekstra kostnad et vakkert myntskrin i tre for elegant oppbevaring av de offisielle minnemyntene til OL i PyeongChang 2018. Normal pris for myntskrinet er 450 kr, men jeg betaler intet ekstra for dette. 
  7. Jeg har alltid 30 dager returrett, og jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser, endre forsendelsesintervall eller betale i bekvemme, rentefrie månedlige rater tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven.
  8. Samlerhuset forbeholder seg å justere salgsprisen hvis sølvverdien endrer seg betydelig. Jeg vil i så fall bli tilskrevet om dette på forhånd.
  9. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, ektheten for alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat medfølger. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter, og gjøre myntsamling tilgjengelig fortest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdistigning er ingen garanti for fremtidig verdistigning.