Samlerhuset har kun fått tildelt 240 førsteutgaver!

24. juli 2020 starter OL i Tokyo 2020, årets største idrettsbegivenhet. Fra et svært lavt internasjonalt opplag har Samlerhuset kun fått tildelt 240 førsteutgaver! Du kan i dag sikre deg en av disse førsteutgavene for 1.195 kroner, fraktfritt tilsendt. 

MERK: Samlerhuset har kun 240 førsteutgaver tilgjengelig – vær rask!

Er du blant de få heldige som sikrer deg den eksklusive førsteutgaven, innleder du samtidig helt uforpliktende den offisielle OL-samlingen med totalt 12 sølvmynter utgitt av vertsnasjonen Japan.

  

Er du rask og blant de få heldige, kan du sikre deg:

 • En av kun 240 offisielle førsteutgaver i sølv til OL i Tokyo 2020
 • Japansk OL-mynt i rent 99,9% sølv og i beste proofkvalitet
 • Leveres i spesiallaget kapsel fra myntverket i Japan
 • Nå kun 1.195 kroner, fraktfritt tilsendt
 • Starter samlingen med totalt 12 offisielle sølvmynter fra vertsnasjonen Japan – alltid med 30 dager returrett

Kun 240 førsteutgaver til norske samlere!
Overraskelsen var stor da Japan Mint offentliggjorde opplaget for minnemyntene i sølv til OL i Tokyo 2020. Av opplaget på 90.000 eksemplarer pr mynt, ble det annonsert at kun 10% skulle være tilgjengelig for det internasjonale markedet. Det betyr at vi måtte slåss om et opplag på kun 9.000 mynter.

Forklaringen ligger i et gedigent hjemmemarked der myntsamling har sterke tradisjoner. Når det internasjonale markedet kun får tildelt 9.000 mynter, betyr det selvsagt at bare et fåtall sølvmynter er tilgjengelig i Norge.

Som distributør for det offisielle minnemyntprogrammet til OL i Tokyo 2020 har Samlerhuset i Norge heldigvis fått en del av den internasjonale kvoten, men vår kvote er kun 240 førsteutgaver.

Bestill førsteutgaven i dag for 1195 kroner, fraktfritt tilsendt. Sølvmynten starter samlingen med de øvrige OL-myntene fra vertsnasjonen Japan. Førstemann til mølla prinsippet gjelder.

Spesifikasjoner
Valør:
1.000 yen
Kvalitet:
Proof
Myntmetall:
99,9% sølv
Diameter:
40 mm
Vekt:
31,1 gram
Opplag:
90.000 hvorav maksimalt 10% går til det internasjonale markedet
Utgivelsesland:
Japan
Årstall:
2018-2020
Antall:
12 OL-mynter fra vertsnasjonen Japan

Starter helt uforpliktende samlingen med de offisielle OL-myntene fra vertsnasjonen Japan.
Hvis du er blant de heldige som sikrer deg førsteutgaven i sølv til 1.195 kroner fraktfritt tilsendt, får du også prioritert tilgang til de øvrige OL-myntene fra vertsnasjonen Japan. Du starter uforpliktende samlingen med 12 offisielle OL-mynter utgitt til OL I Tokyo 2020. Prisen på de resterende OL-sølvmyntene vil være 1.790 kroner + frakt på 49,95 kroner.  Alle myntene er offisielle OL-mynter fra vertsnasjonen Japan. OL-myntene leveres ca. en gang i måneden , så lenge du selv ønsker det, alle til 30 dager fri vurdering med full returrett.

Som samler hos Samlerhuset får du:

 • De offisielle sølvmyntene levert i en påkostet spesialkapsel fra vertsnasjonen Japan
 • Ekthetssertifikat og historiekort sammen med hver sølvmynt
 • Et flott skrin for sikker oppbevaring av myntene
 • Skinnperm uten ekstra kostnad for trygg oppbevaring av ekthetssertifikat og historiekort
 • Alltid 30 dager returrett


Hos Samlerhuset har du som vanlig alltid åpent kjøp i 30 dager, slik at du kan studere myntene i fred og ro hjemme før du endelig bestemmer deg. Hvis du vil returnere en mynt står det alltid en ny samler klar til å overta den.

 1. Jeg kan nå forhåndsregistrere meg for den første offisiell OL-sølvmynten utgitt til OL i Tokyo 2020. Denne koster 1.195 kroner, fraktfritt tilsendt. Mynten er i proof-kvalitet, som er den høyeste samlekvaliteten. Samlerhuset dekker frakt og ekspedisjon for mynten. Tilgangen er begrenset, og jeg er innforstått med at det kun er én mynt per person og at ordrer prioriteres i innkommet rekkefølge.
 2. Jeg trenger ikke å betale noen nå, men mottar mynten sammen med faktura med 14 dagers forfall, og kan studere den i fred og ro før jeg betaler. Mynten sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager. 
 3. Hvis jeg forhåndsregistrerer meg i dag, sikrer jeg meg også automatisk en prioritert tilgang på alle offisielle minnemyntene i sølv utgitt av Nasjonalbanken i Japan til OL i Tokyo 2020. Samlingen består av 12 offisielle OL-mynter. Dette betyr at jeg får tilsendt en ny offisiell OL-mynt etter hvert som de utgis, som er om lag en gang per måned fra og med juli 2019. Det er ingen bindingstid og jeg har ingen minstekjøps-forpliktelse.
 4. Prisen for de offisielle minnemyntene i sølv er 1.790 kroner.  Frakt og ekspedisjon tilkommer med 49,95 kr. Forsendelsesmåte er via post og utsendelse skjer 3-7 dager etter tildeling.
 5. I løpet av samleperioden mottar jeg uten ekstra kostnad en flott ramme i tre for elegant oppbevaring av de offisielle minnemyntene til OL i Tokyo 2020. Denne mottar jeg uten ekstra kostnad.
 6. Jeg har alltid 30 dager returrett, og jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettsloven.
 7. Samlerhuset forbeholder seg å justere salgsprisen hvis sølvverdien eller valutakursen endrer seg betydelig. Jeg vil i så fall bli tilskrevet om dette på forhånd.
 8. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, ektheten for alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat medfølger. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter, og gjøre myntsamling tilgjengelig fortest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdistigning er ingen garanti for fremtidig verdistigning.