Det Norske Myntverket har utgitt en prestisjemedalje i 99,9 % rent sølv som bærer et utsøkt dobbeltportrett av Kong Olav V og Kronprinsesse Märtha. Sølvmedaljen er gjennom en avansert pregeprosess utført med et svært detaljrikt dybdepreg, og med hele 38,61 mm i diameter kommer de kongelige portrettene virkelig til sin rett, og oppleves nesten som skulpturer!

Dette kan du sikre deg:

  • Portrettmedalje fra Det Norske Myntverket i 99,9% rent sølv
  • Avansert dybdepreg med utsøkte detaljer
  • Ekstraordinære tykkelse på hele 4,3 millimeter
  • Preget i høyeste mulige pregekvalitet, proof
  • Bestill i dag - få med hele åtte gratulasjonskort (verdi 199,-)
  • Tilgang til ytterligere 3 prestisjemedaljer i rent sølv som gjengir detaljrike dobbeltportrett fra vårt norske kongehus etter 1905 - slik du aldri har sett dem før

Avansert dybdepreg - utsøkte detaljer
Portrettene av Kong Olav V og Kronprinsesse Märtha oppleves nesten som skulpturer, fremfor et motiv på et flatt element. Grunnet den ekstraordinære tykkelsen på hele 4,3 mm på medaljen, anbefales det på det sterkeste å beholde prestisjemedaljen i kapselen slik at den høye kvaliteten blir ivaretatt.


Spesifikasjoner
Utgivelsesår:
2018
Kvalitet:
Proof kvalitet
Metall:
99,9 % sølv
Diameter:
38,61 mm
Vekt:
40 gram
Særpreg:
Avansert dybdepreg med utsøkte detaljer
Tykkelse:
4,3 mm

«Det Norske Kongehus» – sølvmedaljer av ypperste kvalitet
Prestisjesettet «Det Norske Kongehus» består av kun totalt fire prestisjemedaljer i rent sølv. På medaljene kan du studere de vakre detaljene i dobbeltportrettene av våre forhenværende og kommende regenter etter 1905. Alle sølvmedaljene er preget av Det Norske Myntverket i høyeste kvalitet, proof. Sammen med sølvmedaljene vil du også motta kostnadsfrie samlerfordeler som spesiallaget skrin for stilfull og sikker oppbevaring, ekthetssertifikat som garanterer ektheten og opplagsbegrensningen, samt historisk dokumentasjon om Det Norske Kongehus etter 1905. Ektheten og opplagsbegrensningen, samt historisk dokumentasjon om Det Norske Kongehus etter 1905.

1. Jeg kan nå sikre meg prestisjemedaljen i 99,9% sølv med kongelig dobbeltportrett av Kong Olav V og Kronprinsesse Märtha, for kun 399 kr. Samlerhuset dekker frakt og ekspedisjon. Vår normalpris er 860 kr (+ frakt og ekspedisjon 49,95 kr). Bestiller jeg i dag mottar jeg hele syv flotte kongelige gratulasjonskort til en verdi av 199,- og får dermed en rabatt på totalt 64 %.

2. Jeg mottar sølvmedaljen med detaljrikt dybdepreg sammen med faktura med 14 dagers forfall, og kan studere den i fred og ro før jeg betaler. Minnemedaljen sendes per post og leveringstiden er normalt 5-10 dager. Jeg kan derfor bestille minnemedaljen hjem, ta den i nærmere øyesyn og studere håndverket med vakkert dybdepreg og detaljer, før jeg i fred og ro bestemmer meg for om jeg vil beholde den. 

3. Dersom jeg sikrer meg sølvmedaljen med kongelig dobbeltportrett av Kong Olav V og Kronprinsesse Märtha, innleder jeg samtidig prestisjesettet "Det Norske Kongehus" helt uforpliktende. Settet tar for seg kongeparene:  Harald V og Sonja, Olav V og Märtha, Haakon VII og Maud, samt Haakon Magnus og Mette-Marit.

4. Som samler får jeg tilsendt en ny sølvmedalje i 99,9 % sølv med detaljrikt dybdepreg ca én gang i måneden. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.

5. Samlerhuset dekker frakt og ekspedisjon for prestisjemedaljen i 99,9% sølv med kongelig dobbeltportrett av Kong Olav V og Kronprinsesse Märtha. Dersom jeg ønsker å fortsette å samle, tilkommer frakt og ekspedisjon på 49,95 kr på mine nye minnemedaljer som koster 860 kroner per sølvmedalje.

6. Med min neste prestisjemedalje mottar jeg uten ekstra kostnad et vakkert skrin, for elegant oppbevaring og presentasjon av prestisjemedaljene i 99,9,% sølv. Samlerhusets normalpris for skrinet er 350 kr, men jeg betaler ingenting.

7. Jeg har alltid 30 dager returrett og betaler returportoen selv, og samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall, tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50 og 66 81 15 00 eller e-post, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven. Det er ingen bindingstid.

8. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forhold, for ektheten av alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat medfølger.

9. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.