I NRKs nye dramaserie følger vi Kronprinsesse Märthas flukt fra det okkuperte Norge til det nøytrale USA. Alene i en fremmed verden grep hun muligheten til å tale Norges sak, og serien forteller i detalj innsatsen hennes for å redde Norges ære, alene og sammen med kronprins Olav. Deres innsats var vanskelig å overdrive.

Dette handlekraftige ekteparet er skildret på Det Norske Myntverkets prestisjemedalje, slik du aldri har sett dem før. Med et detaljrikt dybdepreg fremstår portrettene nesten som skulpturer, med den verdighet og stolthet som sømmer seg to usedvanlig dyktige personer og et ustoppelig ektepar.

Dette kan du sikre deg:

  • Prestisjemedalje fra Det Norske Myntverket i 99,9% rent sølv
  • Avansert dybdepreg med utsøkte detaljer
  • Preget i høyeste mulige pregekvalitet, proof
  • Bestill i dag og få med hele syv kunstpostkort (verdi 199,-)
  • Spesialpris: 399 kr (Vår normalpris er 860 kr (+ frakt og ekspedisjon 49,95 kr) - du sparer hele 64 %
  • Tilgang til ytterligere 3 prestisjemedaljer i rent sølv som gjengir detaljrike dobbeltportrett fra vårt norske kongehus etter 1905 - slik du aldri har sett dem før

Avansert dybdepreg - utsøkte detaljer

Portrettene av Kong Olav V og Kronprinsesse Märtha oppleves nesten som skulpturer, fremfor et motiv på et flatt element. Grunnet den ekstraordinære tykkelsen på medaljen på hele 4,3 mm, anbefales det på det sterkeste å beholde prestisjemedaljen i kapselen slik at den høye kvaliteten blir ivaretatt.

Kjøp prestisjemedalje med det handlekraftige ekteparet som reddet Norges ære under 2. verdenskrig - Bestill i dag og få med 7 kunspostkort (verdi 199 kr) GRATIS!!

Spesifikasjoner
Kvalitet:
Proof kvalitet
Metall:
99,9 % sølv
Diameter:
38,61 mm
Vekt:
40 gram
Særpreg:
Avansert dybdepreg med utsøkte detaljer
Tykkelse:
4,3 mm

Prestisjesettet «Det Norske Kongehus» består av kun totalt fire prestisjemedaljer i rent sølv. På medaljene kan du studere de vakre detaljene i dobbeltportrettene av våre forhenværende og kommende regenter etter 1905. Alle sølvmedaljene er preget av Det Norske Myntverket i høyeste kvalitet, proof. Sammen med sølvmedaljene vil du også motta kostnadsfrie samlerfordeler som spesiallaget skrin for stilfull og sikker oppbevaring, ekthetssertifikat som garanterer ektheten og opplagsbegrensningen, samt historisk dokumentasjon om Det Norske Kongehus etter 1905. ektheten og opplagsbegrensningen, samt historisk dokumentasjon om Det Norske Kongehus etter 1905.

1. Jeg kan nå sikre meg prestisjemedaljen i 99,9% sølv med kongelig dobbeltportrett av Olav og Märtha, for kun 399 kr. Samlerhuset dekker frakt og ekspedisjon. Vår normalpris er 860 kr (+ frakt og ekspedisjon 49,95 kr). Bestiller jeg i dag mottar jeg hele syv flotte kongelige kunstpostkort til en verdi av 199 kr.

2. Bestiller jeg prestisjemedaljen Olav og Märtha, kan jeg velge betalingsmåte; kort eller faktura. Kortet belastes når varene sendes. Velger jeg å betale med kort for mynten som innleder samlingen, vil jeg motta faktura med videre leveranser i samlingen. Bestiller jeg via telefon, epost eller bestillingskupong, vil faktura følge med i forsendelsen, med 14 dagers betalingsfrist. Jeg kan derfor bestille mynten hjem, ta den i nærmere øyesyn og studere håndverket med vakkert preg og detaljer, før jeg i fred og ro bestemmer meg for om jeg vil samle på den. Prestisjemedaljen sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.

3. Dersom jeg sikrer meg sølvmedaljen med kongelig dobbeltportrett av Kong Olav V og Kronprinsesse Märtha innleder jeg samtidig prestisjesettet "Det Norske Kongehus" helt uforpliktende. Settet tar for seg kongeparene: Harald V og Sonja, Olav V og Märtha, Haakon VII og Maud, samt Haakon Magnus og Mette-Marit.

4. Som samler får jeg tilsendt en ny sølvmedalje i 99,9 % sølv med detaljrikt dybdepreg ca én gang i måneden. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse. Prisen for de resterende prestisjemedaljene er 860 kroner per sølvmedalje + frakt og ekspedisjon på 49,95 kroner.

5. Sammen med hver mynt mottar jeg ekthetssertifikat som garanterer myntens ekthet. I løpet av samleperioden mottar jeg også et flott skrin, for trygg oppbevaring av myntene. Alt dette får jeg helt kostnadsfritt som kunde av Samlerhuset.

6. Med min neste prestisjemedalje mottar jeg uten ekstra kostnad et vakkert skrin, for elegant oppbevaring og presentasjon av prestisjemedaljene i 99,9,% sølv. Samlerhusets normalpris for skrinet er 350 kr, men jeg betaler ingenting.

7. Jeg har alltid 30 dager returrett og betaler returportoen selv, og samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall, tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50 og 66 81 15 00 eller e-post, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven. Det er ingen bindingstid.

8. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forhold, for ektheten av alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat medfølger.

9. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.