Som kjent er sommer-OL utsatt til 2021. Det er første gang i fredstid at et OL er utsatt! Både idrettsutøvere og sportstilhengere har gledet seg til sommeren og verdens største idrettsarrangement. Flere norske utøvere ser likevel positivt på det – det kan føre til at Norge får enda bedre gullsjanser! I tillegg er det mange unge utøvere som får en ny mulighet til å kvalifisere seg og representere Norge.

Hva betyr dette for de offisielle OL-myntene? Myntverket i Japan gir ut sølvmyntene som planlagt. Det betyr at ingen offisielle OL-mynter i sølv blir utgitt i selve OL-året. Dermed er de offisielle sølvmyntene allerede blitt en raritet! 

 Er du rask og blant de få heldige, kan du sikre deg:

 • Offisiell olympisk sølvminnemynt utgitt til OL i Tokyo 2020
 • Preget i 99,9% sølv og beste proofkvalitet
 • Hele 31,1 gram sølv
 • Nå kun 990 kroner, fraktfritt tilsendt
 • Kun 240 førsteutgaver til Norge
 • Starter samlingen med de offisielle OL-sølvmyntene fra vertsnasjonen Japan
 • Alltid 30 dager returrett

Kun 240 førsteutgaver til norske samlere!
Etter at OL i Tokyo 2020 ble utsatt, har vi sett at etterspørselen etter disse sølvmyntene øker. Det svært lave opplaget er fortsatt det samme, og Samlerhuset har ikke anledning til å øke kvoten til norske samlere. Vi har fortsatt noen sølvmynter tilgjengelig, så benytt muligheten nå til å sikre deg ditt eksemplar.

Som distributør for det offisielle minnemyntprogrammet til OL i Tokyo 2020 har Samlerhuset i Norge heldigvis fått en del av den internasjonale kvoten, men vår kvote er kun 240 førsteutgaver.

Bestill førsteutgaven i dag for 990 kroner, fraktfritt tilsendt. Sølvmynten starter samlingen med de øvrige OL-myntene fra vertsnasjonen Japan. Førstemann til mølla prinsippet gjelder.

Spesifikasjoner
Valør:
1.000 yen
Kvalitet:
Proof
Myntmetall:
99,9% sølv
Diameter:
40 mm
Vekt:
31,1 gram
Opplag:
90.000 hvorav maksimalt 10% går til det internasjonale markedet
Utgivelsesland:
Japan
Årstall:
2018-2020
Antall:
12 OL-mynter fra vertsnasjonen Japan

Starter helt uforpliktende samlingen med de offisielle OL-myntene fra vertsnasjonen Japan.
Hvis du er blant de heldige som sikrer deg førsteutgaven i sølv til 990 kroner fraktfritt tilsendt, får du også prioritert tilgang til de øvrige OL-myntene fra vertsnasjonen Japan. Du starter uforpliktende samlingen med 12 offisielle OL-mynter utgitt til OL I Tokyo 2020. Prisen på de resterende OL-sølvmyntene vil være 1790 kroner + frakt på 49,95 kroner.  Alle myntene er offisielle OL-mynter fra vertsnasjonen Japan. OL-myntene leveres ca. en gang i måneden , så lenge du selv ønsker det, alle til 30 dager fri vurdering med full returrett.

Som samler hos Samlerhuset får du:

 • De offisielle sølvmyntene levert i en påkostet spesialkapsel fra vertsnasjonen Japan
 • Ekthetssertifikat og historiekort sammen med hver sølvmynt
 • Et flott skrin for sikker oppbevaring av myntene
 • Skinnperm uten ekstra kostnad for trygg oppbevaring av ekthetssertifikat og historiekort
 • Alltid 30 dager returrett


Hos Samlerhuset har du som vanlig alltid åpent kjøp i 30 dager, slik at du kan studere myntene i fred og ro hjemme før du endelig bestemmer deg. Hvis du vil returnere en mynt står det alltid en ny samler klar til å overta den.

 1. Jeg kan nå sikre meg for den første offisiell OL-sølvmynten utgitt til OL i Tokyo 2020. Denne koster 990 kroner, fraktfritt tilsendt. Mynten er i proof-kvalitet, som er den høyeste samlekvaliteten. Samlerhuset dekker frakt og ekspedisjon for mynten. Tilgangen er begrenset, og jeg er innforstått med at det kun er én mynt per person og at ordrer prioriteres i innkommet rekkefølge.
 2. Bestiller jeg den første offisiell OL-sølvmynten utgitt til OL i Tokyo 2020 via Samlerhusets nettsider kan jeg som regel velge betalingsmåte; kort eller faktura. Kortet belastes når varene sendes ut fra oss. Velger jeg å betale med kort for et samleobjekt som innleder en samling, vil jeg motta faktura med videre leveranser i samlingen. Bestiller jeg via telefon, faks, epost eller bestillingskupong, vil faktura følge med i forsendelsen, med 14 dagers betalingsfrist.
 3. Hvis jeg bestiller OL-mynten i dag, sikrer jeg meg også automatisk en prioritert tilgang på alle offisielle minnemyntene i sølv utgitt av Nasjonalbanken i Japan til OL i Tokyo 2020. Samlingen består av 12 offisielle OL-mynter. Dette betyr at jeg får tilsendt en ny offisiell OL-mynt etter hvert som de utgis, som er om lag en gang per måned. Det er ingen bindingstid og jeg har ingen minstekjøps-forpliktelse.
 4. Prisen for de resterende minnemyntene i sølv er 1.790 kroner.  Frakt og ekspedisjon tilkommer med 49,95 kr. Forsendelsesmåte er via post og utsendelse skjer 3-7 dager etter tildeling.
 5. I løpet av samleperioden mottar jeg uten ekstra kostnad en flott ramme i tre for elegant oppbevaring av de offisielle minnemyntene til OL i Tokyo 2020. Denne mottar jeg uten ekstra kostnad.
 6. Jeg har alltid 30 dager returrett, og jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettsloven.
 7. Samlerhuset forbeholder seg å justere salgsprisen hvis sølvverdien eller valutakursen endrer seg betydelig. Jeg vil i så fall bli tilskrevet om dette på forhånd.
 8. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, ektheten for alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat medfølger. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter, og gjøre myntsamling tilgjengelig fortest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdistigning er ingen garanti for fremtidig verdistigning.