Som kjent er sommer-OL utsatt til 2021. Det er første gang i fredstid at et OL er utsatt! Både idrettsutøvere og sportstilhengere har gledet seg til sommeren og verdens største idrettsarrangement. Flere norske utøvere ser likevel positivt på det – det kan føre til at Norge får enda bedre gullsjanser! I tillegg er det mange unge utøvere som får en ny mulighet til å kvalifisere seg og representere Norge.

Hva betyr dette for OL-myntene? For andre gang i historien utgis gullmynter som teller ned til OL. Mynten du nå kan sikre deg ble utgitt 6. måneder før OL opprinnelig skulle ha startet – og dermed er gullmynten allerede en raritet! Allerede før utgivelsesdatoen ble alle 300 eksemplarene solgt.

Samlerhuset har fått tak i noen eksemplarer. Ønsker du å sikre deg ditt eksemplar, bør du bestille i dag. Førsteutgaven får du for 8.990 kroner, fraktfritt tilsendt. Ønsker du å dele opp beløpet i rentefrie rater kontakter du bare oss på telefon.

Er du rask, kan du sikre deg:

 • Det eneste myntprogrammet som teller ned til OL i Tokyo 2020 2021
 • Utsolgt fra Myntverket - kun 300 eksemplarer på verdensbasis
 • Preget i 99,99% rent gull og beste pregekvaliteten proof
 • Leveres i originalskrin med nummerert sertifikat
 • Prioritert tilgang til myntprogrammet med 3 nedtellingsmynter i 99,9% gull
 • Fri frakt og 30 dager full returrett!
 • Kun tilgjengelig hos Samlerhuset

Spesifikasjoner
Utgiver:
Kambodsja
Preget av:
Singapore Mint
Opplag:
Kun 300 eksemplarer
Metall:
99,99% gull
Diameter:
21,96 mm
Vekt:
7,77gram
Pregekvalitet:
Proof
Utgitt:
24. januar 2020
Rater:
Mulig å dele opp i rentefrie rater

Innleder myntprogrammet med 3 olympiske rariteter!
Ved å bestille den første nedtellingsmynten i gull i dag, sikrer du deg også automatisk en prioritert tilgang på de to siste gullmyntene i myntprogrammet. Myntprogrammet består av tre nedtellingsmynter i 99,9% gull. Dette betyr at det vil gå ca 2 måneder mellom hver gang du mottar en mynt. Det er ingen bindingstid og du har ingen minstekjøpsforpliktelse.

Hos Samlerhuset har du som vanlig alltid åpent kjøp i 30 dager, slik at du kan studere OL-mynten i fred og ro hjemme før du endelig bestemmer deg. 

 1. Jeg kan nå sikre meg for den første nedtellingsmynten i gull utgitt til OL i Tokyo 2020. Denne koster 8.990 kroner, fraktfritt tilsendt. Mynten er i proof-kvalitet, som er den høyeste samlekvaliteten. Samlerhuset dekker frakt og ekspedisjon for mynten. Tilgangen er begrenset til kun 300 eksemplarer på verdensbasis, og jeg er innforstått med at det kun er én mynt per person og at ordrer prioriteres i innkommet rekkefølge.
 2. Bestiller jeg den første nedtellingsmynten i gull via Samlerhusets nettsider kan jeg velge betalingsmåte; kort eller faktura. Kortet belastes når varene sendes ut fra oss. Velger jeg å betale med kort for et samleobjekt som innleder en samling, vil jeg motta faktura med videre leveranser i samlingen. Bestiller jeg via telefon, faks, epost eller bestillingskupong, vil faktura følge med i forsendelsen, med 14 dagers betalingsfrist.
 3. Hvis jeg bestiller den første nedtellingsmynten i gull i dag, sikrer jeg meg også automatisk en prioritert tilgang på de to siste gullmyntene i myntprogrammet. Myntprogrammet består av 3 nedtellingsmynter i 99,9% gull. Dette betyr at det vil gå ca 2 måneder mellom hver gang du mottar en mynt.. Det er ingen bindingstid og jeg har ingen minstekjøps-forpliktelse.
 4. Prisen for de to neste gullmyntene i myntprogrammet i gull er 8.990 kroner, fraktfritt tilsendt.
 5. I løpet av samleperioden mottar jeg også myntprogrammets skrin for elegant oppbevaring av disse flotte nedtellingsmyntene. Denne mottar jeg uten ekstra kostnad.
 6. Jeg har alltid 30 dager returrett, og jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettsloven.
 7. Samlerhuset forbeholder seg å justere salgsprisen hvis sølvverdien eller valutakursen endrer seg betydelig. Jeg vil i så fall bli tilskrevet om dette på forhånd.
 8. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, ektheten for alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat medfølger. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter, og gjøre myntsamling tilgjengelig fortest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdistigning er ingen garanti for fremtidig verdistigning.