Spektakulært myntsett:
De norske oppdagerne hedres med sølvmynter!

Du kan i dag bli eier av et myntsett med to offisielle minnemynter i storformat som hedrer to av verdens fremste og mest kjente oppdagere, Fridtjof Nansen og Roald Amundsen. Minnemyntene måler hele 50 mm i diameter. Hver minnemynt veier 93,32 gram og er preget i 99,9 % sølv med detaljer i rent gull – og deretter patinert for å få fram alle detaljene i motivet. Ingen mynt er helt lik!

Myntsettet er utgitt i et svært begrenset opplag på svært lave 150 sett på verdensbasis. Bestill i dag for å sikre deg ditt individuelt nummererte myntsett!

Bestill i dag og gled deg til:
● Offisielle mynter hedrer to av verdens mest kjente oppdagere - Nansen og Amundsen
● 2 massive mynter i 99,9 % sølv med detaljer i gull - hele 50 mm store!
● Leveres i myntskrin med eierbevis, ekthetssertifikat og historiekort - uten ekstra kostnad
● Opplag på lave 150 individuelt nummererte sett på verdensbasis!

Bestill i dag og bli én av kun 150 eiere på verdensbasis av dette spektakulære myntsettet! Myntsettet kan bli ditt for 4.990 kr (+frakt). Om du ønsker kan du dele beløpet i 3 mindre, rentefrie rater à 1.686,33 (inkludert frakt) ved bestilling.


bilde-av-skrin-og-sertifikat

De massive sølvmyntene leveres i spesiallaget skrin, med ekthetsertifikat

Fridtjof Nansen – et unikum – den beste iblant oss

Fridtjof Nansen, norsk oppdagelsesreisende, vitenskapsmann og diplomat, ble tildelt Nobels fredspris for 100 år siden for sitt arbeid for flyktninger. Det er ikke gitt til mange mennesker å utmerke seg på flere felt. Sølvmynten utgis i forbindelse med 130-årsjubileet for at Fridtjof Nansen nådde den høyeste breddegraden noensinne til fots (1893), aldri før hadde noe menneske vært så nær Nordpolen.

Roald Amundsen - førstemann på Sydpolen

Roald Amundsen (1872-1928) begynte sin karriere som polfarer med den belgiske Antarktisekspedisjonen 1897-1899. Hans første glansøyeblikk kom i 1906 da han var den første som fullførte Nordvestpassasjen. Amundsen oppnådde evig berømmelse 14. desember 1911 da han ble den første personen i verden som nådde Sydpolen, en måned før rivalen engelskmannen Robert F. Scott. 

Svært lave 150 sett på verdensbasis - bestill i dag for å sikre deg ditt individuelt nummererte sett!

Spesifikasjoner
Antall:
2 minnemynter
Pålydende:
7,5 New Zealand dollar per mynt
Metall:
99,9 % sølv
Særpreg:
Antikk finish, detaljer belagt med gull
Vekt:
93,32 gr per mynt
Diameter:
50 mm
Kvalitet:
Proof
Utgivelsesland:
Niue Islands
Utgivelsesår:
2023
Opplag:
150 sett på verdensbasis