Endelig er serie 1 av de offisielle minnemyntene her!

Samlerhuset er offisiell distributør av de olympiske myntutgivelsene og vi er stolte av å kunne tilby deg serie 1 av minnemyntene for OL i Paris i 2024. Dette ekskusive minnesettet består av hele 5 sølvmynter, alle preget av verdens eldste eksisterende myntverk, Monnaie de Paris. Endelig er verdens største idrettsarrangement tilbake på europeisk jord!

Offisielle olympiske utgivelser er svært populære og blir ofte utsolgte. Bestill derfor allerede i dag for å sikre deg ditt eksklusive sølvminnesett! Vi tar forbehold om utsolgt.

Dette kan du glede deg til:
★ Serie 1 av minnemyntene til OL i Paris i 2024
★ 5 offisielle olympiske sølvminnemynter

★ Utgitt av anerkjente Monnaie de Paris
★ Den eneste handovermynten i sølv som utgis!

Det ettertraktede olympiske minnesettet kan bli ditt for 4.990 kr, fraktfritt. Om du ønsker kan du dele beløpet i 2 rentefrie rater à 2.495 kr!

Et av verdens største samleområder

Olympiske minnemynter er et av verdens største samleområder. Offisielle olympiske utgivelser starter vanligvis med en overleveringssamling, som ofte er svært populære og blir raskt utsolgt. Gjennom vårt kontaktnettverk har vi fått reservert de 1000 første minnesettene til Samlerhuset gruppens samlere. Vi er derfor stolte av å i dag kunne tilby deg det vakre sølvminnemyntsettet som inkluderer de fire første offisielle minnemyntene til OL i Paris i 2024, samt den eneste handovermynten som blir utgitt.

For første gang med sekskantet form

Pålydende: 10 Euro - Diameter: 32 mm - Vekt: 17 gr - Metall: 99,9 % sølv - Kvalitet: BU - Opplag: 100 000

Til ære for sommerlekene i 2024 har Monnaie de Paris for aller første gang preget en 10-euromynt i sekskantet form. Den spesielle førsteutgaven viser den berømte franske personifiseringen «Marianne» som spurter forbi Eiffeltårnet. Hun er omgitt av en olympisk bane, med den offisielle OL-logoen og de olympiske ringene.

Offisielle minnemynter hedrer idretten

Pålydende: 10 Euro - Diameter: 37 mm - Vekt: 22,2 gr - Metall: 99,9 % sølv - Kvalitet: Proof - Opplag: 7 500

I tillegg til den sekskantete sølvmynten inneholder minnesettet tre vakre offisielle sølvminnemynter. Den ene er preget med motiv som hedrer idrettsgrenen judo, mens den andre sølvmynten hedrer idrettsgrenen svømming. Den tredje sølvmynten viser Grand Palais, et av de historiske stedene som vil være vertskap under lekene. Disse tre sølvmyntene har et opplag på lave 7.500 mynter på verdensbasis. Et opplag mye lavere enn antall samlere av olympiske minnemynter!

Den eneste handovermynten i sølv

Pålydende: 10 Euro - Diameter: 37 mm - Vekt: 22,2 gr - Metall: 99,9 % sølv - Kvalitet: Proof - Opplag: 1 000 000

Til slutt inneholder det vakre sølvminnesettet den eneste handovermynten, preget i sølv, som minnes overgangen mellom de spesielle Tokyo-lekene og lekene i Paris. Også denne mynten er preget av verdens eldste myntverk, Monnaie de Paris, i 99,9 % sølv og i beste pregekvalitet Proof. På den ene siden viser motivet at stafettpinnen sendes videre fra en japansk idrettsutøver til en fransk idrettskvinne. I bakgrunnen vises de berømte bygningene Tokyo Tower og Eiffeltårnet. På andre siden er det franske og det japanske flagget preget side om side, med den offisielle logoen til OL i Paris.

Bestill i dag - begrenset med offisielle sølvminnesett tilgjengelige!

Spesifikasjoner
Antall:
5 offisielle sølvmynter
Pålydende:
10 Euro
Kvalitet:
Brilliant Usirkulert (BU) og Proof
Metall:
99,9 % sølv
Diameter:
37 mm og 32 mm
Vekt:
22,2 gr og 17 gr
Særpreg:
Offisielle olympiske minnemynter
Myntverk:
Monnaie de Paris
Utgivelsesland:
Frankrike