Etterspurt av samlere verden over!

Bak årets flotte handover gullmynt står den offisielle OL-komiteen og det anerkjente statlige franske myntverket, Monnaie de Paris. OL-mynter er svært populære verden over og vi på Samlerhuset er stolte over å kunne tilby disse gullmyntene til våre norske samlere! Handover mynter symboliserer det samme som OL-ilden som går fra et OL til det neste. Dette er med andre ord samle verdens svar på OL-ilden!

Bestill nå og se frem til:

  • Den eneste handover gullmynten preget for Paris OL 2024
  • Utgitt i samarbeid med verdens eldste nålevende myntverk - Monnaie de Paris! 
  • En mynt som symboliserer det samme som OL-ilden 
  • Ingen videre forpliktelser

I år er det ekstra moro å kunne tilby hele 27 handover gullmynter til norske OL-samlere. Det er tusenvis av samlere som til enhver tid venter på den neste OL-mynten til sin samling, og i mange tilfeller er det kun et fåtall av de interesserte som får mulighet og kan sikre seg disse handover gullmyntene.

Den ettertraktede olympiske minnemynten kan bli din for kun 12.900 kr. Om du ønsker kan du dele beløpet i 4 rentefrie rater à 3.225 kr!  

Til ære for sommerlekene 2024

Til ære for sommerlekene i 2024 har Monnaie de Paris preget denne handovergullmynten med pålydende verdi 50 euro. Takket være Samlerhuset-gruppens lange og gode samarbeid med Det statlige franske myntverket, er de aller første utgavene av denne første OL-mynten i gull eksklusivt reservert til våre samlere. Sammen med mynten følger et offisiellt ekthetssertifikat. Det ble også utgitt "Handover" mynter fra Brasil og Japan i forbindelse med overgangen mellom Rio 2016 og Tokyo 2020.

Klassisk handover motiv

På den ene siden viser motivet at stafettpinnen sendes videre fra en japansk idrettsutøver til en fransk idrettskvinne. I bakgrunnen vises de berømte bygningene Tokyo Tower og Eiffeltårnet. På andre siden er det franske og det japanske flagget preget side om side, med den offisielle logoen til OL i Paris.

OL-minnemynter et populært samleområde

Den første OL-minnemynten ble utgitt til Helsinki-OL i 1952. Helt siden den gang har nettopp OL-myntprogrammet vært høydepunktet for mange samlere og myntverk over hele verden. Mynter fra vertsnasjonen er alltid ekstra ettertraktet, og når vertsnasjonen er Frankrike sier det seg selv at det er mange som vil ha disse myntene. Å kunne tilby 27 gullmynter er ingen selvfølge, men takket være kontinuerlig gode tilbakemelding fra Norske samlere, samt et langt stående og godt samarbeid med Monnaie de Paris er vi stolte over å ha sikret Norske samlere en kvote med de Olympiske lekers kanskje mest ettertraktede gullmynt.

Bli eier av den offisielle Handover gullmynten som er den eneste utgitt til OL i Paris 2024. Sikrer du deg mynten blir du én av kun 50 eiere i Norge!

Spesifikasjoner
Pålydende:
50 Euro
Årstall:
2021
Kvalitet:
Proof
Metall:
99,9% gull
Diameter:
22 mm
Vekt:
7,78 g
Opplag:
2000
Advers:
Veksling av stafettpinne
Revers:
Valør og logo
Myntsted:
Monnaie de Paris
Utgivelsesland:
Frankrike