Verdens mest populære samleområde!
- vær rask!

Det offisielle sølvmyntsettet vi nå tilbyr består av hele fem mynter, hvorav fire er preget i 99,9 % sølv og er preget av verdens eldste eksisterende myntverk - anerkjente Monnaie de Paris. Disse myntene er med på å feire idrettens ånd og er med på å la mennesker fra hele verden komme sammen og konkurrere om heder og ære på veiene av deres hjemland. 

OL har en lang historie som strekker seg tilbake til antikken, og har utviklet seg til å ble en av verdens største og mest populære sportsarrangementer. Folkefesten gir rom for å fremme fred, vennskap og samarbeid på tvers av landegrenser. 

Olympiske minnemynter er et av verdens største samleområder, og svært pupulært blant norske samlere. På grunn av det begrensede antallet tilgjengelige sett anbefaler vi å bestille nå!

Bestill nå og gled deg til:
Hele fem offisielle sølvmynter utgitt til sommer-OL i Paris 2024
✓ Førsteutgaver fra serie II - Blant de 1.000 første pregningene
✓ Minnemynter utgitt av anerkjente Monnaie de Paris 
✓ 
Medfølgende skrin for flott presentasjon og oppbevaring 

Offisielle sølvminnemynter - utgitt av Monnaie de Paris

I settet finner du fire sølvminnemynter, med et opplag på kun 7.500 på verdensbasis per mynt. Tre av disse hedrer idrettsgrener som det vil konkurreres i under lekene – dressurridning, banesykling og kiteboarding. Sistnevnte er en av grenene som vil få sin OL-debut i 2024.

Pålydende: 10 euro - Diameter: 37 mm - Vekt: 22,2 gr - Metall: 99,9 % sølv - Kvalitet: Proof - Utgiver: Monnaie de Paris - Opplag: 7.500

Ikke bare ønsker Monnaie de Paris å hedre idrettsgrenene, men de vil også vise fram arrangørbyen. Den fjerde mynten viser derfor den verdenskjente kirken Sacré-Coeur, som ligger i Montmartre i Paris og har utsikt over hele byen. Sacré-Coeur betyr «hellige hjerte». Alle disse fire sølvmyntene har en felles reversside som viser Eiffeltårnet, samt den offisielle OL-logoen for Paris OL i 2024.

Det offisielle sølvsettet inneholder hele fem sølvmynter. En av disse er en sekskantet mynt med motiv av skyttsengelen «Genius loci» fra gresk mytologi, stående foran Triumfbuen. Dette er andre gangen det anerkjente franske myntverket har preget en sekskantet sølvmynt! Mynten er også preget med den offisielle logoen for De olympiske leker i Paris.

Pålydende: 10 euro - Diameter: 32 mm - Vekt: 17 gr - Metall: 50 % sølv - Kvalitet: Brilliant Usirkulert - Utgiver: Monnaie de Paris - Opplag: 100.000

Et av verdens største samleområder

I dag er det første gang vi kan tilby serie II med offisielle sølvminnemynter til sommer OL i Paris 2024. Olympiske minnemynter er et av verdens største samleområder og helt siden den første moderne OL-minnemynten ble utgitt til Helsinki-OL i 1952 har myntene vært ettertraktet. Kanskje er ikke dette så rart da de olympiske lekene er en flerkulturell festival og en feiring som hele verden er med på! I 2024 er verdens største idrettsarrangement endelig tilbake på europeisk jord, så disse myntene blir ettertraktet!

Begrenset antall - førstemann til mølla!

Vi får inn svært begrenset med serie II av de offisielle minnemyntene til Paris-OL i 2024. Bestill derfor i dag for å sikre deg ditt sett!

Spesifikasjoner
Antall:
5 offisielle førsteutgaver i sølv
Pålydende:
10 Euro
Årstall:
Brilliant Usirkulert (BU) og Proof
Diameter:
37 og 32 mm
Vekt:
22,2 og 17 gram
Særpreg:
Førsteutgaver av offisielle olympiske minnemynter
Myntverk:
Monnaie de Paris
Utgivelsesland:
Frankrike