Unik mynt formet som et påskeegg og belagt med 24 karat gull - kun 599 kr!

Har du funnet årets påskeegg? Nå får du muligheten til å sikre deg en helt unik mynt formet som et påskeegg, belagt med 24 karat gull og med nydelige detaljer i fargepreg. Forsiden av påskemynten er i tradisjonell Pisanki-stil, og har inskripsjon på forsiden som ønsker deg en god påske på mange ulike språk. 

Opplaget på årets påskeeggmynt er på lave 2023 eksemplarer på verdensbasis, der kun 80 påskemynter blir tilgjengelig for norske samlere.

Bestill nå for å sikre deg årets fineste påskeegg for kun 599 kr!
♥ Unik påskemynt belagt med 24 karat gull
♥ Praktfullt motiv med flotte detaljer i farge
Kun 80 mynter til Norge

Fjorårets utgave ble raskt utsolgt i Norge, så bestill allerede nå for å sikre deg din påskeeggmynt!

Årets fineste påskeegg kan bli ditt!

Påskeegg - en lang tradisjon

Påsken er full av tradisjoner: påskevandringer, påskeharer som bringer gaver, maling av egg, religiøse prosesjoner og mye mer. Edle metaller er også knyttet til påske: Påskeegg kommer ofte innpakket i sølv- og gullfolie, samt i noen land blir ekte mynter også gitt i påskeegg. Til Norge kom skikken med å fargelegge egg fra Tyskland og Danmark via innflyttere og handelsfolk på 1800-tallet.

Et påskeegg symboliserer liv og gjenoppstandelse og er en tradisjon som har gått i generasjoner til generasjoner i over tusenvis av. Vær en av få samlere som kan sikre seg denne unike påskeeggmynten, og lage din egen påskemynttradisjon - som en godbit til deg selv eller en gave til familie og venner.

Bestill i dag - kun 80 til Norge!

Spesifikasjoner
Utgivelsesår:
2023
Kvalitet:
Proof
Metall:
Kobbernikkel, belagt med 24 karat gull
Særpreg:
Delvis fargepreg
Diameter:
33 x 45 mm
Vekt:
ca 31,1 gr
Pålydende:
1 New Zealand dollar
Opplag:
2023