Mynten Love & Peace er utgitt til minne om sommeren da fred og kjærlighet var fokus for unge mennesker over hele verden. En tid da hippiene protesterte mot krig og materialisme, og søkte alternative politiske, åndelige og kulturelle måter å se på verden.  Summer of Love står i dag som en påminnelse om at vi aldri må ta fred for gitt. Motivet på denne sølvmynten er av det internasjonale Peace-merket i fargelagte blomster, og med innskriften LOVE. Et virkelig tidstypisk myntdesign!

Love & Peace-mynten er en minnemynt med pålydende verdi 5 dollar, utgitt av Republikken Palau. Palau fikk sin selvstendighet fra USA i 1994, men bruker fremdeles amerikanske dollar som valuta. Palau ligger øst for Filippinene i Stillehavet, og legenden sier at øya ligger ved enden av regnbuen. På revers side av mynten ser du republikkens våpenskjold med motiv av havgudene og regnbuens skattekiste. Minnemynten Love & Peace er preget i 99,9% rent sølv med fargemotiv, beste proof kvalitet og i et begrenset opplag på kun 1968 mynter.

Samlermynten leveres i original forpakning, et dekorativt myntskrin med motiv inspirert av Summer of Love. Her finner du også ekthetssertifikatet som garanterer for myntens ekthet og spesifikasjoner.

Spesifikasjoner
Antall:
Kun 40 til Norge
Pålydende:
5 Dollar
Utgivelsesår:
2018
Kvalitet:
Proof, med farger
Metall:
99,9% sølv
Diameter:
38,61 mm
Vekt:
1 oz, 31,1 gram
Opplag:
1968
Utgivelsesland:
Palau