Når du sikrer deg medaljen Herr Nilsson & Lille Gubben i 92,5 % ekte sølv, innleder du samtidig samlingen Pippi Langstrømpe sølvmedaljer. Samlingen inneholder åtte sølvmedaljer med Ingrid Vang Nymans illustrasjoner av de mest elskede karakterene og motiver fra Pippi-bøkene, samt et portrett av Astrid Lindgren på reversen. Du kan se frem til å legge blant annet Villa Villekulla og Tommy & Annika i din samlemappe. Alle medaljene er preget i sølv og i beste proof-kvalitet.

Motivene på medaljene i samlingen er hentet fra Ingrid Vang Nymans klassiske illustrasjoner fra Boken om Pippi Langrstømpe. Medaljens revers prydes av et portrett av Astrid Lindgren og er designet av den britiske kunstneren Philip Nathan.

Alltid 30 dager full returrett
Du mottar forsendelser cirka en gang i måneden, og du har alltid 30 dager full returrett og samler helt uten forpliktelser – du kan når som helst velge å avslutte samlingen om du ønsker det

Spesifikasjoner
Kvalitet:
Proof
Metall:
92,5 Sølv
Diameter:
30 mm
Vekt:
12 gram
Opplag:
30.000

1. Jeg sikrer meg sølvmedaljen Hr Nilsson & Lille Gubben til en fordelsaktig introduksjonspris på 295 kroner. Medaljen er preget i 92,5 % ekte sølv og i beste proof-kvalitet.

2. Jeg betaler ingenting nå, men mottar faktura sammen med medaljen. Medaljen sendes per post, og leveringstid er normalt 5-7 dager.

3. Når jeg sikrer meg sølvmedaljen Hr Nilsson & Lille Gubben innleder jeg samtidig samlingen "Pippi Langstrømpe sølvmedaljer". Samlingen inneholder 8 medaljer med Ingrid Vang Nymans illustrasjoner av de mest elskede karakterer og motiver fra Pippi-bøkene – alle preget i ekte sølv. Dette betyder at jeg får tilsendt en ny sølvmedalje cirka en gang om måneden. Det er ingen bindingsperiode eller minstekjøp. Jeg kan altså avslutte samlingen når jeg selv ønsker det.

4. Prisen for de videre sølvmedaljene i samlingen er 495 kroner (+ frakt på 49,95 kroner).

5. Jeg mottar helt kostnadsfritt en fin og informativ samlemappe med ekthetssertifikat, hvor jeg kan oppbevare mine medaljer. I samlemappen kan jeg også lese mer om Astrid Lindgren og historien om Pippi Langstrømpe. Samlemappen fungerer som trygg og sikker oppbevaring av mine medaljer. Samlemappe og ekthetssertifkater er på svensk.

6. Jeg har alltid 30 dagers full returrett, og jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall, tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller e-post, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettsloven.

7. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, for ektheten av alle våre samleobjekter.

8, Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.