KUN 150 eksemplarer

Den 20. juli i år feiret Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon 50 år, og 19. august har Hennes Kongelige Høyhet Kronprinsesse Mette-Marit bursdag, og feirer samme jubileum. 

I den anledning har Det Norske Myntverket bestemt seg for å utgi det som blir årets edleste og eneste medalje i rent platina!

Bestill en av KUN 150 kongelige platinamedaljer i dag, så kan du glede deg til: 

  • DEN eneste platinamedaljen preget av Det Norske Myntverket i hele 2023! 
  • Prestisjeutgave som hedrer vårt kommende kongepar! 
  • Førsteutgave med motiv av Kronprinsparet i platina!
  • En utgivelse et kongepar verdig!

Platinamedaljen kan bli ditt for 7.990 kr + 59 kr frakt, om du ønsker å dele beløpet i 3 mindre rentefrie delbetalinger à 2683 kr kan du gjøre det ved bestilling.

Passer perfekt inn i ditt jubileumssett!

Platinamedaljen "Kronprinsparet 50-års jubileumsmedalje" passer perfekt i skrinet til ditt jubileumssett som hedrer kronprins Haakons 50 årsdag!

bilde-til-lp-description-ferdig

Nytt kongelig motiv

Førsteutgaven av kongeparet i platina avbilder helt nye portretter, venstrevendt Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette-Marit, i anledning av deres 50-årsdager. Det er tidligere sjefsgravør Ingrid Austlid Rise ved Det Norske Myntverket som har formgitt portrettene. Ingrid Austlid Rise var ansatt ved Det Norske Myntverket i over 30 år som sjefsgravør, og har siden 1992 utformet de flere kongelige portretter.

Baksiden av medaljen prydes av det som har blitt et klassisk portrett og symbol på kongelige utgivelser, en krone over skjold med tekst ALT FOR NORGE, omkranset av en eikekrans og Det Norske Myntverkets pregemerke, hammer og bergsjern.

På grunn av det lave antallet platinamedaljer anbefaler vi å bestille snarest - Kongelige utgivelser er svær populære blant våre samlere!

Spesifikasjoner
Metall:
Rent platina (99,9%)
Utgiver:
Det Norske Myntverket
Opplag:
150
Diameter:
22,5 mm
Vekt:
8 gr
Kvalitet :
Proof
Årstall:
2023