Det Norske Myntverket har utgitt en  spektakulær minnemedalje i anledning DNTs 150-årsjubileum; "Preikestolen" gjengitt med fullfargepreg på medalje belagt med 24 karat rent gull. Gjennom medaljesettet «Norges mest populære fjellturer» tar Det Norske Myntverket deg gjennom de fem mest kjente og kjære fjellrutene Norge har å by på. De viser Norges natur på sitt aller vakreste.

  • Fordelspris 199 kr, fraktfritt tilsendt
  • Preikestolen - Norges nummer 1 blant våre mest populære fjellturer
  • Gjengitt i naturtro farger og belagt med 24 karat gull
  • Utgitt av Det Norske Myntverket
  • Få Norges Banks nye 20 kr minnemynt i usirkulert kvalitet – helt gratis
  • Tilgang på de resterende fire minnemedaljene i settet «Norges mest populære fjellturer» - fem medaljer belagt med 24 karat gull og fargemotiv
  • Alltid 30 dager full returrett og ingen bindingstid

 

Norges mest populære fjellturer

I en begrenset periode får du minnemedaljen «Preikestolen» til fordelspris 199 kr – fraktfritt tilsendt. Det er hele 50% rabatt. Samtidig får du tilgang til de fire resterende minnemedaljene i settet «Norges mest populære fjellturer» som vil ta deg med på en uforglemmelig reise til Norges fremste naturopplevelser – alle preget med spektakulært fargepreg. Sammen med «Preikestolen» mottar du en flott samlemappe hvor du kan oppbevare alle utgivelsene – helt kostnadsfritt.

Ønsker du å motta hele settet «Norges mest populære fjellturer» på en gang, må du kontakte kundeservice på telefon 0 25 50 eller sende epost til kundeservice@samlerhuset.no.

 

Spesifikasjoner
Utgiver:
Det Norske Myntverket
Metall:
Kobbernikkel, belagt med 24 karat gull
Kvalitet:
Brilliant
Særpreg:
Fullfargepreg
Diameter:
38,61 mm
Vekt:
20 gr
Opplag:
20.000
Kunstner advers:
Ingrid Austlid Rise
Kunstner revers:
Susan Wolters

Norges mest populære fjellturer

Minnemedaljen "Preikestolen" er utgitt av Det Norske Myntverket på Kongsberg i anledning turistforeningens 150-årsjubileum i 2018. Den spektakulære minnemedaljen som hedrer den mest populære av Norges fjellturer, viser et flott fargepreg av "Preikestolen" på medalje belagt med 24 karat rent gull. Minnemedaljen innleder medaljesettet "Norges mest populære fjellturer" som vil ta deg med på en uforglemmelig reise til Norges fremste naturopplevelser - Norges 5 på topp fjellturer – alle preget med spektakulære fargepreg.

 

Du oppbevarer alle minnemedaljene i den praktiske samlemappen søm følger med helt kostnadsfritt.

 

1. Jeg kan nå sikre meg minnemedaljen «Preikestolen» utgitt av Det Norske Myntverket, belagt med 24 karat gull og spektakulært fargepreg til introduksjonspris kun 199 kr. Samlerhuset dekker frakt på 39,95 kr. Samlerhusets normalpris er 399 kr (+ frakt 49,95 kr). Sammen med minnemedaljen mottar jeg den nye 20 kroner minnemynten utgitt av Norges Bank i usirkulert kvalitet, og en spesiallaget samlemappe for oppbevaring av samleobjektene.

2. Bestiller jeg minnemedaljen «Preikestolen» på Samlerhusets nettsider, kan jeg velge betalingsmåte; kort eller faktura. Kortet belastes når varene sendes. Velger jeg å betale med kort for minnemedaljen som innleder en samling vil videre leveranser i samlingen belastes samme kort. Bestiller jeg via telefon eller epost, vil faktura følge med i forsendelsen, med 14 dagers betalingsfrist.  Jeg kan derfor bestille minnemedaljen hjem, ta den i nærmere øyesyn og studere håndverket med vakkert fargepreg og detaljer, før jeg i fred og ro bestemmer meg for om jeg vil samle på den. Minnemedaljen sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.

3. Dersom jeg sikrer meg minnemedaljen «Preikestolen» innleder jeg samtidig helt uforpliktende medaljesettet «Norges mest populære fjellturer» med ytterligere fire minnemedaljer som hedrer noe av det flotteste Norge kan by på av naturopplevelser. Som samler får jeg tilsendt en ny minnemedalje ca. én gang i måneden. Prisen for de resterende fire minnemedaljene er 399 kr per minnemedalje+ 39,95 kr i frakt og forsikring. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.

4. Jeg mottar ekthetssertifikat med hver av minnemedaljene helt uten ekstra kostnad. Ekthetssertifikatene kan oppbevares i den praktiske samlemappen jeg mottar sammen med minnemedaljen «Preikestolen».

5. Jeg har alltid 30 dager full returrett, og betaler selv porto ved retur. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall, tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50 eller e-post, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven. Det er ingen bindingstid

6. Det Norske Myntverket og Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forhold, for ektheten av alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat medfølger.

7. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til medaljer og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at medaljene eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.