Gratulerer med å ha sikret deg jubileumssettet som hedrer 30-årsjubileet til kongen vår!

Du får nå muligheten til å komplettere samlemappen din med prestisjeutgaven "Kongen og kronprinsen" preget i gull. Medaljen hyller vår nåværende og vår neste konge, og er utgitt av Det Norske Myntverket i ett strengt begrenset opplag på KUN 1.000 eksemplarer. Gullmedaljen kan plasseres i samlemappen din "Alt for Norge 1991-2021".

Bestill allerede nå for å sikre deg den ettertraktede prestisjeutgaven i gull:
► Utgitt av Det Norske Myntverket

► Preget i 9 karat gull og i beste pregekvalitet - proof
► 
Begrenset opplag: Kun 1.000 prestisjeutgaver

► Ekthetssertifikat fra Det Norske Myntverket  
► Kun 6.450 kroner - fraktfritt!

17. januar 2021 markerer vi at det er 30 år siden tronskiftet; Kong Olav Vs bortgang og Kong Harald Vs inntreden som Norges nye monark. Med Kong Harald V gikk det norske kongehuset gått inn i en ny tid. Gjennom sine 30 år som konge har Kong Harald V holdt fast ved tradisjoner etter sin far og farfar, men samtidig vist seg som en moderne konge i samtiden. Med sin humor, varme og medmenneskelighet har Kongen stadig blitt kåret til kongehusets mest populære og at monarkiet stadig står sterkt. Det er en framtid for tronarvingen Kronprins Haakon som monark av Norge!

Nå gir vi deg muligheten til å komplettere ditt Kong Harald V jubileumssett, med en eksklusiv prestisjeutgave i gull utgitt av Det Norske Myntverket.

Prestisjeutgaven i gull er montert inn i en beskyttelseskapsel og kan plasseres i samlemappen din. Vi anbefaler bestilling med en gang dersom du vil sikre deg dette prestisjeobjektet fra Det Norske Myntverket. Opplaget er strengt begrenset til 1.000 eksemplarer! Ønsker du å dele opp i rentefrie rater, kontakt kundeservice på tlf 0 25 50!

Spesifikasjoner
Utgiver:
Det Norske Myntverket
Utgivelsesår:
2021
Kvalitet:
Proof
Metall:
9 karat gull
Diameter:
26 mm
Vekt:
7,76 gram
Opplag:
1.000