Minnemynt preget i 22 karat gull med portrett av Dronning Elizabeth II

Med morens sjenerte smil har den sjarmerende prins William elsket offentligheten siden han var gutt. Ifølge flere kilder er prins William offentlighetens andre kongelige favoritt like bak dronning Elizabeth II. Den unike minnemynten i gull du nå kan sikre deg blir kun preget på dagen, den 21.06.2022, på hans bursdag. 

Dette kan du glede deg til:

Det nyeste portrettet av Hennes Majestet Dronning Elizabeth II

► Minnemynt preget i 22 karat gull med høyest mulig kvalitet På Sovereigns

► Hyllest til Storbritannias fremtidige konge når vi går inn i en ny tidsalder for det britiske monarkiet

Begrenset opplag: Det er kun 15 minnemynter tilgjengelig i Norge av et strengt begrenset opplag på 499 eksemplarer på verdensbasis. Vi anbefaler deg å være rask med bestilling!


En kongelig utenom det vanlige
Den 21. juni 1982 ble arveprins William Arthur Philip Louis født til stor begeistring både i Storbritannia og utenfor. Navnet Arthur er vanlig i kongerekken; både faren, kronprins Charles, og oldefaren, kong George VI, hadde det. Philip, som også faren het, kommer sannsynligvis fra farfaren, prinsgemal Philip. William, derimot, er mer uvanlig. Selv om det har dukket opp flere ganger blant kongelige, er det ikke som hovednavn. Når han blir konge, vil han bli den første monarken siden William IV (1830-37) som heter det. Det er også en moderne tradisjon; faren hans blir den første Charles siden Charles II (1660-1685).

Minnemynt i gull – «fremtidens Sovereign»?
Mynten du nå kan sikre deg er en Sovereign i gull i proof kvalitet. Den inneholder en variant av prins William, hertugen av Cambridges personlige våpenskjold. Våpenskjoldet består av De tre engelske løvene (heraldisk formelt leoparder) i dexter kanton (øverst til venstre for oss) og sinister skjoldfot (venstre nederst), den skotske løven i sinister kanton (øverst til høyre for oss) og den irske harpen i dexter skjoldfot (nederst til venstre for oss). Dette våpenskjoldet, som er likt Storbritannias riksvåpen, har en turnerkrage over seg, med et skjell fra Spencer-familien til moren. Våpenskjoldet flankeres av den engelske løven og den skotske enhjørningen. Begge har også en turnerkrage. Over våpenskjoldet er det en krone og en hjelm med en løve med turnerkrage på topp.

Vi anbefaler deg å være rask med bestilling! Bli en av de få som kan sikre seg denne unike mynten i gull!

Spesifikasjoner
Pålydende:
1 Sovereign
Utgivelsesår:
2022
Kvalitet:
Proof
Metall:
22 karat gull
Diameter:
22,05mm
Vekt:
7,8g
Opplag:
499 på verdensbasis