Ettertraktet myntbrev hedrer dronning Elizabeth II!

I dag kan du sikre deg et helt spesielt myntbrev utgitt i anledning Remembrance day, 11. november. For første gang på 7 tiår ble ikke den offentlige markeringen i Det britiske kongehuset ledet av dronning Elizabeth II, da hun gikk bort tidligere samme år.

Det praktfulle myntbrevet inneholder en 1/4 soveregn gullmynt med motiv av dronning Elizabeth II og et frimerke utgitt av Royal Mail som avbilder en ung Elizabeth. Myntbrevet stemplet på selve Remembrance day, 11. november 2022. 

Ved lansering ble vi raskt utsolgt for det ettertraktede myntbrevet. Vi har nå fått tak i et fåtall eksemplarer til, så bestill i dag får å sikre deg ett!

♔ Myntbrev stemples 11. november 2022
♔ Gullmynt med motiv av dronning Elizabeth II - én av de siste!
♔ Godkjent av Buckingham Palace

Det praktfulle myntbrevet kan bli ditt for 4.490 kr. Om du ønsker å dele beløpet i 2 rentefrie rater à 2.245 kr kan du gjøre det ved bestilling. 

Den første minnedagen uten dronningen

11. november 1918 tok første verdenskrig endelig slutt. I dag er 11. november, særlig i Storbritannia, kjent som "Remembrance day"- en dag som minnes de falne fra første verdenskrig. Tradisjonelt sett har Det britiske kongehuset, med dronning Elizabeth II i spissen, ledet nasjonen i å minnes de falne. Omtrent hvert år fra hun ble kronet til hun ble 91 år la hun personlig ned kransen på minnesmerket over de falne, en oppgave som var svært viktig for henne. Selv om helsa sa stopp ved 91 år for kranseseremonien fortsatte hun å lede nasjonen gjennom minnesmarkeringen. 

Det er derfor høyst passende i 2022, i det første året på 7 tiår som dronning Elizabeth ikke deltar i den årlige minnesmarkeringen, at hun selv ble hyllet for både hennes hengivenhet til landet og den årlige minnesmarkeringen.

Minnegullmynt med motiv av dronning Elizabeth II


Vakkert motiv av dronning Elizabeth II - godkjent av Buckingham Palace!

Myntbrevet inneholder en helt spesiell 1/4 Sovereign gullmynt som hedrer dronning Elizabeth II. På reverssiden bærer mynten det aller siste portrettmotivet av dronningen. Motivet på adverssiden viser dronningen som legger ned krans på Remembrance-minnemarkeringen. Dette er en historisk gullmynt. Ikke bare er den en av de siste myntene med dronningens portrettmotiv preget før hennes død. På selve Remembrance day, 11. november 2022, vil også reverssiden overpreges med et helt spesielt pregestempel til ære for dronningen. Stempelet viser årstallene 1926-2022, med en krone over. 

Overpreges med unikt stempel 11. november 2022

Ønsker du å sikre deg et eksemplar? Da bør du bestille allerede nå, vi har kun et fåtall tilgjengelig!

Spesifikasjoner
Antall:
Kun 20 til Norge!
Pålydende:
1/4 Sovereign
Utgivelsesår:
2022
Stemplingsdato:
11.11.2022
Kvalitet:
Proof
Metall:
91,67 % gull
Diameter:
13,5 mm
Vekt:
1,99 gr
Opplag:
4.999 stk
Advers:
Portrett av Dronning Elizabeth II
Utgivelsesland:
Gibraltar