Ettertraktet verden over!
- Offisiell utgivelse

Mynten vi i dag kan tilby er en offisielle Kronings-Sovereign fra Kong Charles III! Utgivelser som denne er sjelden vare, noe som gjøre dette til årets kanskje mest fulgte, spennende og unike utgivelse.   

Mynten er preget i tradisjonsrike 22 karat gull og har ett ufattelig lavt opplag på 9.999 på verdenbasis. På grunn av tilgjengelighet og etterspørsel anbefaler vi å bestill nå, vi har kun 40 mynter tilgjengelig i dag! Mynten som nå kan bli din vil gå inn i historien.

Bestill nå og se frem til:

Kong Charles III legendariske kronings sovereign
♔ 
En gullmynt som vil gå inn i historien - preget i 22 karat gull
En gullmynt som er ettertraktet verden over! 

Kong Chalres IIIs Kronings-Sovereig kan bli ditt for 4.990 kr (+frakt). Om du ønsker kan du dele beløpet i 3 mindre, rentefrie rater à 1663,33 kr ved bestilling.

Charles_kronings-sovereign_med_refleksjon_ti_LP

Kronings-Sovereignen blir levert i spesiallaget skrin, en kroning verdig! 

Representerer en ny æra for Sovereign

Uansett hvordan man vender på mynten vil kronings-Sovereignen vise helt nye motiv i forhold til tidligere utgaver og være den første av sitt slag! Kronings-Sovereignen er også verdens første utgitte quarter-sovereign med kroningsårstallet som del av motivet.

2023 markerer året hvor Storbritannia hilser sin nye konge, Charles III, velkommen. For å feire denne begivenheten og kroningen, presenteres en storslått 22 karat gullmynt - Kong Charles Kronings-Sovereign. Denne mynten representerer en ny æra for Sovereign og bærer det nye myntportrettet av Kong Charles III, skapt av den anerkjente myntkunstneren Raphael Maklouf.

Sovereign-mynten er kjent for sin tradisjonsrike historie og tidløse design. For å markere denne spesielle anledningen, er mynten prydet med en helt ny fremstilling av det klassiske motivet der St. Georg kjemper mot dragen. Dette kunstverket er skapt av den talentfulle og fremadstormende kunstneren Arianna Cicconi ved det anerkjente Zecca School of Art i Roma. Motivet vil eksklusivt finnes på Sovereign-mynter preget i 2023.

Bli med å hedre Storbritannias nye konge og sovereign

Preget i 22 karat gull og i høyeste proofkvalitet, er Kong Charles Kronings Sovereign en perfekt måte å hedre Storbritannias nye konge og hans innledning av en ny æra for landet. Mynten er en storslått hyllest i gull og vil utvilsomt være et attraktivt samleobjekt for myntsamlerne og historieentusiaster.

For å bevare myntens historiskeverdi og skjønnhet, leveres Kong Charles Kronings Sovereign i et eksklusivt myntskrin sammen med et ekthetssertifikat. Dette sertifikatet garanterer myntens kvalitet og sikrer at den er preget i 22 karat gull og i proofkvalitet.

Kong Charles Kronings Sovereign gullmynt er en enestående måte å feire Storbritannias nye konge og hans kroning, samtidig som den bygger videre på den rike tradisjonen og arven til Sovereign-myntene. Med sitt unike design og høyeste kvalitet, er denne mynten et varig minne om en historisk begivenhet.

Spesifikasjoner
Utgivelsesår:
2023
Utgivelsesland:
Gibraltar
Kvalitet:
Proof
Metall:
91,6 % gull
Vekt:
1,99 gram
Diameter:
13,5 mm
Opplag:
9.999