Julenissens reinsdyr i form av en gullmynt
- Et fåtall tilgjengelig i dag!

Reinsdyret Rudolf kjenner vi alle til, nå har du mulighet til å sikre deg ditt eget reinsdyr i form av en gullmynt. Det blir som kjent ingen jul uten julenissen, og ingen julenisse uten Rudolf og reinsdyrene som trekker sleden. Gullmynten er preget i rent gull og utgitt i samarbeid med Santa Claus Foundation, som jobber med å bedre barns vilkår over hele verden! 

Sikre deg et av julenissens reinsdyr for 2.990 kr i dag:

  • En helt unik gullmynt - preget i 24 karat rent gull 
  • Gullmynt utgitt i samarbeid med Santa Claus Foundation 
  • Opplag på kun 1.000 eksemplarer på verdensbasis!

Om du ønsker deg denne unike gullmynten bør du bestille i dag- kun et fåtall tilgjengelige!

Mynten medfølger spesiallaget treskrin for oppbevaring


Utgitt i samarbeid med Santa Claus Foundation

Fra slutten av 1800-tallet kom også julenissen til Norden og ble en viktig del av vår moderne julefeiring. Takket være coca-cola og amerikansk kultur fikk han etter hvert rød drakt, høye støvler, stort skjegg og hvite pelskanter på lue og jakke. Og med seg hadde han reinsdyrene. 

Hvert år skriver barn over hele verden brev til julenissen med sine ønsker for julen. Med din nye reinsdyrmynt har du fått et brev fra nissen! Mynten er nemlig utgitt i samarbeid med Santa Claus Foundation, og leveres sammen med ekthetssertifikat og et julebrev fra julenissen i en stilig oppbevaringseske i tre. Santa Claus Foundation er en finsk stiftelse som jobber med å bedre barns vilkår over hele verden. Ved å kjøpe reinsdyrmynten i gull støtter du dette viktige arbeidet – tusen takk for det!

Vi har et fåtall eksemplarer av den unike gullmynten tilgjengelige i dag, så bestill allerede nå for å sikre deg din julegullmynt!

Spesifikasjoner
Pålydende:
2,5 New Zealand dollars
Metall:
24 karat rent gull
Vekt:
1,33 g
Opplag:
1.000 på verdensbasis
Kvalitet:
Proof
Diameter:
15 mm