Nå har du muligheten til å vinne en tur til OL i Rio 2016. Alle samlere av Paraguays hyllest til det første OL i Sør-Amerika er med i trekningen. Opplaget på OL-mynten er satt til kun 750 stk på verdensbasis og store deler av opplaget er allerede solgt. 

Med OL i Rio 2016 skal De olympiske leker for første gang i historien avholdes i Sør-Amerika. Dette er en stor begivenhet ikke bare for vertslandet Brasil, men også for andre land i denne delen av verden. Denne flotte gullmynten fra nabolandet Paraguay, som er en hyllest til Brasil og de olympiske leker, gjenspeiler den entusiasme og forventning som råder foran de kommende lekene. Teksten “Que empiecen los juegos” er spansk for “Let the games begin” - la lekene begynne, som er en velkjent olympisk hilsen under åpningsseremonien. OL-mynten viser utøvere, innenfor idrettene spyd, løping, kappgang og lengdehopp, samt den olympiske fakkel og et kart over Brasil.

Nå kan du sikre deg:

  • Paraguays hyllest til det første OL i Sør-Amerika
  • Kun 750 eksemplarer på verdensbasis
  • Gullmynt preget i 99,9% gull og beste pregekvaliteten proof
  • Samlerhuset spanderer frakt
  • Alltid 30 dager full returrett og ingen bindingstid
  • Innleder samlingen med gullmynter utgitt i forbindelse med OL i Rio 2016
  • Offisielt myntskrin i løpet av samlingen, helt uten ekstra kostnad

 

Spesifikasjoner
Pålydende:
1000 guarana
Kvalitet:
Proof
Metall:
99,9% gull
Diameter:
19 mm
Vekt:
3,375 gram
Opplag:
750
Advers:
Fire OL-utøvere som representerer idrettene spyd, løping, kappgang og lengdehopp, den olympiske fakkel og et kart over Brasil.
Revers:
Republikken Paraguays våpenskjold.
Utgivelsesland:
Paraguay
Utgivelsesår:
2015


Hvis du er blant en av de få som sikrer deg denne OL-mynten i gull, starter du også samtidig samlingen med OL-gullmyntene utgitt til OL i Rio 2016. . Disse OL-myntene sendes deg en etter en etter hvert som de utgis (én mynt om lag hver måned), så lenge du selv ønsker.

Samlerhuset er distributør i Norge for minnemyntene utgitt til OL i Rio 2016. Vi har fått tildelt en liten andel av det totale opplaget. Nasjonalbanken er snart utsolgt for samtlige mynter som er utgitt til Rio-OL, og i dag er du en av de heldige som kan sikre deg disse sjeldne OL-myntene.

Hos Samlerhuset har du som vanlig alltid åpent kjøp i 30 dager, slik at du kan studere mynten i fred og ro hjemme før du endelig bestemmer deg. Hvis du vil returnere en mynt står det alltid en ny samler klar til å ta den over. Du samler uten bindingstid og minstekjøpsforpliktelse. I løpet av samlingen mottar du også et kostnadsfritt myntskrin i tre til oppbevaring av myntene.

 

1.    Jeg kan sikre meg Paraguays hyllest til det første OL i Sør-Amerika for kun 3.990 kr. Mynten er i proofkvalitet, som er den høyeste samlekvalitet som finnes. Samlerhuset dekker frakt og fraktforsikring for mynten. Tilgangen er begrenset, og jeg er innforstått med at det kun er én mynt per person og at ordrer prioriteres i innkommet rekkefølge.

2.    Jeg trenger ikke å betale noe nå, men mottar mynten sammen med faktura med 14 dagers forfall, og kan studere den i fred og ro før jeg betaler. Mynten sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.

3.    Når jeg sikrer meg OL- mynten i gull fra Paraguay, sikrer jeg meg også automatisk en plass i samlingen med øvrige mynter i gull utgitt til Rio-OL. Dette betyr at jeg får tilsendt en ny Rio-OL mynt i gull om lag en gang per 45 dag, eller noe sjeldnere alt etter utgivelsestakt. Når etterspørselen er større enn tilgangen er det kun faste samlere som er sikret mynt. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.

4.    Prisen for de ulike gullmyntene fra Rio-OL varierer avhengig av pregekvalitet, utgiverland og gullinnhold. Frakt og forsikring tilkommer med 39,95 kroner.

5.    I løpet av samleperioden mottar jeg uten ekstra kostnad et vakkert myntskrin for elegant oppbevaring av Rio-OL myntene. Skrinet betaler jeg intet ekstra for.

6.    Jeg har alltid 30 dager returrett, og jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser, endre forsendelsesintervall eller betale i bekvemme, rentefrie månedlige rater tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller e-post, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven. Jeg har alltid 30 dager returrett og må selv betale returporto. Jeg samler kun så lenge jeg selv vil.

7.    Samlerhuset forbeholder seg å justere salgsprisen hvis gullverdien endrer seg betydelig. Jeg vil i så fall bli tilskrevet om dette på forhånd.

8.    Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, ektheten for alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat medfølger.

9.    Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdistigning er ingen garanti for fremtidig verdistigning.