I dag kan du sikre deg ditt eksemplar av gullmynten som hedrer det første OL som avholdes i Sør-Amerika og få 16 OL-mynter gratis. Opplaget på OL-gullmynten er satt til kun 750 stk på verdensbasis og store deler av opplaget er allerede solgt. Vi har kun 18 gullmynter tilgjengelig - så her gjelder det å være rask!

Samlerhuset er distributør for minnemyntene i gull utgitt til OL i Rio 2016 i Norge. Disse kan du også sikre deg hvis du bestiller OL-gullmynten i dag!

Bestill nå og sikre deg:

  • Paraguays hyllest til det første OL i Sør-Amerika
  • Kun 18 OL-gullmynter tilgjengelig
  • Kun 750 eksemplarer på verdensbasis - snart utsolgt!
  • Gullmynt preget i 99,9% gull og beste pregekvaliteten proof
  • Bestill innen 30. mai 2016 og få 16 OL-mynter gratis
  • Samlerhuset spanderer frakt
  • Alltid 30 dager full returrett og ingen bindingstid
  • Innleder samlingen med gullmynter utgitt i forbindelse med OL i Rio 2016
  • Offisielt myntskrin i løpet av samlingen, helt uten ekstra kostnad

Bestill innen 30. mai 2016 og motta et flott sirkulasjonsmyntsett utgitt til OL i Rio 2016 gratis. Myntsettet inneholder 16 offisielle sirkulasjonsmynter utgitt av vertsnasjonen Brasil. Vår normalpris på sirkulasjonsmyntsettet er 995 kroner, men du får det helt gratis.

Spesifikasjoner
Pålydende:
1000 guarana
Kvalitet:
Proof
Metall:
99,9% gull
Diameter:
19 mm
Vekt:
3,375 gram
Opplag:
750
Advers:
Fire OL-utøvere som representerer idrettene spyd, løping, kappgang og lengdehopp, den olympiske fakkel og et kart over Brasil.
Revers:
Republikken Paraguays våpenskjold.
Utgivelsesland:
Paraguay
Utgivelsesår:
2015

Hvis du er en av de heldige som sikrer deg denne OL-gullmynten, innleder du også samlingen med gullmynter utgitt til OL i Rio 2016. Disse OL-gullmyntene sendes deg én etter én etterhvert som de utgis (én mynt om lag hver 45 dag), så lenge du selv ønsker. I løpet av samlingen mottar du kostnadsfritt et elegant myntskrin til oppbevaring av myntene.

Hos Samlerhuset har du som vanlig alltid åpent kjøp i 30 dager, slik at du kan studere mynten i fred og ro hjemme før du endelig bestemmer deg. Hvis du vil returnere en mynt står det alltid en ny samler klar til å ta den over. Du samler uten bindingstid og minstekjøpsforpliktelse. I løpet av samlingen mottar du også et kostnadsfritt myntskrin i tre til oppbevaring av myntene.

 

1.    Jeg kan sikre meg Paraguays hyllest til det første OL i Sør-Amerika for kun 3.990 kr. Mynten er i proofkvalitet, som er den høyeste samlekvalitet som finnes. Samlerhuset dekker frakt og fraktforsikring for mynten. Tilgangen er begrenset, og jeg er innforstått med at det kun er én mynt per person og at ordrer prioriteres i innkommet rekkefølge.

MERK: Bestiller jeg OL-gullmynten innen 30. mai 2016, får jeg også et flott sirkulasjonsmyntsett utgitt til OL i Rio 2016 gratis. Myntsettet inneholder 16 offisielle sirkulasjonsmynter utgitt av vertsnasjonen Brasil. Vår normalpris på sirkulasjonsmyntsettet er 995 kroner, men du får det helt gratis.

2.    Jeg trenger ikke å betale noe nå, men mottar mynten sammen med faktura med 14 dagers forfall, og kan studere den i fred og ro før jeg betaler. Mynten sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.

3.    Når jeg sikrer meg OL- mynten i gull fra Paraguay, sikrer jeg meg også automatisk en plass i samlingen med øvrige mynter i gull utgitt til Rio-OL. Dette betyr at jeg får tilsendt en ny Rio-OL mynt i gull om lag en gang per 45 dag, eller noe sjeldnere alt etter utgivelsestakt. Når etterspørselen er større enn tilgangen er det kun faste samlere som er sikret mynt. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.

4.    Prisen for de ulike gullmyntene fra Rio-OL varierer i pris avhengig av pregekvalitet, utgiverland og gullinnhold. Frakt og forsikring tilkommer med 39,95 kroner.

5.    I løpet av samleperioden mottar jeg uten ekstra kostnad et vakkert myntskrin for elegant oppbevaring av Rio-OL myntene. Skrinet betaler jeg intet ekstra for.

6.    Jeg har alltid 30 dager returrett, og jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser, endre forsendelsesintervall eller betale i bekvemme, rentefrie månedlige rater tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller e-post, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven. Jeg har alltid 30 dager returrett og må selv betale returporto. Jeg samler kun så lenge jeg selv vil.

7.    Samlerhuset forbeholder seg å justere salgsprisen hvis gullverdien endrer seg betydelig. Jeg vil i så fall bli tilskrevet om dette på forhånd.

8.    Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, ektheten for alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat medfølger.

9.    Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdistigning er ingen garanti for fremtidig verdistigning.