De olympiske vinterleker i Beijing braker snart løs!

Endelig er tiden igjen kommet for verdens største sportsarrangement! Når OL-ilden tennes i Beijing 4. februar 2022 skal vi heie de norske OL-håpene våre frem til seier. Nedtellingen er i gang, og du kan nå sikre deg de fire siste offisielle OL-myntene, utgitt av vertsnasjonen Kina!

Bestill i dag, så kan du glede deg til dette:
★ De fire siste offisielle OL-myntene utgitt til vinter OL 2022 i Beijing
★ Hele fire sølvmynter, i beste pregekvalitet - proof
★ Utgitt av vertsnasjonen Kina

Ønsker du å dele beløpet i mindre rentefrie rater? Da kan vi tilby deg to rater à 1.995 kr. 

Blir et historisk arrangement

Årets olympiske leker blir ett historisk arrangement. Da Beijing allerede har arrangert sommerlekene i 2008, blir det den første byen i De moderne olympiske lekers historie som arrangerer både vinter og sommer -leker. Fra 4. til 20. februar kjempes det i 109 øvelser fordelt på 15 idretter under det som er de 24. olympiske vinterlekene. De olympiske leker er ikke bare verdens største sportsarrangement, men også en sann folkefest! Selv om folkefesten dessverre også denne gang blir bak tv-skjermen. 

Et stort samleområde på verdensbasis 

Olympiske minnemynter er et svært populært samleområde, og det er tusenvis av samlere over hele verden som alltid venter på den neste OL-mynten til sin samling. I mange tilfeller er det kun et fåtall av de interessertesom får mulighet til å sikre seg myntene. Myntene fra vertsnasjonen er alltid ekstra ettertraktet, og når vertsnasjonen er Kina sier det seg selv at det er mange som vil ha disse myntene! Det kinesiske samlemarkedet er stort, og opplaget på 80 000 eksemplarer er langt færre enn antallet OL-myntsamlere som finnes i verden. Kun et fåtall samlere på verdensbasis får muligheten til å sikre seg disse minnemyntene!


Fire offisielle sølvmynter fra vertsnasjonen Kina

Som offisiell distributør av OL-mynter har Samlerhuset sikret seg et lite antall olympiske minnemynter til våre norske samlere. Disse offisielle minnemyntene utgitt av vertsnasjonen Kina er serie 2, den siste serien, av de offisielle minnemyntene utgitt til vinterlekene i Beijing i 2022. Myntene er preget i 99,9 % rent sølv og bærer olympiadens offisielle logo og de olympiske ringene i motivene som viser OL-grenene curling, ishockey, kombinert og skøyter. I bakgrunnen av myntmotivene er det en helt spesiell og dekorativ hologrameffekt.

Ønsker du å sikre deg de aller siste offisielle minnemyntene utgitt til årets OL? Da bør du bestille allerede nå - vi får kun et fåtall sølvminnesett til Norge!

Spesifikasjoner
Antall mynter:
5 mynter
Metall:
99,9% rent sølv
Pålydende:
5 Yuan
Opplag:
80.000 på verdensbasis
Særpreg:
Spesiell og dekorativ hologrameffekt
Utgivelsesland:
Kina
Utgivelsesår:
2022