*Illustrasjonsfoto

NYHET: jubileumssett hedrer 30-årsjubileet til kongeparet!

Den 23. juni 2021 er det 30 år siden Kong Harald V og Dronning Sonja ble signet som Norges nye kongepar i Nidaros Domkirke. I den anledning utgir Det Norske Myntverket det historiske jubileumssettet "Signingen 30 år". Settet inneholder en sølvmedalje som preges på jubileumsdagen 23. juni 2021, 6 sirkulasjons - og minnemynter som er preget med Kong Harald Vs portrett gjennom hans tid tid som konge, samt en kunstbarre med motiv av maleriet "Signingsmorgenen", belagt med rent platina. Hvert sett blir individuelt nummerert, og det utgis KUN 400 sett. Lave numre leveres først, så reserver allerede i dag dersom du ønsker å sikre deg ett av de historiske jubileumssettene!

Fordi du fikk sikret deg jubileumssettet "Tronskiftet 30 år" tidligere i år ønsker vi nå å gi deg 500 kr rabatt om du ønsker å sikre deg dette jubileumssettet også

Dette kan du glede deg til:
- Ett av KUN 400 individuelt nummererte jubileumssett
- Signingsmedalje i 99,9 % sølv, som preges på jubileumsdagen
- 6 sirkulasjons - og minnemynter, med ulike portrett av Kong Harald V
- Kunstbarre belagt med rent platina, med motiv av maleriet "Signingsmorgenen"
- 30 dager åpent kjøp, ingen videre forpliktelser!

Settet kan bli ditt for 4.490 kr - du sparer da 500 kr! Om du ønsker å dele beløpet i mer bekvemme rentefrie rater kan du ringe oss på 0 25 50 og oppgi ditt reservasjonsnummer, så hjelper vi deg gjerne!

Det unike jubileumssettet "Signingen 30 år"

Du kan nå reservere ett jubileumssett som inneholder en unik sølvmedalje som preges på jubileumsdagen 23. juni, en kunstbarre med motiv av maleriet signingsmorgenen, samt 6 sirkulasjons - og minnemynter med ulike portrett av kongen vår. Jubileumssettet blir forseglet og kommer i spesialtilpasset skrin. I tillegg kommer settet med ektehetssertifikat fra Det Norske Myntverket og et historiehefte om kroning og signing i Norgeshistorien.

Unik "Kong Harald V og Dronning Sonja"-medalje preges på jubileumsdagen 30 år etter 

Den unike medaljen i 99,9 % sølv, med portrett av kongeparet vårt, preges på jubileumsdagen 23. juni 2021 og kun for dette jubileumssettet. Medaljen er designet av den prisbelønte kunsteren Ingrid Austlid Rise.


*Illustrasjonsfoto
 

Kunstbarre belagt med rent platina
Motivet viser maleriet “Signingsmorgenen” i fullt fargepreg, malt av av den annerkjente kunstneren Ross Kolby © Ross Kolby/BONO