Den 23. juni 1991 ble Kong Harald og Dronning Sonja signet i en høytidelig seremoni i Nidaros domkirke i Trondheim. I 2016 feirer vi det norske kongeparets 25 år på tronen og begivenheten markeres med et nytt jubileumsmyntbrev utgitt i 5.000 individuelt nummererte eksemplarer!

 • Ett av kun 5.000 individuelt nummererte myntbrev
 • Original minnemynt belagt med sort platina og detaljer i 24 karat gull
 • Postens offisielle frimerker – stemplet på dagen 23 juni
 • Jubileumsmyntbrev til kun 345 kr – spar 50%!
 • Innleder jubileumssamlingen “Konge av vår tid – 25 år” med 8 myntbrev
 • Samlingen inneholder Postens frimerker, originale sirkulasjonsmynter, gullbelagte mynter og minnemynter i sølv
 • Praktisk samlealbum, albumsider og historiekort medfølger kostnadsfritt

 

JUBILEUMSMYNTBREV - ”SIGNINGEN I NIDAROSDOMEN 1991”

Kong Harald V og Dronning Sonja feirer 25 år på den norske tronen i 2016 – hele 25 år som et moderne kongepar av vår tid. Kong Harald V har virkelig tatt opp arven etter sin far som en konge av folket, og monarkiet står fremdeles sterkt i Norge. 

Jubileumsmyntbrevet inneholder:

 • En original, norsk 5-krone minnemynt utgitt i jubileumsåret 1991. 5-kronen er fra Kong Haralds første år som regent, og er belagt med sort gull med detaljer i 24 karat gull. Denne forgyllingen gir en flott og verdig effekt til den massive 5-kronen så mange av oss har et forhold til. I tillegg til minnemynten så bærer myntbrevet  ytterligere 5 usirkulerte mynter utgitt under Kong Harald.
 • Myntbrevet inneholder også to av Postens frimerkeutgivelse, fra 2007 0g 2012, og er stemplet på juileumsdatoen 23. juni 2016.

Dette første jubileumsmyntbrevet innleder vår nye jubileumssamlingen ”Konge av vår tid – 25 år”, som består av i alt åtte jubileumsmyntbrev. Hvert myntbrev ledsages av utfyllende historiekort. 

Sikre deg ditt eksemplar i dag!

 

 

Spesifikasjoner
Utgivelsesår:
2016
Opplag:
5000

Jubileumssamlingen, som er den eneste i sitt slag, hedrer kongeparet gjennom 25 år på tronen.

Bestiller du myntbrevet "Kongeparet - 25 år på tronen" innleder du samtidig samlingen "Konge av vår tid - 25 år". Gjennom de åtte kongelige jubileumsmyntbrevene sikrer du deg en rekke flotte samleobjekter, blant annet attraktive norske minnemynter i sølv, gullbelagte originalmynter og Postens offisielle frimerker. Samlingen hedrer vårt kongepar, den kongelige arverekken, alle Norges moderne konger og spesielt H.M. Kong Harald V som konge av vår tid.

Med hvert av myntbrevene i samlingen mottar du, helt uten ekstra kostnad, et samlealbum (vår normal pris er 200 kr), albumsider der du kan plassere dine myntbrev, utfyllende historisk dokumentasjon og med ekthetssertifikat som dokumenterer ekthet og kvalitet. Prisene varierer fra 360 til 960 kr, avhengig av myntene som inngår. Frakt og ekspedisjon på 39,95 kr tilkommer. 

Alt dette sikrer du deg gjennom samlingen "Konge av vår tid - 25 år":

 • Totalt åtte jubileumsmyntbrev
 • Eierbevis som bekrefter din eierrett til samlingen
 • Nyskrevede historiekort til hvert myntbrev
 • Spesialdesignet album til samlingen (vår normal pris 200 kr)

OBS: Opplaget er begrenset til 5000 eksemplarer, hvorav en større del allerede er forbeholdt faste samlere. Ordrene prioriteres i innkommende rekkefølge – VÆR RASK!

 

 1. Jeg kan sikre meg jubileumsmyntbrevet, “Signingen i Nidarosdomen 1991”, i samlingen med myntbrev som utgis i anledning 25-årsjubileet for H.M. Kong Harald V som Norges konge, for kun 345 kr. Samlerhusets normal pris for myntbrevet er 660 kr + frakt og ekspedisjon 39,95 kr. Jeg nyter godt av over 50% rabatt. Samlerhuset dekker frakt og ekspedisjon. Myntbrevet som feirer 25-årsjubileet for signingen, inneholder en original norsk 5-krone minnemynt utgitt i jubileumsårets 1991 som er belagt med gult og sort gull. Tilgangen er begrenset og ordrer prioriteres i innkommet rekkefølge.
   
 2. Jeg trenger ikke å betale noe nå, men mottar myntbrevet ””Signingen i Nidarosdomen 1991” sammen med faktura med 14 dagers forfall. Jeg kan derfor bestille myntbrevet hjem, ta det i nærmere øyesyn og studere detaljene før jeg i fred og ro bestemmer meg for om jeg vil samle på det. Myntbrevet sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.
   
 3. Dersom jeg sikrer meg det første jubileumsmyntbrevet, innleder jeg samtidig uforpliktende samlingen «Konge av vår tid – 25 år» og sikrer meg samtidig de syv resterende jubileumsmyntbrevene i samlingen. Dette betyr at jeg får tilsendt et nytt myntbrev om lag en gang per måned, eller noe sjeldnere alt etter utgivelsestakt. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.
   
 4. Prisen for de etterfølgende jubileumsmyntbrevene i samlingen er mellom 360 og 960 kr + 39,95 kr i frakt og ekspedisjon.
   
 5. Samlerhuset dekker frakt og ekspedisjon for mitt første jubileumsmyntbrev som gis ut i anledning 25-årsjubileet for signingen av vårt kongepar i 1991. Dersom jeg ønsker å fortsette å samle tilkommer frakt og ekspedisjon på 39,95 kr på mine videre jubileumsmyntbrev.
   
 6. Med mitt første jubileumsmyntbrev i samlingen mottar jeg uten ekstra kostnad et spesialdesignet album (vår normalpris er 200 kr) for trygg oppbevaring av myntbrevene og historiekort som medfølger.
   
 7. Jeg har alltid 30 dager returrett, og betaler selv returporto om jeg retunerer et myntbrev. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven. Det er ingen bindingstid.
   
 8. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forhold, for ektheten av alle våre samleobjekter.
   
 9. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til myntbrevene og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at myntbrevene eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.